Jump to content

UFC on ESPN "Sandhagen vs Dillashaw" - 24 юли 2021


neshev

Recommended Posts

Това момче Мики Гал май няма да прокопса?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Откак се пенсионира царя на Кринджа - Хенри Сехудо не ме ебе за тая дивизия. Бих гледал с интерес единствено мач на Доминик Круз, всичко друго го скипвам. TJ винаги ми е бил прехвален и ненужно обявен за ГОАТ в дивизията когато беше шампион и то след 2 поредни победи над другия надценен в дивизията - човекът с една значителна победа в кариерата си и вече залезлия Коди Гарбранд. След като го хванаха и с допинг вече тотално изгуби за мен всякаква легитимност. Радвам се че истинския ГОАТ в малките дивизии го наказа преди това.

 

Микито гледам е взел победа, надявам се да дръпне това момче щото тръгна с инерция на голямата сцена, погреба Пънк и след това Сейдж но оттогава насам редува победи и загуби. Има потенциал момчето, добър му е граплинга дано успее да стигне някъде, въпреки че изтърва хайп трейна.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Моето момче Ейсриън Янез продължава да мачка, този път и в мейн кард-а :beer:Много ще ми е интересно докъде ще стигне тоя маниак - снощи бая шутове и удари изяде в първия рунд, но се събра и във втория показа, че има динамит в ръцете. 

 

За TJ ... има някакъв резон да му дадат победата, ако приемем, че натягането на клетката си е все пак контрол и като такъв се брои. В крайна сметка мачът си беше много близък и в такъв момент не знаеш накъде ще залетят съдиите. Със сигурност не е някакъв обир или нещо такова, split -овете са така - въпрос на мнение.

 

Само уважение за постижението на ТиДжей, защото след толкова години да се върнеш и да те изправят срещу номер 2 в дивизията си е ритуално убийство, а той не само стоя достойно, но и издрапа някак си до победата. Няма да се изненадам да му дадат и тайтълшот - дивизията е дълбока, но звезди няма и всеки по-популярен го прибутват напред  

 

Link to comment

Силно завръщане направи Змията. Изглеждаше с една идея по-бавен и рефлексите му не са това, което бяха, но все още е елитен. За мен загуби битката и може да се чувства доволен, че му дадоха решението. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...