Jump to content

"Форумен куиз" - сезон 4, тема за записване

The Best

Допитване до играчите  

15 members have voted

1. 1. На каква тематика да бъдат изготвени въпросите за четвъртия сезон на куиза?

• На обща тематика(разнородни въпроси от всякакви сфери на живота)
    • Само за филми
    • Само за музика
      0
    • Само за компютърни игри
      0
    • Само за кеч
    • Само за спорт
      0
    • Само за футбол
  2. 2. Къде да се провеждат срещите от куиза?

• Във форумния персонален чат
    • В мирката

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 07/11/2021 at 05:00 PM

Recommended Posts

5,754 BEST Quiz Time IMAGES, STOCK PHOTOS & VECTORS | Adobe Stock

Здравейте, уважаеми съфорумци! Дойде време Форумният куиз да се завърне по ваше желание, след като убедително спечели анкетата на тема каква да бъде следващата ми форумна инициатива.

На вашето внимание предоставям и анкета, която всеки желаещ да участва в сезона трябва да попълни. От нея зависи каква ще бъде неговата тематика и подбор на въпроси. Очаквам потребители с традиционно добро представяне в тази игра като шампионите @nabonid, @rawhide и @soundcloudrapper, както и медалистите @natopor4en, @THE ENEMY, @The Olimpic Hero, @Metzgermeister и @Brutalnia да се запишат отново.

Регламентът и допълнителните пояснения около форумният куиз ще бъдат обяснени няколко дни преди сезонът да стартира официално. Срещите ще се провеждат в Мирката или във форумния персонален чат. Той е ъпгрейднат и едва ли ще насича, но в случай, че това стане, няма как да ви компенсирам за евентуално забавяне при дадени въпроси. В Мирката пък не е необходима регистрация, за да влизате. Оставям на вас и това решение.  Както и в предишните сезони, вие ще се уговаряте със своите съперници за удобен час, в който да се проведе срещата между вас. Сезонът ще стартира в началото на месец август. Имате време да се запишете за играта до 14 юли, 2021г. След това ще започне процесът на измисляне на въпросите за играта от мен.

Обявявам записването за открито! :beer:

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Не искам да се записвам, защото ще има много зачервени бузки поради широките ми познания.

35izpu1.jpg

Гласувах за футбол, защото сме в разгара на европейското и би било готино да е тематично. Но дори да е за филми или музика, също би било добре. Ще изчакам да видя каква ще бъде темата все пак, защото ако е компютърни игри или спорт (in general), не мисля че има смисъл дори да се записвам.:D

Влизам !

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Metzgermeister

Записвам се и аз официално, макар че стане ли така, че да е само за футбол, отпадам още в първи кръг :D 

@The Olimpic Hero , дължиш ми реванш за твоята измислена, калитарска, абсурдна, нелепа, неестествена, необяснима, аматьорска, дължаща се слъчево изгриване и грешно разположение на планетите, незаслужена победа в Сезон 1. Ако посмееш, запиши се в този сезон, за да те преследвам при всяка твоя стъпка, до момента в който те пресрещна и неизбежно те ибандуря, на каквато и да е тематика, отредена ни от съдбата! РЪКАВИЦАТА Е ХВЪРЛЕНА (в момента се носи към Бургас, за де те зашлеви по лявата буза!) 

natopor4en

Съфър радвам се да те видя отново. Играта не беше същата без теб. 

Добро промо. По-добро от половината промота в Кеча дето ги диктува изкуфелият дърт рептил ВиниМак.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Олимпик, не разбрах отговори ли ми, или това което чувам е гласът на страха?

Според мен се е записал за участие посредством анкетата. Искам да отбележа, че в нея се зачитат само гласовете на тези, които ще участват в играта.

ПП: В случай, че @neshev е забравил, искам да го подсетя и помоля отново да сложи темата за записване на главната страница, за да може повече от традиционните участници да я видят и да се запишат. Също искам да го поканя да дебютира в играта, смятам че ще допринесе с колорит за сезона.

А, не! Такива записвания тихомълком не вървят! @The Olimpic Hero, бъди истински BWC мъШ и обяви своето решение днес! Приеми предизвикателството или обяви капитулация пред твоя arch-nemesis! 

До момента записването върви повече от обещаващо и имаме 12 участника! Напомням, че имате на разположение още една седмица да се запишете за четвъртия сезон на форумния куиз, а също и да гласувате в анкетата. Куиз на обща тематика преобладава като желание към този момент, като ако лидерството на тази опция се запази всеки участник ще трябва да избори три области, в които е силен. Записаните потребители до момента могат да ми предоставят своите силни области на познанието чрез пост в темата или на лични, ако имат тактика съперниците им да не видят кои теми са избрали. Така няма да губим време след официалния край на записването и ще знам от кои сфери на живота ще трябва да формулирам въпроси.

Записани за играта до момента(записването става чрез пост в темата или гласуване в анкетата):

@Metzgermeister

@Radox

@The Olimpic Hero

@THE ENEMY

@Suffer-H

@natopor4en

@Brutalnia

@pukkod

@TranceAddicted

@dadoktor

@Bobotsi

@Mariyan01

Искате да проверите знанията си и да видите докъде ще стигнете в компанията на тези елитни потребители? Време не губете, а се запишете!:beer:

ПП: В този пост ще допълвам имената на записалите се играчи за куиза. Ако ви няма в списъка, а сте се записали - значи съм ви пропуснал. В такъв случай ме уведомете, за да ви добавя.

7 hours ago, The Best said:

Записани за играта до момента(записването става чрез пост в темата или гласуване в анкетата):

@Radox

On 7/1/2021 at 7:38 PM, Radox said:

Не искам да се записвам, защото ще има много зачервени бузки поради широките ми познания.

giphy.thumb.gif.7cb67c6772308fccfac6abce

35izpu1.jpg

Е, защо гласува в анкетата като нямаш намерение да участваш, бай РадоЙ?

giphy.thumb.gif.7cb67c6772308fccfac6abce

Добре бе аре ше участвам, но без малоумни мирки.

Ама се записваш у сезона на Мафия!

35izpu1.jpg

Оф, хайде, УЛАЗЯМ! Ще отнеса туша в още един твой сезон на мафия, но ако ще го буукваш, направи така, че да е по-малко унизително за мен този път:D Иначе не мога да обещая за мирката, виж какво е положението с персоналния чат - на всеки трети ден дава фира и го няма никакъв.

Така като гледам, май общата тематика ще спечели вота... хм, няма лошо, с Олимпик ще се маризим на всякакви теми, ама все пак ще призова водещия да не изгрубява с трудността на въпросите, както беше на предното издание. Тогава ги направи трудни заради онова бостанско плашило Мартин, но той вече дори не влиза във форума, така че не нужно всеки въпрос да е като за 100 хиляди лева в Стани богат. Мерси!

Второ, аре да вземат да се запишат още 4 човека, че играта да стане в класически формат с 4 групи, като на Европейското първенство преди да го осерат и някакви смешни отбори да ми се класират с по 3 равенства в групата, заеби. Смешниците Португалия дори така спечелиха титлата, с 3 равенства в груповата фаза, 100% НЕЗАСЛУЖЕНО! Нека не допускаме това да се случи и с куиза!

Защо си гласувал в анкетата тогава? Бях написал, че записването става и посредством нея. Хайде влизай, че иначе трябва да правя регламент, подобен на Копа Америка с две групи.

ПП: Все още имате време да се запишете за куиза - имате три дни за тази цел. Часовникът тиктака:beer:

1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Асене, не съм се записвал.

E аре де, още ли се сърдиш за стари работи, мислех че си над нещата.

The Olimpic Hero
Just now, Suffer-H said:

E аре де, още ли се сърдиш за стари работи, мислех че си над нещата.

Не ми се играе засега, не ми се занимава. Единствената игра, която продължава да ме вълнува във форума, е Мафия. Всичко друго не ме забавлява достатъчно, че да играя.

Тук явно ще трябва да се проявявам като строг, но справедлив водещ. Олимпик се е записал през анктетата(да не е гласувал като не иска да играе, какви са тези работи, опорочил е вота така:D) и няма да го изваждам от играта. Негово решение си е дали да играе, има време да размисли и да участва, ако не - на всички негови опоненти в групата, в която се падне ще се причисляват служебни победи срещу него.:D

Искате да победите Олимпик с класически резултат? Записвайте се за куиза:beer:

Приключи записването за играта. Общо 13 човека гласуваха в анкетата и посредством нея се записаха за участие в четвърти сезон на форумния куиз. Тези, които все още не са ми дали своите три силни теми за играта, имат на разположение една седмица да го направят. Напомням, че можете да напишете вашите предпочитани теми в темата или да ми ги предоставите на лични.

The Olimpic Hero

Няма да играя, сериозно. Не ме вкарвай в жребия.

Втори път ми играеш номера при записване за моя форумна игра. В "Кой е убиецът?" сезон 3 се записа за участие и се отказа след като играта започна, сега в последния момент пак да те вадя от играта....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...