Jump to content

WWE RAW - 19 юли 2021


Recommended Posts

Дедо Винс вади всички козове. Кой къде има да дебютира, завръща, парт таймери. 

 

Ама защо така дебютирате НХТ шампиона, бре 😢

  • Upvote 2
Link to comment
HEIDENREICH

Рептилът е ШИБАН ГЕНИЙ . 

 

Това с дебюта на Крос е шедьовър в ебането, може би само дебюта на ЕС 3 бе по-голяма гавра.  Смях се със сълзи, хем съм фен на Крос и му се кефя само на него в НХТ.  

 

Нечовек. 🤣

 

Link to comment
Mariyan01

Само аз ли маркнах на завръщането на No more words и след това погребването над Крос!!!

  • Upvote 1
  • Facepalm 1
Link to comment

Абсолютно, No more words си е класика, радвам се, че Харди ще ползва нея. Иначе другия за сефте го виждам и чувам, не знам как очаквате Винс да пушне човек, който прилича на гумар на някакъв забутан път в преерията. 

 

Иначе Шарлът вече направи ли 50 рейна с титлата? Скоро ще има повече титли, отколкото пъти баща и се е надрусвал до безпаметност.

 

Олдбърг става все по - голяма карикатура, вече дори при ентранса не може да се движи, камо ли да има мач. Да го погребва Лешли за 1-2 минути и повече никога да не го виждаме на ринга. Амин!

 

Link to comment

Кийт Лий се завърна, което определено е добра новина. Залата избухна за неговото завръщане, а мачът с Лешли не разочарова. Дано му потръгне този път и да не го свалят от екран за толкова дълго време отново. Изненадах се от мощните овации за Голдъбрг. Не вярвах, че все още има хора, които искат да го гледат. Може би това беше просто от екстаз и реакциите следващата седмица ще покажат как наистина се чувстват феновете спрямо него. Надявах се точно той да не е опонентът на Лешли, но така да бъде. Поне двубоят им няма да е повече от 3 минути.

 

Рано е да се правят изводи за дебюта на Крос в RAW. Не се знае дали това е просто за една вечер и за това не са извикали Скарлет, която е поне 50% от гимика му. Не се знае на къде ще тръгнат с него и Харди и дали тази победа има някакво значение, но съдейки по интервюто след мача най-вероятно ще започнат програма. Дали ще бъде за NXT титлата, дали ще бъде в RAW, все още не знаем нищо, така че е рано да се говори.

Сегмента с Махал и МакИнтайър беше добър. Ето така се гради силен бейбифейс - идва, премазва от бой някого и взима своето отмъщение. Цели 20 удара със стола в гърба на дюнерждията... Публиката видимо се зарадва на това, а не очаквах, съдейки по реакциите им за МакИнтайър по време на промото на Махал. Враждата става интересна, да видим какво предстои следващата седмица.

 

Сегментите между Алекса, Ива Мари и Дуудроп продължават да ме радват. Алекса е много добра актриса.


Кеш ин-ът беше добра идея, щом завръщането на Беки Линч нямаше да се осъществи тази вечер. Зарадвах се за Ники, определено ще живне малко дивизията и искам да видя какво ще направят с нея като шампион.

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment
Bobotsi

Малко беше шибаничък RAW-a. 

 

Сина откри с добро промо, след това отборният мач ставаше. 

 

Хардкор мача беше неочаквано добър, сегментът на мангасарите и Дрю също, и дотам.

 

Загубата на Крос може да бъде добра, само ако от нея последва някаква история. Например как е звяр в NXT, но когато дойде звездният му момент в главния ростер - се проваля с гръм и трясък. Другият и по-вероятен вариант е просто Винс да не му е фен :D Утре в NXT ще се покаже.

 

Нямам интерес към женската дивизия, но със сигурност ново лице като Nikki ASH ще е по-добре от Шарлът и ще внесе свежест.

 

Стигаме и до завръщането на тюфлека Кийт Лии и вмирисания Голдбърг. Изобщо не съм фен на Лии, но предпочитам с Лешли да враждуват и 4 месеца ако трябва, само да не видя Голдбърг още веднъж. По всичко личи, че тази грешка на индустрията ще направи 2 минутна "класика" с Бобката, в мач който дори синът му не иска да види. Дано този път успее да стигне до ринга преди да колабира.

Аз бих направил троен мач между тримата, в който Голдбърг да отнесе туша...

Edited by Bobotsi
Link to comment
Chicky Ricky
3 hours ago, MJ23 said:

Абсолютно, No more words си е класика, радвам се, че Харди ще ползва нея. Иначе другия за сефте го виждам и чувам, не знам как очаквате Винс да пушне човек, който прилича на гумар на някакъв забутан път в преерията. 

 

Иначе Шарлът вече направи ли 50 рейна с титлата? Скоро ще има повече титли, отколкото пъти баща и се е надрусвал до безпаметност.

 

Олдбърг става все по - голяма карикатура, вече дори при ентранса не може да се движи, камо ли да има мач. Да го погребва Лешли за 1-2 минути и повече никога да не го виждаме на ринга. Амин!

 

Поне този път Голдбърг няма сътресение или отворена рана на главата, както другите пъти си удряше тиквата във вратата на съблекалнията преди да направи entrance-а си

Link to comment
THE ENEMY

Винс ще кара Голди да излиза и в инвалидна количка и с памперс, когато изперкалия еврейн достигне до заветната възраст, стига все още да има олигофренчета които да чантват и да му купуват мърча. Нотинг пърсънал, джъст бизнес.:D А Голдбърг определено се продава добре, каквото и да си говорим. Изградил е аурата на абсолютна легенда през годините, поради което да, носталгията в момента му помага, независимо в колко отвратителна форма е.

Но тук има и позитиви. Първо, Голди 100% ще джоби на Лашли и ако мачът е 2-3 минути, к'во пък толкова? Второ, аз вече съм го писал и друг път това, но на Леснър му се губи аурата ако е без Хейман и не изнасилва топ бейбифейсовете на компанията. Той е велик най-вече, защото е уникално завършен хийл, с ранг на полубожество в WWE. В друга роля не горя толкова от желание да го гледам.

 

Преекспонира се случилото се с Крос. Първо, през цялото шоу имаше винетки за неговия дебют. Самите клипчета си личеше, че са барнати и ефектни, а не като на Алистър Блек примерно, някакви детски анимации, тук имаме истински готически изрод и това беше подчертано особено добре.Показаха ни и кадри от доминацията му в NXT. Самия мач го загуби с чийт, след като предимно доминираше. А накрая дори му дадоха да говори на микрофон, като правилния сигнал беше, че това което чухме бяха сериозни заплахи към противника за разплата, а не някакви простотии като с ЕС3 от сорта - "къде ми огледалото".:D

Но тук ще ви кажа какво виждам аз. WWE искат да стакнат перфектния кард за SummerSlam, имаме Cena vs. Reigns, Lashley vs. Goldberg, Edge vs. Rollins, вероятно ще гледаме Беки. А Джеф Харди, макар и да е джобер в момента, е особено разпознаваемо име и извън компанията и стига да го представят добре, може да продава. Ако искат на SS мачът да е Крос срещу Харди, естествено е сега да се опитат да върнат аурата на втория. За мен важното е как ще бъде представен Кариън тепърва и дали ако наистина идеята е именно такъв мач, Килъра да ебе на самото PPV. И наистина няма да е лошо да му върнат Скарлет.

 

Jaxson Ryker ме кефи. Някакъв тих психар е, който носи на болка защото се самобичува.:D Луд образ, но от него могат да излязат интересни неща, а и пичът си е внушителен като физика и излъчване.

 

Искаше ми се да гледам още Шарлът като шампионка, но к'вот такова. Нямам идея какво искат да правят с Ники, много джоберски образ ми е на мен, почти изглежда като гавра. Все пак ще им дам шанс.

Link to comment
32 minutes ago, THE ENEMY said:

Първо, през цялото шоу имаше винетки за неговия дебют.

Което е другата хуйня. Може ли цяло шоу да промотираш дебюта му и завръщането на Харди? Къде остава елемента на изненадата,как после се очаква публиката да маркне?

 

Добре че поне за MITB не промотираха как Сина ще адресира шампиона в лраяна шоуто..😂😂

Link to comment
THE ENEMY

Харди не се завръща наистина, той периодично си джоби. Тук по-скоро целта беше да се покаже, че вече няма да е кучката на всички. Крос по-скоро имаше нужда от тези винетки, за да се надъха и публиката която не следи NXT, а и от друга страна да се презастраховат след загубата. А относно Сина, все тая. Според мен щеше да получи същия поп, дори да го бяха обявили предварително.

Link to comment

Като изключим старите кучета  Сина и Харди тоя епизод беше почти толкова вмирисана боза колкото и вчерашния турнир

 

От месеци наред, даже кво от месеци от години се говори за мега сблъсъка на двамата бивши ММА състезатели Леснър и Лейшли и накрая си правят гавра като вадят Голдбърг от нафталина. Харесвам го изключително много, един от любимите ми  кечисти е, ама вече наистина не става, за съжаление не е като Стинг , който дори на тези години може да изнася що годе   прилични мачове в AEW,  а пък това на всяко завръщане да му дават мач за титлата е нереално дебилно. Не че имам против да скуошва за 2-3 минути хора като Зиглър,  Боби Рууд,  Elias или някой друг подобен джобър. Що примерно нямаше сегмент с Ридъл, или направо да ги бяха букнали за мач на summerslam, при тяхният  real life heat щеше да е в пъти по-надъхващо от това да се изправи срещу Лейшли.

 

A това с кеширането на изплискалата супергеройка беше една от най-големите душевни повърни, които съм виждал. И какъв беше смисълът да Шарлът да печели на турнира, дъртия и помпа рейновете с еднодневни царувания, тва е поне третото кешване над нея. А всички  очакваха Беки да се завърне хаха :D 

 

Edited by pukkod
Link to comment
ЧОТУДЕ
On 7/20/2021 at 8:52 AM, HEIDENREICH said:

Рептилът е ШИБАН ГЕНИЙ . 

 

Това с дебюта на Крос е шедьовър в ебането, може би само дебюта на ЕС 3 бе по-голяма гавра.  Смях се със сълзи, хем съм фен на Крос и му се кефя само на него в НХТ.  

 

Нечовек. 🤣

Остава сега да викне и LA Knight, да повтори упражнението и ще е направил хеттрик от ебане на тримата ми любими кечисти в последните 5 години. Ех, Вини, Вини, когато и да сгънеш цирка ще е късно. 🥲

Edited by ЧОТУДЕ

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to comment
The Olimpic Hero
16 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Остава сега да викне и LA Drake, да повтори упражнението и ще е направил хеттрик от ебане на тримата ми любими кечисти в последните 5 години. Ех, Вини, Вини, когато и да сгънеш цирка ще е късно. 🥲

 

Няма сгъване. Както с REICH изчислихме, човекът ще живее до 100-годишна възраст, като Кралица Елизабет II и също като нея ще управлява до края на живота си. Още поне 25 години Вини Мак ще е начело и ще ебе, така се прави!

               

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...