Jump to content

AEW Dynamite - 11 август 2021


neshev

Recommended Posts

Аз ако съм на мястото на AEW тази вечер или в краен случай в петък на дебюта на Rampage бих пуснал някакво хайп клипче, което обявява дебюта на CM Punk за Rampage следващата седмица. Така и така всички очакват този дебют, няма логична причина да го пазят в тайна вече (така де, освен ако НЕ са го подписали, което ще е голяма излагация). Сега е момента да го обявят официално, което да засили buzz-a с една идея повече, и така да гонят голям рейтинг другата седмица. Ако не го обявят предварително, това ще бъде грешка, за мен.

  • Upvote 1
Link to comment

Ако Omega не пусне Impact титлата на Impact шоу срещу Impact кечист, ще е голям смях. Напоследък не знам какво правят, толкова са се филмирали с The Forbidden Door, че вече всички ги ползват както си искат. То е ясно, че за AEW им идва идеално да ползват тяхната титла, че да си доразвият историята и да рекламират, че ще има мач за титла на Rampage. Но Impact са по-скоро изтривалка в момента. 

  • Upvote 1
Link to comment

От вчерашния IMPACT:


Като вземем предвид изхода на вчерашния n1 contenders battle royal в IMPACT, дали шансовете на Christian да стане IMPACT шампион днес не се увеличиха доста? Може би това обяснява и защо през последните месеци IMPACT пускаха Christian мърч за продажба? Като цяло странен booking тук. Първият мач в историята на Rampage... мач за титлата на IMPACT. Отделно, Christian vs. Omega за AEW титлата три седмици по-късно като мейн ивент на All Out. И какво? Хората гледат PPV мейн ивента безплатно по телевизията и после се очаква да си купят същия мач като PPV? Странно е. Да видим. Доста любопитно ми е да видя какво ще измислят. Засилиха ми интереса към Rampage така, определено.

Няколко кратки мисли по епизода.

Когато Dante Martin излезна почти на никой в публиката не му пукаше за него. Към края на мача вече цялата публика избухваше за него. Браво. Много добро представяне от пича и добре структуриран мач. Идеален opener.

Pop-нах здраво, когато Christian нарече Callis "a carny piece of shit". :D

Сегментът с Britt Baker ми хареса доста. Ето така се градят звезди. Britt-ката е от Pittsburgh и се постараха да я представят като възможно най-голяма звезда в родния й град.
 

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...