Jump to content

AEW Dynamite - 11 август 2021


neshev

Recommended Posts

Аз ако съм на мястото на AEW тази вечер или в краен случай в петък на дебюта на Rampage бих пуснал някакво хайп клипче, което обявява дебюта на CM Punk за Rampage следващата седмица. Така и така всички очакват този дебют, няма логична причина да го пазят в тайна вече (така де, освен ако НЕ са го подписали, което ще е голяма излагация). Сега е момента да го обявят официално, което да засили buzz-a с една идея повече, и така да гонят голям рейтинг другата седмица. Ако не го обявят предварително, това ще бъде грешка, за мен.

Link to comment

Ако Omega не пусне Impact титлата на Impact шоу срещу Impact кечист, ще е голям смях. Напоследък не знам какво правят, толкова са се филмирали с The Forbidden Door, че вече всички ги ползват както си искат. То е ясно, че за AEW им идва идеално да ползват тяхната титла, че да си доразвият историята и да рекламират, че ще има мач за титла на Rampage. Но Impact са по-скоро изтривалка в момента. 

Link to comment

От вчерашния IMPACT:


Като вземем предвид изхода на вчерашния n1 contenders battle royal в IMPACT, дали шансовете на Christian да стане IMPACT шампион днес не се увеличиха доста? Може би това обяснява и защо през последните месеци IMPACT пускаха Christian мърч за продажба? Като цяло странен booking тук. Първият мач в историята на Rampage... мач за титлата на IMPACT. Отделно, Christian vs. Omega за AEW титлата три седмици по-късно като мейн ивент на All Out. И какво? Хората гледат PPV мейн ивента безплатно по телевизията и после се очаква да си купят същия мач като PPV? Странно е. Да видим. Доста любопитно ми е да видя какво ще измислят. Засилиха ми интереса към Rampage така, определено.

Няколко кратки мисли по епизода.

Когато Dante Martin излезна почти на никой в публиката не му пукаше за него. Към края на мача вече цялата публика избухваше за него. Браво. Много добро представяне от пича и добре структуриран мач. Идеален opener.

Pop-нах здраво, когато Christian нарече Callis "a carny piece of shit". :D

Сегментът с Britt Baker ми хареса доста. Ето така се градят звезди. Britt-ката е от Pittsburgh и се постараха да я представят като възможно най-голяма звезда в родния й град.
 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...