ShiningWizard Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) Абе напоследък съм малко носталгичен, само гледам разни тийн филми и сериали от 90-те на 21 век до ранните 2000-ни и осъзнавам колко по-готини изглеждаха момичетата там и от там се появиха голяма част от звездните ми любимци или т.нар. "кръшове" като съм бил чаве. Не мога да посоча точно първата, в която се влюбих, но точно бих посочил определени лица, които бяха от първите без съмнение. Виждал съм подобна тема в много различни форуми и си виках "Що не и в BWC?". Интересно ми е да разбера кои са вашите първи звездни "кръшове" като сте били чавета: тези, на които може би сте лепяли плакати или нещо друго.. и няма значение какви са - може да са истински звезди или някакви анимационни герои (ако сте от този тип хора, разбира се). За мен са тези: Сара Мишел Гелар и Линда Карделини Илайза Душку Кейт Бекинсейл Edited July 25, 2021 by ShiningWizard The Best, batistaheel, THE GRIM REAPER and 1 other 3 1 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 В Ciara Bravo. Когато бях в осми клас, тя беше вече пълнолетна . ShiningWizard 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Триш и Мелина, заради тях и до сега съм си цицоман. The-Resident-Ev!L 1 Quote Link to comment
HBK_forever Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 В себе си, когато се видях в съдебен спор. Иконата nick, Rock, pukkod and 7 others 2 4 4 Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
ShwN Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Който не напише Триш е шибан гей Quote Link to comment
itzo1994 Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 В неопределен ред: Сара Мишел Гелар, Елиза Душку (добър вкус, г-н Уизард), Оливия Уайлд, Лола Бъни ( ), Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Гергана... The Best, batistaheel and ShiningWizard 3 Quote Link to comment
MJ23 Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Рейчъл от Приятели, Кели Бънди, харесвах и Лита,мислех я за курва,която се чука с клошари. В последствия може би Ашли Масаро (лека и пръст). Щях да спомена и Галена от ваната, но тогава вече бях сравнително дърт. Иначе сега се сещам примерно и на Кели Кели редовно го вдигах,както и на Лита,когато беше с Edge и мирижливите и цици стигаха до пъпа. ShwN, The Best and ShiningWizard 1 2 Quote Link to comment
Bastian Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Пепа Секса.. MJ23 and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
The Best Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) В мацките от сериала "Зина - принцесата воин". И трите(Зина, нейната придружителка и големият ѝ враг Калисто) бяха страхотни пичета, движещи по сутиени и гащички. Бельото им се показваше, когато се биеха. Кели Бънди също ме е радвала(мечта ми е да се оженя за подобен покемон, но ако може малко по-интелигентен) Но първите жени, в които съм се влюбвал от екрана са тези: Spoiler Edited July 25, 2021 by The Best Himler, batistaheel, ShwN and 1 other 4 Quote "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️ Link to comment
Loop Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Колко е знаменитост не знам, ама първата ми ТВ любов беше Шели Джонсън от Туин Пийкс. От кеча и аз бях повече по Лита отколкото Триш. А да, и Кармен Електра, ама то в нея май всички бяха влюбени. itzo1994 1 Quote Link to comment
VSB Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Докато всички точеха лиги по Памела Андерсън, аз исках да се оженя за Ясмин Блийт: В наши дни също е сладурана🙂: Mariyan01, Jack Bauer, HEIDENREICH and 4 others 4 3 Quote Link to comment
itzo1994 Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 21 hours ago, The Best said: Но първите жени, в които съм се влюбвал от екрана са тези: Reveal hidden contents ДАААА! Ебахти култовия сериал (и пичета). И LEXX, пак по AXN, със Xenia Seeberg. ❤️ Suffer-H and The Best 2 Quote Link to comment
Suffer-H Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 3 minutes ago, itzo1994 said: ДАААА! Ебахти култовия сериал (и пичета). И LEXX, пак по AXN, със Xenia Seeberg. ❤️ Тая сцена трудно се забравя, нали? itzo1994 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 @Suffer-H Първа и последна любов? batistaheel, Chicky Ricky, Suffer-H and 1 other 1 1 2 Quote Link to comment
Suffer-H Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 2 minutes ago, Bobotsi said: @Suffer-H Първа и последна любов? To се знае batistaheel and Chicky Ricky 2 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Лив Тайлър и Алисия Силвърстоун, if you know you know. ShiningWizard and HEIDENREICH 1 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 В седми клас много исках да праскам курвите от Приятелки-съпернички Metzgermeister 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
The Best Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 (edited) 2 hours ago, itzo1994 said: ДАААА! Ебахти култовия сериал (и пичета). И LEXX, пак по AXN, със Xenia Seeberg. ❤️ След трети сезон влезе още едно много красиво и младо момиче, но не можах да се сетя как се казва героинята ѝ, иначе и нея щях да постна. Лекс забравих, гледал съм го и момичето много ми харесваше. По AXN имаше много култови сериали, гаранция и двамата забравяме още по някой сериал. Edited July 26, 2021 by The Best Himler 1 Quote "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️ Link to comment
Jack Bauer Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 14 minutes ago, The Best said: След трети сезон влезе още едно много красиво и младо момиче, но не можах да се сетя как се казва героинята ѝ, иначе и нея щях да постна. Лекс забравих, гледал съм го и момичето много ми харесваше. По AXN имаше много култови сериали, гаранция и двамата забравяме още по някой сериал. По AXN най-култовия сериал за мен беше Андромеда. Лекса Доиг и Лисай Райдър много радваха. The Best 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Metzgermeister Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 (edited) Не знам коя е била първата, но си спомням как на възраст от 9 до 12 години гледах по цял ден Анимал Планет и имаше едно шоЛО "Акванавти" с водещи трима мъже и три жени водолази с доста атлетични фигури и дълго интро с badass рок музика, което май беше към две минути. Една от трите мацки беше русокоса австралийка на име Кайли Джей (Kylie Jaye) и ако изключим тримата стожери Стийв Ъруин, Джеф Коруин и Марк О'Шей, тази поредица ми беше от любимите само заради нея: Като я гледам сега, не е била нищо чак толкова особено, но мен си ме радваше и горко плаках, когато един ден "Акванавти" отпадна от програмата на Анимал Планет и вече не можех да я виждам, а още нямах компютър, за да я гугълна. Иначе останах неприятно огорчен, когато го сторих преди малко, за да ѝ търся снимка и се оказа, че тази година е починала от някакво рядко заболяване и се е борела с анорексия 😢 Да почива в мир, развали ми се вечерта, като го научих. Дано прати поздрави на сънародника си Стийв Ъруин. Иначе и по теленовелите винаги е имало готини актриси, които при гугълване излиза, че са все така пичозни и на възраст от около 50 години. Като се замисля, безспорна любимка ми е Сусана Гонсалес, играла главната женска роля в "Любов и омраза" и една идея по-малка в "Приятелки и съпернички", като двете роли бяха доста различни - в единия сериал беше скромно и свястно момиче, а в другия - курветина злодей, макар и да претърпя метаморфоза с течение на епизодите: От кечистките от бТВ ерата никоя не ме кефеше особено, затова пък Стефка беше ега ти сладураната и все още не беше станала тази тьотка с гадния глас (по-скоро си го преправяше, за да звучи по-лапешки) и шамарената фабрика. За мен нямаше ни Триш, ни Лита, ни Стейси, ни дори Тори, защото щерката на Винс ги слагаше всички в джоба си, а Сейбъл и Съни вече ги нямаше и не ги знаех. Edited July 26, 2021 by Metzgermeister Razor-Ramon, batistaheel, HEIDENREICH and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 кака Андрея 🥰, но в момента по-скоро е майка слоница 🥲 prenti, Metzgermeister and HEIDENREICH 1 2 Quote Link to comment
natopor4en Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Francesca Le и Nikki Hunter хехехе #Winning Quote Link to comment
Just a fan Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Стефани от Lazy Town 🥰. Много исках да я праскам като чавак. THE GRIM REAPER, itzo1994, Chicky Ricky and 4 others 2 3 2 Quote Link to comment
Recommended Posts