Jump to content

AEW Dynamite - 28 юли 2021

neshev

Recommended Posts

Заебете Punk и Danielson, TANAHASHI по TNT!!! Обича си я американската публика, дано мачът му с Archer е на пълния стадион в Ню Йорк или All Out. Стабилен марк аут момент ще е да чуя go Ace ентранса пред 20к публика неяпонци.

Очаквам swerve на 20ти. Няма как да дебютират Punk по B шоуто и то в толкова шибан time slot, който няма как да генерира топ рейтинги. Дано хората в Чикаго не се окажат кретени ако не се види нищо от него, макар че ми се върти следният сценарии - всеки втори очаква Punk, но в същото време се чува The final countdown и излиза Danielson. Хем имаш голям дебют, хем хората са доволни. Darby е доказан draw, но Punk трябва да закрие All Out в бъдещ feud с Omega.

The Olimpic Hero

AEW нямат право да тийзват CM Punk и публиката след това да не получи CM Punk. АЕW трябва да са компания, която спазва обещанията си към публиката. Когато тийзваш нещо и след това не го дадеш, собствените ти зрители те намразват. Добре, аз ако съм от Chicago и си купя билет за шоуто, за което целият хайп е около CM Punk (единствено директно не са го заявили), и CM Punk в крайна сметка не се окаже на това шоу, ами никак няма да съм доволен.

Swerve-овете принципно са забавно нещо, но трябва да са добри swerve-ове. Да, ако получим Daniel Bryan вместо CM Punk, нещата ще са Ок, но цялостно CM Punk в Chicago би трябвало да е логично да се случи, а вече за самия All Out може да букнат и мач с негово участие.

16 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Добре, аз ако съм от Chicago и си купя билет за шоуто, за което целият хайп е около CM Punk (единствено директно не са го заявили), и CM Punk в крайна сметка не се окаже на това шоу, ами никак няма да съм доволен.

All Out е в Чикаго.

The Olimpic Hero
4 hours ago, Smegma said:

All Out е в Чикаго.

Знам бе, човек. Обаче го тийзват още за 20 август пак в Чикаго. Ако не го бяха тийзвали за 20-и, Ок, нека си дебютира на All Out, но сега вече е друго. 

nWoHulkster

Тонката може да е много неща, но тъп не е едно от тях. Няма да book-не шоу в 23-хилядна зала в Чикаго само с три седмици предизвестие (+ още двe TV шоута и PPV в Чикаго само две седмици след това в 11-хилядна зала) и да остави Darby да tease-ва CM Punk, ако CM Punk не е подписал с AEW. Просто ако Punk не се появи на 20-ти това ще е супер голям гаф от страна на AEW. Предполагам ще го пазят като "изненада" и само ще го tease-ват, но евентуално ако продажбите не вървят достатъчно добре може и да го обявят предварително. Да, Rampage e "б" шоуто и ще се излъчва в леко кофти ден и таймслот, но тепърва ще трябва да го затвръждават като важно за гледане шоу, така че дебют на Punk точно там има голяма логика.

Епизодът на 20-ти август в Чикаго реално е втория епизод на Rampage, така че може да са запланували нещо важно и за дебютния на 13-ти август в Питсбърг. И разбира се после имаме и All Out в Чикаго на 5-септември, както и голямото стадионно шоу в Ню Йорк на 22-ри септември. С две думи, доста важни и големи шоута на хоризонта. Просто в момента около AEW има вълнение (сиреч buzz), каквото не е имало около друга кеч компания от бая време насам. Усеща се и като гледаш шоутата. Публиките са надъхани и са там, за да си прекарват добре. Естествено, както всяко друго кеч шоу, Dynamite си има и своите недостатъци, но като цяло AEW в момента са в силна позиция и е кеф да ги гледаш всяка седмица.

Няколко кратки мисли по вчерашния епизод. Има мат'риал и за повече коментари, но ме мързи. Епичен ентранс на Hangman & Dark Order. Ентрансът на The Elite също беше забавен. Tanahashi~! Интересно беше, че публиката освирка Cody и викаше за Malakai. Един от изключително малкото случаи, в които AEW публика не следва "сценария" и си вика, за който иска. Thunder Rosa продължава да получава силни реакции - тя трябва да е следващата шампионка. Nick F'N Gage в мейн ивента на кеч шоу по TNT. Damn! Живеем в бахти странните кеч времена, ама в добър смисъл. Juvi~! Кефи ме как AEW имат "отворена врата" и често виждаме подобни изненади - било то NJPW кечисти или свободни агенти като Gage & Juvi. Никога не знаеш кой ще се появи. Така шоуто става по-непредсказуемо и интересно за гледане.

Бъди Мърфи също трябва да се появи по някое време, предполагам на дебюта на рампейдж.

CM Punk би трябвало МИНИМУМ да срути залата, по-очаквано завръщане не мисля, че е имало някога.

С всяко изминало шоло има видим напредък, което е супер. Нужни са им повече сегменти все още, а не просто Miro, Moxley или DMD да говори на камерата как ще пребие всеки.

Само не знам Hangman как ще стигне до мач срещу Омега, след като загубиха мача, странна работа.

Джерико и Кейдж  беше брутален мач, не знам как изобщо са го излъчили по телевизията, дори в най-лудите години на WWE не е имало толкова кървища... Стъклото и ножа за пица беше изродщина на квадрат, даже четох, че Доминос пица са се размрънкали заради прекалената бруталност  :D   просто поне на мен кеча ми харесва много много повече, когато има такива изпълнения.  Ще видим другата седмица дали Джерико срещу Ювентуд Герера ще бъде изпълнен с толкова екшън.

nWoHulkster

Днес AEW пуснаха малко над 10 хиляди билета за The First Dance на предварителна продажба и в рамките на 1 час почти всичките бяха изкупени... По-нататък сигурно ще отворят още места. Хората очевидно очакват Punk да е на шоуто и ако не е там ще има мега голямо садване. :D 

54 minutes ago, pukkod said:

даже четох, че Доминос пица са се размрънкали заради прекалената бруталност :D 

Не точно заради самата бруталност, а защото веднага след като Gage сряза Jericho с pizza cutter-а точно тогава тръгна реклама за Dominos и така един вид марката им се свърза с AEW кървавищата. Това ги спече и сега намекват, че може да спрат да рекламират по време на AEW.

^^ Дано  Тони Кан не спре този тип мачове във федерацията, заради недоволството на разни рекламодатели, както прави един друг промоутър.  :)  

nWoHulkster
On 7/30/2021 at 9:05 PM, nWoHulkster said:

Днес AEW пуснаха малко над 10 хиляди билета за The First Dance на предварителна продажба и в рамките на 1 час почти всичките бяха изкупени... По-нататък сигурно ще отворят още места. Хората очевидно очакват Punk да е на шоуто и ако не е там ще има мега голямо садване. :D

Опа, айде. Пуснаха официалната продажба днес и всичко останало си замина за 4 минути. С две думи, AEW/CM Punk продадоха над 13,500 билета от раз за шоу само след три седмици. На това му се вика добър бизнес. :)

The Olimpic Hero
34 minutes ago, nWoHulkster said:

Опа, айде. Пуснаха официалната продажба днес и всичко останало си замина за 4 минути. С две думи, AEW/CM Punk продадоха над 13,500 билета от раз за шоу само след три седмици. На това му се вика добър бизнес. :)

Всичките 23 500 билета ли са изкупени или са пуснали по-малко?

nWoHulkster

^ Не използат цялата конфигурация на залата. 23,500 е за концерти. За кеч няма как да стане толкова. В това 13,500+ са включени само нещата в лилаво, но като се добавят и различните сюити и т.н. сигурно ще са над 14,000.

xn8uhV6.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...