Jump to content

В коя знаменитост сте се влюбили за първи път?

ShiningWizard

Recommended Posts

ShiningWizard

Абе напоследък съм малко носталгичен, само гледам разни тийн филми и сериали от 90-те на 21 век до ранните 2000-ни и осъзнавам колко по-готини изглеждаха момичетата там и от там се появиха голяма част от звездните ми любимци или т.нар. "кръшове" като съм бил чаве. Не мога да посоча точно първата, в която се влюбих, но точно бих посочил определени лица, които бяха от първите без съмнение.

Виждал съм подобна тема в много различни форуми и си виках "Що не и в BWC?". Интересно ми е да разбера кои са вашите първи звездни "кръшове" като сте били чавета: тези, на които може би сте лепяли плакати или нещо друго..  и няма значение какви са - може да са истински звезди или някакви анимационни герои (ако сте от този тип хора, разбира се).  

За мен са тези:

Сара Мишел Гелар и Линда Карделини 

Sarah Michelle Gellar vs Linda Cardellini: CelebBattles

Илайза Душку

Eliza Dushku, 1999 - 9GAG

Кейт Бекинсейл 

Nurse Kate | Beautiful nurse, Kate beckinsale, Pearl harbor movie

Edited by ShiningWizard

В неопределен ред: Сара Мишел Гелар, Елиза Душку (добър вкус, г-н Уизард), Оливия Уайлд, Лола Бъни ( :wank: ), Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Гергана...

• Upvote 3

Рейчъл от Приятели, Кели Бънди, харесвах и Лита,мислех я за курва,която се чука с клошари. В последствия може би Ашли Масаро (лека и пръст). Щях да спомена и Галена от ваната, но тогава вече бях сравнително дърт. 

Иначе сега се сещам примерно и на Кели Кели редовно го вдигах,както и на Лита,когато беше с Edge и мирижливите и цици стигаха до пъпа.

• Upvote 1
  • Like 2

В мацките от сериала "Зина - принцесата воин". И трите(Зина, нейната придружителка и големият ѝ враг Калисто) бяха страхотни пичета, движещи по сутиени и гащички. Бельото им се показваше, когато се биеха. Кели Бънди също ме е радвала(мечта ми е да се оженя за подобен покемон, но ако може малко по-интелигентен:D)

Но първите жени, в които съм се влюбвал от екрана са тези:

Spoiler

Jennifer O'Dell with Rachel Blakely: SexyWomanOfTheDay

Edited by The Best

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Колко е знаменитост не знам, ама първата ми ТВ любов беше Шели Джонсън от Туин Пийкс. От кеча и аз бях повече по Лита отколкото Триш.

А да, и Кармен Електра, ама то в нея май всички бяха влюбени.

Докато всички точеха лиги по Памела Андерсън, аз исках да се оженя за Ясмин Блийт:

spacer.png

В наши дни също е сладурана🙂:

spacer.png

21 hours ago, The Best said:

Но първите жени, в които съм се влюбвал от екрана са тези:

Reveal hidden contents

ДАААА! Ебахти култовия сериал (и пичета). И LEXX, пак по AXN, със Xenia Seeberg. ❤️ 

• Upvote 2
3 minutes ago, itzo1994 said:

ДАААА! Ебахти култовия сериал (и пичета). И LEXX, пак по AXN, със Xenia Seeberg. ❤️ 

Тая сцена трудно се забравя, нали?

В седми клас много исках да праскам курвите от Приятелки-съпернички :wank:

• Wank 1

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

2 hours ago, itzo1994 said:

След трети сезон влезе още едно много красиво и младо момиче, но не можах да се сетя как се казва героинята ѝ, иначе и нея щях да постна. Лекс забравих, гледал съм го и момичето много ми харесваше. По AXN имаше много култови сериали, гаранция и двамата забравяме още по някой сериал.

Edited by The Best

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

14 minutes ago, The Best said:

След трети сезон влезе още едно много красиво и младо момиче, но не можах да се сетя как се казва героинята ѝ, иначе и нея щях да постна. Лекс забравих, гледал съм го и момичето много ми харесваше. По AXN имаше много култови сериали, гаранция и двамата забравяме още по някой сериал.

По AXN най-култовия сериал за мен беше Андромеда. Лекса Доиг и Лисай Райдър много радваха.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Metzgermeister

Не знам коя е била първата, но си спомням как на възраст от 9 до 12 години гледах по цял ден Анимал Планет и имаше едно шоЛО "Акванавти" с водещи трима мъже и три жени водолази с доста атлетични фигури и дълго интро с badass рок музика, което май беше към две минути. Една от трите мацки беше русокоса австралийка на име Кайли Джей (Kylie Jaye) и ако изключим тримата стожери Стийв Ъруин, Джеф Коруин и Марк О'Шей, тази поредица ми беше от любимите само заради нея:

Като я гледам сега, не е била нищо чак толкова особено, но мен си ме радваше и горко плаках, когато един ден "Акванавти" отпадна от програмата на Анимал Планет и вече не можех да я виждам, а още нямах компютър, за да я гугълна. Иначе останах неприятно огорчен, когато го сторих преди малко, за да ѝ търся снимка и се оказа, че тази година е починала от някакво рядко заболяване и се е борела с анорексия 😢 Да почива в мир, развали ми се вечерта, като го научих. Дано прати поздрави на сънародника си Стийв Ъруин.

Иначе и по теленовелите винаги е имало готини актриси, които при гугълване излиза, че са все така пичозни и на възраст от около 50 години. Като се замисля, безспорна любимка ми е Сусана Гонсалес, играла главната женска роля в "Любов и омраза" и една идея по-малка в "Приятелки и съпернички", като двете роли бяха доста различни - в единия сериал беше скромно и свястно момиче, а в другия - курветина злодей, макар и да претърпя метаморфоза с течение на епизодите:

CQreuDnWgAA5vUT.jpg:large

*(*)*تقرير عن Susana Gonzalez خطيبة Santamarina السابقة *(*)* - الكاتب:  لمحة جنون Susana Gonzalez الاسم : Susana Alejandra Gonzalez del Rio تاريخ  الميلاد : 2 أكتوبر 1973 المدينة : Calera, Zacatecas الأب : Refugio الأم  :Elvira الإخوة : Jose الأخوات : Erika ...

От кечистките от бТВ ерата никоя не ме кефеше особено, затова пък Стефка беше ега ти сладураната и все още не беше станала тази тьотка с гадния глас (по-скоро си го преправяше, за да звучи по-лапешки) и шамарената фабрика. За мен нямаше ни Триш, ни Лита, ни Стейси, ни дори Тори, защото щерката на Винс ги слагаше всички в джоба си, а Сейбъл и Съни вече ги нямаше и не ги знаех.

Edited by Metzgermeister