Jump to content

UFC on ESPN "Makhachev vs. Moises" - 17 юли 2021


Recommended Posts

HEIDENREICH

Тия от резашките съветски републики се ено ги клонират деба. Всички с брадичка, главата оръпана на паница, скули и монголски поглед. Деба и изродите..

 

Сетих се за едно ММА шоу дето го излъчиха 1000 пъти по Ринг  ТВ. Организира го М1 , ринга бешена една поляна ,  на върха на планина,  около минерални извори и гейзери и една сбирщина овчари- резаци с тюрбани и тюбетейки бяха налягагали.  

 

Link to comment

Това ше си го пусна само заради Мишето Тейт. Резака Хабиб wannabe се надявам да падне, ама едва ли ще стане. Дано поне не го бутат скоро към титлата, ама от тия прости резаци дето ги гледаме да се бият един път годината заради малоумните им байрями

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Миша спечели и е яко надъхана. 

Мач с Холми ил Де рандъми звучи логичен за следващата претендентка. Просто Аманда изнесе всичко живо и вече трябва да повтаря, след като изнасили Пена другия месец

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Тоя орк Махачев наистина изглежда като ебати надъханото копеле и според мен ще е голям проблем в дивизията. Някъде в нета имаше сравнена статистика от неговите мачове с тези на Хабиб и нещата бяха близки в много отношения. Което не е показателно за друго, освен че стилът им е еднакъв, все пак Ислям не се е бил и с толкова големи имена все още. И все пак си личи, че е опасен.

 

Браво и на Тейт, показа хъс. Изглеждаше плаха в началото, но после набра смелост и се развихри. Истинската оценка за формата в която се намира ще дойде когато я видим и срещу по-добрите в дивизията, но и това ще стане.

Link to comment

Малко съм разочарован от Ислам, въпреки победата. Нямаше го тоя тормоз както беше в миналия му мач. Очаквах изнасилване, но пък пак си все победата. Миналия му мач даже ми хареса на моменти повече от Хабибито, но тук се уверих, че Хабиб е само един. Все пак очаквам в следващия мач на Ислам да видим истински тормоз и изнасилване на земя!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...