Jump to content

AEW Rampage - 13 август 2021


neshev

Recommended Posts

Ако има нещо което може да съживи Impact това е Капитана 🍺 Още си го бива, дейба. Един последен рън с титлата, след което да издигне някой като Moose ще е перфектно.

 

Изобщо не можах да позная Jammie Hayter. Харесах си я още от първите дни на Dynamite, определено ще е попадение ако подпише за постоянно. Не разбрах какво се случи накрая обаче. Statlander е хийл? Jammie която беше хийл сега вече не е? Малко претрупаха нещата.

 

Нелош дебют на Rampage, но честно казано бих предпочел да е повече promo heavy ориентирано шоу. Ако ще спамят по 3-4 мача и няколко кратки сегмента ще омръзне бързо.

Link to comment

Добро кеч шоу, определено, ама имаше нужда от малко повече промота и т.н. Поне за мен. Добрата новина е, че шоуто е само час и затова се гледа много лесно и минава неусетно. Четирима коментатори едновременно, обаче, идва малко в повече, oсобено Jericho като почне да крещи.

 

Christian стана първият човек с победа над Omega в singles мач от близо две години насам. Omega и Christian направиха добър мач, ама не беше чак толкова добър, че да ме надъха да ги гледам пак след три седмици на All Out. Има време де. Да видим дали ще успеят да надъхат за този мач.

 

И пак ще кажа: фактът, че не рекламират CM Punk за следващия епизод на Rampage, а само tease-ват и рекламират как това било най-очакваното тв шоу за годината, е пропусната възможност.

Link to comment

Christian е огромен. Изкефих се доста на победата му и за годините си се държи повече от добре. Вече си казах мнението, Тонката изигра Impact като струна и продължава да държи титлата им и да определя booking-а им. :D

 

Очаквах за дебютно шоу да вкарат нещо по-така. Някое голямо име да дебютира. А те дебютираха някаква абсолютна анонимна за мен кечистка, която в първия си момент помислих, че е Becky Lynch. :lol: Това е като цяло проблемът им, реално си book-ват нещата само за smark-овете и няма абсолютно никаква мисъл за средностатистическия фен. Същата работа и с тоя пич Fuego. Някакъв маскиран jobber, който явно е ходещо MEME. Окей, да кажем, че е мил момент, че му дават договор, когато ЗЛИЯ ФЕД уволнява наред, но това е факан jobber и неутралния фен се чуди защо по дяволите това е голяма работа. 

 

За това се въртят около милиона и засега няма някакви наченки, че ще застрашат WWE по-сериозно. Ще видим с Punk и Bryan дали ще направят нещо, но ако си мислят, че само ще доят от имената им, без да ги вкарат в някакви интересни вражди, до 1-2 месеца хайпът ще е в канавката. 

 

Ще гледам и другата седмица, защото все пак филмират за Punk и колкото да ми е противен, си е голямо събитие да го видим отново е кеч компания. Но нещо ми е тегаво да гледам още един час Dynamite, за мен е пропусната възможност да направят нещо по-така с това шоу. Но явно разчитат, че феновете им ще гледат по 10 часа AEW на седмица. :D 

Link to comment

Очаквах, че първата загуба на Омега ще е малко по-епична, ще пробват абсолютно всички от антуража му да се намесят и тогава да падне. Все пак добро буукване, поне да има някакъв малък шанс за Крисчън на All Out. Сега нямам търпение и сърнетата да паднат, но не ми се струва реално да е още следващата седмица.

 

Джерико като коментатор е повърня.

Link to comment

THE ENEMY Is All Ellite!:wank:

 

Господин Тони Кхан явно чете постовете ми и се инфлуенсва. Преди години, когато все още пишех коментари в този раздел, го критикувах за присъствието в шоуто на кечисти, които нямат нужната физика дори за да те убедят, че могат да ти качат куфара на втория етаж. Критикувах го и, че тези безлични япончици без цици и дупИ, които не говорят дори плажен английски, няма как да са му лицето на женската дивизия.

 

Ок, къдравата Сю е ужасен шампион, но легендата Крисчън Кейдж е капитан харизма и идва като глътка свеж въздух в подходящия момент. Епик момент е да започнат шоуто с неговата победа.

 

Брит Бейкър вече е друга бира спрямо онези японки Фреди Меркюри и другата без циците която им беше шампионка. Тази мома определено става за ебане, а и публиката се радва, развява жълтите кърпи и марква. Определено женската дивизия е на друго ниво сега. Тези жоберки накрая за мен бяха просто някакъв пълнеж, колкото да могат да ги използват там. Брит Бейкър обаче изглежда като материал за звезда. Палци горе.

 

 

Сегментът с Ел Фуего не е толкова лош. Разказаха историята на малкия ентусиазиран марк, който се бъхти 24/7 само за да може да продължи да бъде бит като кучка. Добрия човек Тони Кхан обаче вижда в  него ентусиазма и маркщината, един вид се припознава в него и излиза за да му предложи договор, защото знае че без милионите на тати и той можеше да е в такава позиция. История за добротата и милосърдието, някои зриители биха се трогнали.

Link to comment

Вчера бях решил да го гледам на живо, но в 3.00 българско време, и половин час след това, по TNT вървеше някаква помия, и видях че часовник отброява времето до началото на Rampage - над 1 час. Заспал съм на дивана от умора.

 

Spoiler

Тук искам да изразя огромната си благодарност към Европейската комисия, заради приетата през 2011 евродиректива, решение номер 2011/496/EU, че цигарите трябва да бъдат самозагасващи, ако след запалване стоят повече от 60 секунди, тъй като бях заспал с цигара, и с това мое безотговорно действие съм създал опасност от пожар.

 

Радвам се, че Крисчън спря къдравия, силен марк аут!

Link to comment

740,000 зрители за дебютния епизод на Rampage.

Добро начало, като се има предвид, че шоуто е в 22:00 и още повече като се има предвид, че няколкото петъчни епизода на Dynamite по-рано тази година правиха по половин милион зрители.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...