Jump to content

UFC 265 "Lewis vs. Gane" - 7 август 2021

neshev

Recommended Posts

UFC пак започнаха да раздават интерим титли, което донякъде се очакваше, защото Ngannou веднага им влезе за повече пари, а UFC не ги ебе и винаги ще извадят подобни битки, с които сами си серат по титлите, но държат бойците на синджир. 

ME не е зле като битка. Gane е доста техничен, има по-добрата борба и би трябвало да успее да контролира Lewis. Но знаем, при него дори да пада 99% от битката, един удар може да реши всичко. Gane е глътка свежест в тази дивизия, на фона на това, че повечето бойци са яко лимитирани и техниката им куца, но при него проблемът е липсата на сила. Нещо, което очаквам да му създава ядове занапред. 

Ае тоя Хосе Алдо някой брои ли го още за жив и за сериозно име ? Или се впуска в битки, колкото да вземе някой друг смачкан долар. Нещо като филмовата кариера на Брус Уилис през последните две петилетки.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

@neshev на кой му липсва сила? Не знам но мен Ган ми е най-любимия Heavyweight в момента. Преди нокаута Люис имаше общо 3 точно удара за 2 рунда и половина, което си е плашещо. Няма търпение вече за битката с Нгану.

Евала на Ган! От първата секунда докрая той беше ЧовекЪТ! В мойте очи Люйс беше тотално обезличен! В негов интерес ще е следващата му битка да е срещу сериозно име, а не някъв low class опонент. Още веднъж да си кажа, много добро представяне на Ган!

2 hours ago, Mariyan01 said:

@neshev на кой му липсва сила?

Сравнено с останалите HW бойци, Gane има посредствена сила. 

Ган е високо ниво, беше ясно, че ще доминира негъра, но не беше ясно дали няма да допусне някоя случайна балтия, защото все пак Люис е типичен файтър(🐔).  Тази битка освен всичко друго беше и добра тренировка за потенциална такава с Нгану. Францис е няколко нива над Люис, но начина да бъде победен в стойка е същия и това дава предпоставки за интересна битка. Все пак предпочитам да видя Джоунс срещу Нгану, въпреки че  Ган успя да надъха.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...