Jump to content

WWE RAW - 26 Юли 2021


Recommended Posts

Sugarev

 

 

20210723_Raw_Cross_fdate_FC--97c50523957

 

26 July 2021 edition of WWE RAW will air from T-Mobile Center in Kansas City, Missouri. The advertised line-up till now is as follows:

 

 

-WWE Champion Bobby Lashley responds to Goldberg’s challenge

-Nikki A.S.H. celebrates her title win

-Mansoor and Mustafa Ali to team up

-AJ Styles & Omos vs The Viking Raiders – WWE RAW Tag Team Champions

  • Upvote 2

Absolute madlad

Link to comment

RAW отново е S.O.S (Same Old Shit). Колко, две седмици изкараха? :D

 

Позитивите:

 

Omos & AJ срещу Riddle и завръщащият се Randy Orton би трябвало да е силен момент.

 

Damien Priest е спряган за следващият US шампион, което е някаква утеха, след като от нищото му намалиха присъствието след WM.

 

Mansoor и Ali изглеждат като не лош отбор и биха помогнали на отчайващо слабата отборна дивизия.

 

Негативите? Всичко останало, кажи-речи. :D

 

Nikki A.S.H е тотално малоумен образ, който беше прекалено бързо изстрелян в ME и скоро публиките ще се обърнат срещу нея. Говорейки за публиките, тази беше доста слаба и може би разбираемо, почти нищо не предизвика силните реакции, които сме свикнали да чуваме на предишните шоута. 

Отново се върнаха към безсмислени мачове, реванши, 50-50 booking и прочие. Karrion Kross падна в дебюта си, явно чуха критиките и сега му дават победа срещу Keith Lee, който тотално се обезличи. На това шоу, малцина са хората, които получават продължителен пуш. Помня как Keith Lee дебютира, мина колко половин година и вече е в тотално забвение. Няма никакви гаранции, че няма да се случи същото с Kross. 

 

Няма ги Goldberg и Cena. Еми, дроп. Cena е бил в dark match, еми толкова ли не можаха да му намерят някаква роля, да се появи, да надъха. Кур... Goldberg? Добре, как се гради факана вражда, ако единият не се появява. :D 

 

И така... RAW ще го духа. Като се върне NFL, като нищо AEW ще се доближат критично близко, но това няма да доведе до никакви съществени промени, защото Vince не го ебе вече. 

Link to comment
THE ENEMY

Ники е поредния образ подобие на Ню Дей. И мен не ме кефи, но може да се обзаложите, че щом получава подобен пуш, явно мърчът върви добре. Цялостния продукт безспорно страда от прекаляването с cartoon гимици, което може да накара един нормален фен да се откаже, но това сме го говорили много пъти.

 

Джеф Харди е с ковид и няма да го видим следващите две седмици. Плановете най-вероятно са били да се продължи историята на Крос с него, но тук нямаше какво да направят. Имаше най-различни слухове за причината за загубата на Кариън миналата седмица, но е показателно че пичът се ползва с протекции, като на NXT са презаснемали сегменти за да го защитят от "Харди" чантове, а тук вече записа и победа. Поне е ясно, че WWE не гледат на него като на джобър. А и е един от любимците на Triple H, както и мой. Ако това не е доказателство, че великите умове мислят еднакво? :unsure:

  • Upvote 3
Link to comment
The-Resident-Ev!L
2 hours ago, THE ENEMY said:

Ники е поредния образ подобие на Ню Дей. И мен не ме кефи, но може да се обзаложите, че щом получава подобен пуш, явно мърчът върви добре. Цялостния продукт безспорно страда от прекаляването с cartoon гимици, което може да накара един нормален фен да се откаже, но това сме го говорили много пъти.

Nicky Cross просто не знам как стана шампионка, не че не заслужава единствено акцента и не ми харесва.

Можеше да пробват също с Мексиканката ама.... Прави прилични мачoве и акцента и един път. :)

Но кой сме ние да се месим в плановете на WWE. :)

Edited by The-Resident-Ev!L
Link to comment
Metzgermeister

Скоро не съм коментирал, но и на мен някои неща ми тежат на съвестта.

 

Храним Новия ден, че имат инфантилни cartoony образи, но Миз и Морисън са дори по-зле в момента в това отношение. Джони Кап Кап? Чия е била тъпата идея двама 40-годишни мъже да ходят и да пръскат противниците си с водни патлачета, все едно са на 10?

 

И аз се присъединявам към тези, които не харесват новото амплоа на Ники Крос. Искаше ми се да видя шотландката с титла един ден, защото е от онези кечистки, които не блестят с особена чисто външна красота, но излъчването и поведението им ги правят симпатични, обаче защо точно с такъв образ? Също толкова абсурдно е, колкото ако Урагана Хелмс беше туширал Лейшли или Рейнс за световната или вселенската титла.

 

И като говорим за Лейшли, Седрик Алекзандър си е един обикновен крузър, но Шелтън не бива да пада чак толкова лесно, според мен, особено пък в хандикап мачове. Ако не се лъжа, преди десетина години Винс искаше да го пушва в мейн ивента, но той каза, че нямал такива амбиции и предпочитал да си стои в мидкарда, защото стресът от това да бъде лице на компанията щял да му дойде в повече. Е, сигурно дъртият още си му връща за тогава.

 

Но да не храня само, а да спомена и неща, които ме впечатлиха с добро, като първото е оригиналната идея Ар-Трут да излезе не с обикновен микрофон за мача си, а с такъв, който се слага на главата и който не е нужно да сваля, когато се сбие. Да, мачът му с акробата сомелиер Реджи беше комедиен пълнеж, но можем да си зададем въпроса дали скоро няма да виждаме все повече такива мачове, в които кечистите ще си режат промота, докато се млатят и така коментаторите и техните запазени паразитни фрази при спотове от рода на "Каквооо?" и "Вие сигурно се шегувате!" ще се чуват по-малко, докато постепенно не започнем да ги чуваме как само правят анонси между мачовете. Не звучи толкова зле, като се замисли човек.

 

Омос няма много фенове във форума, но на мен монстър хийловете са ми любимото нещо в кеча, а и самият той има визия, доста напомняща на тази на вкиснат Шакил О'Нийл. Винс така и не успя да букне Шак срещу Грамадата, но сега има най-близкото нещо до великия баскетболист. Да, огромното негро не прави салта и самоубийствени гмуркания, но за габаритите си в моите очи е достатъчно подвижен и сравненията с Великия Кали, който има доста повече опит на ринга от него, но въпреки него още си е дърво, са неуместни.

 

Пайпър Нивън Дуудроп ми е доста симпатична и още откак дебютира в "NXT UK", си помислих, че ако искат да пушват някое по-едричко момиче, то тя е по-добър избор от Ная Джакс, защото е по-атлетична и не съм чул да контузва опонентките си на ринга, пък и в лице е симпатяга. Ако отслабне, сигурно няма да бъда такава атракция, но не бих се учудил да стане една от най-красивите мадами в ростъра. Това едва ли ще стане обаче, защото габаритите ѝ са част от гимика. При всички случаи се надявам да се издигне покрай Ива Мари, която дори да не блести с особени умения на ринга, осъзнаваш, че е звезда, само като я погледнеш. Не бих отказал и двете с Ная да ги видя в мач.

  • Upvote 3

 

 

Link to comment
natopor4en

То туй чуек се едно да гледаме Годзила срещу Кинг Конг. 😁😁В Кеча няма място за дебелани. Ако има, то те трябва да бъдат мачкани, унижавани и да джобят на Хорнсвагъл.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment
The-Resident-Ev!L
8 minutes ago, natopor4en said:

То туй чуек се едно да гледаме Годзила срещу Кинг Конг. 😁😁В Кеча няма място за дебелани. Ако има, то те трябва да бъдат мачкани, унижавани и да джобят на Хорнсвагъл.

Горкото момиче то вярно че е на 30 години ама.... 

Има място за хора които обичаме да пипаме а не да пипам кокали.....

Edited by The-Resident-Ev!L
Link to comment
Metzgermeister
47 minutes ago, natopor4en said:

То туй чуек се едно да гледаме Годзила срещу Кинг Конг. 😁😁В Кеча няма място за дебелани. Ако има, то те трябва да бъдат мачкани, унижавани и да джобят на Хорнсвагъл.

И какво лошо има да гледаме и такива сблъсъци за разнообразие? И аз съм ценител на женската красота и Ива Мари ми допада и като визия, и като образ, но това, което ти предлагаш е, все едно да гледаме как полско ФИАТ-че мачка КамАЗ :D 

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...