Jump to content

AEW Dynamite - 30 юни 2021

neshev

Recommended Posts

Пак ли го върнаха в сряда? Иначе четох, че Зелина Вега ще дебютира довечера.

Да, ще са в сряда занапред. Една от причините да ги местят в сестринската телевизия от догодина е за да не стават такива местенки и да са в един ден през цялата година.

Иначе, аз пък чета слухове за Alistair Black (Tommy End). Не ми се връзва да е той, ама кой знае. 

ME беше супер, но просто враждата между стейбълите трябва да свърши, а тя блъскат към безкрая.

Young Bucks най-после паднаха, отново отличен мач, кефят ме пичовете, че са максимално отдадени.

Не знам защо подходиха по този начин с Hangman, доста повече избухване щеше да се получи ако лично той се беше появил или тийзнал нещо подобно.

Freak_Nature

Шоуто беше добро . Young Bucks  здраво тролят Jim Cornette  , защото всеки мач съдия им е техния приятел наркоман  Rick Knox , който им позволява да са двамата на ринга 90 % от времето и все се прави , че не е видял какво се случва .  Мачовете им са интересни , но ми е трудно да следя кой трябва да е на ринга и кой в ъгъла ( където много рядко седи някой ).

nWoHulkster

R.I.P. The Best Man (2020-2021). Добре дошъл The Redeemer a.k.a. God's Favorite Champion.

Нa първо слушане в шоуто не ми хареса, ама така качена отделно зарибява (и ме надъхва довечера да си пусна да гледам филм със средновековни битки 🙂).

Бат Миро да излезе като древен славянски войн или като кукер на някой мач ще пръсне!👍

jlny.gif

Chicky Ricky
4 hours ago, seekstah said:

Бат Миро да излезе като древен славянски войн или като кукер на някой мач ще пръсне!👍

ХЕКТОООООР! 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...