Jump to content

AEW Dynamite - 7 юли 2021


neshev

Recommended Posts

nWoHulkster

Malakai Black! 👍

 

Quote

As has been noted often as of late with all the releases WWE has been making, NXT talent is generally under 30 day non-compete clauses while Raw and Smackdown talent generally have 90 day non-compete clauses. According to PWInsider, when Aleister Black was moved to the main roster, the company failed to update his contract to a 90 day non-compete clause, which is why he was able to debut on AEW Dynamite last night.


:D

EDIT - Готино видео от Instagram-а на Black, което малко пояснява новия му образ:
https://www.instagram.com/p/CRB9ln2hyUu/

 

Link to comment

Голям пропуск от страна на WWE, но не е изненадващо, защото когато Black отиде в главния roster, цареше някакъв пълен хаос в компанията и донякъде е обяснимо защо не са му ъпгрейднали клаузата.

 

Тъй че за AEW е добре дошло, че имат подобен кечист, който още е пресен в съзнанието на хората. Не съм фен на новото име, както и въобще на свръхестествените образи в момента. На моменти изглеждат доста нелепо, а и нямам вяра в AEW и самия Black, че няма да се омотаят. Но е хубаво да имат европейски кечисти, ако ще атакуват нашия пазар по-сериозно.

 

Последната година дебютираха огромно количество хора. За ебавка са си, защото разправяха как няма да надуят ростера с бивши WWE кечисти, но самият им стил е такъв, че се опитват да бухат шоутата с големи мачове всяка седмица. Но, ако си AEW original, трябва да ти е леко ебано, че идват и ти взимат мястото, тъй че очаквам една голяма чистка в тази компания.

Link to comment

Доста е свежо шоуто да не е в една и съща факана зала и да има публика. Особено и, че определено си личи старанието в тези ивенти. Другата седмица картата е зверска.

Тази седмица се получи приятно шоло. Young Bucks са най-гадните и хлъзгави хийлове, мен лично много ме радват, винаги печелят след страшно големи драми. Мачът беше супер, PPV качество. Моментът, в който дропнат титлите, публиката ще избухне зверски, за жалост няма на кого в момента.

Кеф беше с този дебют на Блек, дано измислят нещо по-интересно с нападението над Коуди - защо точно него, а не е просто - нов човек ---> дай му някое старо куче за вражда. Освен това какво стана с Огого, не че ми пука за него.

 

Инър Съркъл срещу Пинъкъл трябва да свърши, изчерпаха се, тъпо е, скучно е. Опитаха се да достигнат мащабна stable vs stable вражда, но не им се получава просто. Мач, в който MJF да победи Jericho и бай Джери да си ходи на турнета с Фози е перфектен вариант, даже трябваше да е още на предното PPV.

Джим Рос дано му свършва скоро договора, няма седмица, в която да не направи някакъв ужасен гаф. На Адраде не може да му запомни името, за Блек чухме 3 различни имена.

Моля се да изключат Дарк Ордър от враждата между Омега и Пейдж. Първо, че представиха Пейдж като насран тип, нямаш топките да поиска каквото му се полага, второ Дарк Ордър са шибани джабронита и колкото повече се навърта около тях Пейдж, толко по-малко леджит ми изглежда. Тази вражда можеше да започне много, ама много по-добре.

Едно нещо много не харесвам на AEW - липсата на каквато и да е креативност, когато правят сегменти. Абсолютно всеки един сегмент е Тони взима интервю от някого и съответно виждаме различна вариация - прекъсване от някого (Малакай) или конфронтация (Омега). Много ми е ламерско, че не могат да завъртят някакъв backstage момент.

ЕДИТ: Най-доброто промо за вечерта го направи UFC човека, хвала.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...