Jump to content

AEW Rampage: The First Dance (20 август 2021)

nWoHulkster

Recommended Posts

Нека да започнем хайпа от малко по-рано. :)

Към момента остават по-малко от 70 билета за шоуто. Над 14 хиляди билета са продадени.

The Olimpic Hero

Излиза, 100%, това реално е най-чаканото кеч събитие от много време насам. Надъхан съм на макс. Преди малко коментирахме с neshev и THE ENEMY и, че Living Colour първо са последвали AEW в twitter, а след това са спрели да ги следват. Явно са осъзнали, че не трябва да развалят изненадата, макар че то вече всичко е напълно ясно. Та CM Punk не само, че ще дебютира в AEW, но ще излезе и с "Cult Of Personality".

Кофтито е, че AEW раздела ще се напълни с шибани м*ркове като Олимпик, надъхан бил. Къде беше преди месец ве?

15 hours ago, Smegma said:

Кофтито е, че AEW раздела ще се напълни с шибани м*ркове като Олимпик, надъхан бил. Къде беше преди месец ве?

Марк откога трябва да се цензурира ве 😂

35izpu1.jpg

CM Punk пусна следния tease в Instagram:

dS7x3yo.jpg

2005 - summer of Punk в ROH / подписа с WWE

2011 - pipebomb / подписа нов договор с WWE
2021 - AEW debut?

Според мене числата просто означават датата 05.11.21. Явно тогава ще пусне някакъв туит да се прави на интересен 😂

35izpu1.jpg

ТНЕ DEADMAN

Интересно ми е как се чувства Винс от факта, че тая седмица второто седмично шоу на AEW е по-очаквано от второто най-голямо PPV на WWE... 😏

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

2 hours ago, Radox said:

Според мене числата просто означават датата 05.11.21. Явно тогава ще пусне някакъв туит да се прави на интересен 😂

Пънк е американец, бе! 11-ти май 2021.

The Olimpic Hero
1 hour ago, neshev said:

А защо е пропуснал 2016, когато Мики Гал го направи своя кучка? :lol:

Това да не ти е измисленият спорт "ММА" бе, кавал, където с по 2 мача на годината ми се правят на "бойци", а реално са едни мишоци. Да дойдат в кеча и да правят по 300 мача на година, някои от които 30-40 минутни. MMA боец да има 30-минутен мач, а 40-минутен, а какво да кажем за 60-минутен Iron man match? Казвал съм го много пъти, кечистите са най-достойните спортисти за уважение и най-издръжливите. Така, че измислените "загуби" на CM Punk в измисления спорт MMA не се броят. Сега чак се връща в истинския спорт и отново ще пише история.

Мики Гал никога в скапания си живот няма да получи 5 звезди от Дейв Мелзер!:wank:

Spoiler

Може би съм единствения човек на света, който е по-хайпнат от това, че ГОЛДБЪРГ ще се бие за титлата на WWE, отколкото че CM Punk ще дебютира (99.99%) в AEW.

Spoiler

МАЧКАЙ БАЧЕ БИЛ, СМАЖИ ГО!!!

goldberg-entrance.gif

И това го казвам като фен на AEW.

Както и да е, наистина очаквам качествено шоу, което да гледам с интерес от първата до последната минута ! :beer:

7 hours ago, ТНЕ DEADMAN said:

Интересно ми е как се чувства Винс от факта, че тая седмица второто седмично шоу на AEW е по-очаквано от второто най-голямо PPV на WWE... 😏

Сериозно ли си мислиш,че проваления комиксо-драскач ЦиЕм Пюк е по - интересен от Сина - Рейнс 😂😂😂 2021 сме, Рейнс е най - голямата звезда в бизнеса,а Пюк е една провалена лоена топка.

Chicky Ricky
5 hours ago, neshev said:

А защо е пропуснал 2016, когато Мики Гал го направи своя кучка? :lol:

Пропусна Royal Rumble 2014 , когато беше елиминиран и понесе един хубав chokeslam върху коментаторската маса от Кейн 😅

4 hours ago, The Olimpic Hero said:

Това да не ти е измисленият спорт "ММА" бе, кавал, където с по 2 мача на годината ми се правят на "бойци", а реално са едни мишоци. Да дойдат в кеча и да правят по 300 мача на година, някои от които 30-40 минутни.

Тия в кеча не се бият наистина ве!

35izpu1.jpg

ТНЕ DEADMAN
10 hours ago, MJ23 said:

Сериозно ли си мислиш,че проваления комиксо-драскач ЦиЕм Пюк е по - интересен от Сина - Рейнс 😂😂😂 2021 сме, Рейнс е най - голямата звезда в бизнеса,а Пюк е една провалена лоена топка.

Няма никакво значение какъв е и в каква форма е, самата случка на завръщането му буди достатъчно интерес и любопитство. Може след тоя Rampage повече никой да не иска да го гледа, но самото му завръщане е най-чаканото събитие в момента. Трябва да си кьорав и тъп за да не го виждаш навсякъде в интернет пространството. А знаем, че не си кьорав, щом пишеш тука.

А Рейнс, моите уважения, че толкова дръпна откакто е хийл, но до ден днешен не е предизвиквал нито реакциите, които е предизвиквал Пънк, нито някога е бил толкова очакван. Може би единствено при завръщането си след левкемията, но това не е заради кеч популярността си, а заради побеждаването на заболяването.

Кардът на Summerslam изглежда впечатляващо на пръв поглед, голям star power, голямо нещо, но реално на никой не му се гледа Голдбърг - Лешли; Сина и Рейнс дойде от нищото и няма същия заряд, както при първата им програма, да не говорим и колко по-зле е билдът; Острието - Ролинс е единственото по-различно нещо в тоя звезден кард, но не мисля, че болшинството го очаква повече от завръщането на Пънк (а и евентуален дебют на Брайън, който допълнително привлича интерес).

Рейнс не е предизвиквал достатъчно реакция само сред заклетите смаркове на Мелзер. Истината е, че Роман си е достатъчно голяма звезда, може би най-голямата в света на кеча в момента сред масовата публика. И това сега да се дъвчем как Винс си гризе ноктите от нерви е смешно, защото след два месеца когато Скалата се завърне на SD, това ще е нещо от мащаб за който от AEW могат само да си мечтаят. И това мисля е обективно мнение, защото на мен Пънк ми е един от любимите кечисти за всички времена.

^^ Чеп за зеле не става от румян, колкото и да го сучат пред камера и да викат легенди като Сина, Браян и Острието да му джобят на поразия, докато той се повдига и след 10 финишъра .. Програмата със Скалата ще е около кеч мания сезона и като той си направи прощалния мач както Батиста и джобне на бездарния си братчед ще трябва да прекръстят федерацията на румян wrestling entertainment, просто защото се знае, че винаги побеждава, а предвидимоста в този бизнес никога не е печеливша... И просто в даден момент и най-заклетите фенове н WWE ще ги отсвирят.

ТНЕ DEADMAN

Аз съм съгласен, че Рейнс е номер едно човека в кеча в момента. Но не винаги лицето на компанията е най-желано за гледане и Сина е перфектен пример. Под реакции, имах предвид на живо пред публика. За Винс не съм казвал, че нещо го притеснява, пак съм грешно разбран. А именно се чудех буквално, какво ли му е мнението по въпроса. За Скалата съм напълно съгласен и евентуален негов мач срещу Рейнс бих гледал с много по-голям интерес, отколкото Рейнс - Сина. А дори не съм голям фен на Скалата.

Първото издание е било гледано от 700 хиляди души. Ако не минат милион Пънк марковете, ще си признаете ли,че вече Пънк не е фактор?

А на Винс,ако му пукаше и искаше Пънк,щеше да го убеди да се върне още преди 2-3 години,когато все още се водеше от мнозина за звезда. Но не иска и никога няма да иска. Ако не беше Кан да извади милионите, според вас дали Пънк щеше да се бие в TNA/ROH/NJPW или друга федерация за в пъти по - малко пари, или още щеше да го играе обидения на индустрията straight edge, който никой не оцени?

Не знам до каква степен Пънк ще вдигне интереса сред кежуъл аудиторията, но със сигурност ще затвърди добре ядрото на AEW, които са общо взето смаркове, на които им се повдига от бозите на Винс (аз влизам тука).

Няма как към момента друга федерация да се състезава с WWE, щото просто нещата са на различни плоскости - WWE само като го видите по коя телевизия се излъчва и е ясно, че е от друга величина продукт. Но това не пречи на хората, които харесват кеча, да предпочитат AEW и в това число дори и доста маркове, които търсят някакво разнообразие.

От самото начало Елита е обърнат към смарк аудиторията и сравненията с WWE са ми малко като да противопоставяш новата вълна южнокорейски филми с тези на Марвел. Сигурен съм, че за повечето хора Сина, Голдбърг и Роман Рейнс са далеч по-интересни, но за мен, като фен, поява на Пънк е далеч по-любопитното събитие. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...