Jump to content

BWC - ФЕНТЪЗИ ЛИГА 2021/2022

Recommended Posts

Запалените фентъзи играчи може да заповядат в чисто новото виртуално първенство на Висшата Лига!

Надявам се да се съберем поне 10 редовни играча. :)

Код за достъп: wpxouk

• Upvote 1
  • Thanks 2

За всички които не са си направили отбори все още, остават ви 2 дни! Побързайте и покажете, че сте най-добрите! :wank:

Защо не я направиш лигата head-to-head? Всеки кръг играеш с някой друг от лигата и ако имаш повече точки от него за кръга вземаш 3 точки, а при равенство 1. Миналата година играх в публични h2h лиги и беше супер оспорвано до последно. Дори да си по-лош играч, пак можеш да изкараш повече точки от друг, който завърши с 300 точки повече от теб, защото се търси постоянство. Иначе общият брой точки пак се пише в таблицата информативно и може да се види класическият победител.

10xWWE PC          1xTNA PC          5xUniversal PC          8xTag Team PC          1xMITB

Аз направих отбор който считам, че е сериозен фаворит да оглави... дъното на таблицата! Пазете се!

А кои от форума играят, че днес като влезнах, гледам и повечето не мога да ги позная. Има и една жена и ако това не е Лимона си е леко плашещо.:D

Brock_Lesnar

Бастуни, влизайте в лигата от миналата година vlmyjjvlmyjj

Edited by Brock_Lesnar

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

• 1 month later...

Брей... засега надхвърлям очакванията. Тотален джобър, не съм обръщал никакво внимание на отбора от началто на играта... Контузии? Смени? Трансфери? Какво е това? 

И все пак не съм последен. Моралната победа е моя!

Edited by Suffer-H

Аз не съм се логвал откакто ме помолиха да си направя акаунт. Дори не знам в тази лига ли съм:D Ако някой знае на кое място съм, да казва, защото ме мързи да влизам да проверявам.

On 9/30/2021 at 8:39 PM, The Best said:

Аз не съм се логвал откакто ме помолиха да си направя акаунт. Дори не знам в тази лига ли съм:D Ако някой знае на кое място съм, да казва, защото ме мързи да влизам да проверявам.

Какъв ти е ника

Edited by Mariyan01

Левски и/или ВековенЪ, не помня точно вече, но нещо свързано с Левски за майтапа:D

9 minutes ago, The Best said:

Левски и/или ВековенЪ, не помня точно вече, но нещо свързано с Левски за майтапа:D

Пред последен си като в отбора имаш Рийс Уилямс от Ливърпул, който вмомента е под наем в Суонзи:lol:

• 3 weeks later...

Абе кой е нормер 1 за октомври месец? Някой може ли да ми каже, че нещо май не ми работи тая функция...

Edited by Suffer-H
2 hours ago, Suffer-H said:

Абе кой е нормер 1 за октомври месец? Някой може ли да ми каже, че нещо май не ми работи тая функция...

Ти и @Brutalnia сте с равен брой точки и засега делите първото място (за октомври)

• 8 months later...

А може ли всеки който играе да напише как му е ника в играта, защото миналата година половината не ги знаех кои са.

22 minutes ago, Mariyan01 said:

А може ли всеки който играе да напише как му е ника в играта, защото миналата година половината не ги знаех кои са.

TAKÁ BALOTELLI съм аз.