pukkod Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Пак ли го върнаха в сряда? Иначе четох, че Зелина Вега ще дебютира довечера. Link to comment
neshev Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 Да, ще са в сряда занапред. Една от причините да ги местят в сестринската телевизия от догодина е за да не стават такива местенки и да са в един ден през цялата година. Иначе, аз пък чета слухове за Alistair Black (Tommy End). Не ми се връзва да е той, ама кой знае. Link to comment
BiZkiT Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 ME беше супер, но просто враждата между стейбълите трябва да свърши, а тя блъскат към безкрая. Young Bucks най-после паднаха, отново отличен мач, кефят ме пичовете, че са максимално отдадени. Не знам защо подходиха по този начин с Hangman, доста повече избухване щеше да се получи ако лично той се беше появил или тийзнал нещо подобно. Link to comment
Freak_Nature Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Шоуто беше добро . Young Bucks здраво тролят Jim Cornette , защото всеки мач съдия им е техния приятел наркоман Rick Knox , който им позволява да са двамата на ринга 90 % от времето и все се прави , че не е видял какво се случва . Мачовете им са интересни , но ми е трудно да следя кой трябва да е на ринга и кой в ъгъла ( където много рядко седи някой ). Link to comment
nWoHulkster Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 R.I.P. The Best Man (2020-2021). Добре дошъл The Redeemer a.k.a. God's Favorite Champion. Нa първо слушане в шоуто не ми хареса, ама така качена отделно зарибява (и ме надъхва довечера да си пусна да гледам филм със средновековни битки 🙂). Link to comment
seekstah Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Бат Миро да излезе като древен славянски войн или като кукер на някой мач ще пръсне!👍 Link to comment
Chicky Ricky Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 4 hours ago, seekstah said: Бат Миро да излезе като древен славянски войн или като кукер на някой мач ще пръсне!👍 ХЕКТОООООР! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.