viky_milanov Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Wrestling challenge/Кеч предизвикателство ! Здравейте приятели. Бих изкал да опитаме нещо с вас .Една проста наглед игра ,но надявам се забавна . Много от нас имат страшно много спомени ,и знания свързани с кеча от близкото и далечно минало. И защо да не си припомним някой неща ? Защо да не си проверим знанията и спомените за това което беше или е? И така правилата са прости .Въпрос с две картинки или думи свързани с даден кечист . Право само на 1 отговор за 24 часа . Нямате право да едитвате мнението си !! Три кръга по 24 часа. Ако сте първият дал верен отговор вие сте на ход да опитате да изненадате останалите с въпрос на който не могат да намерят отговорът! А за да е по забавно ще има точкуване !! 3 точки за познал загадката в първият ден. 2 точки за познал загадката във вторият ден. 1 точка за познал загадката в третият ден. За непозната загатка задалият въпрост печели 5 точки . Всеки кръг ще стартира в 22:00 и ще свършва 22:00 часа на другият ден . В първият ден няма жокери . Във вторият ден ще се дава 1 жокер . Третият ден е с 2 жокера! Жокер може да бъде една дума или картинка! При познат отговор кръгът свършва . Позналият ще има 24 часа за да зададе нова загатка, Ако не го направи му се отнемат 3 точки и предишният участник продължава с нова загадка! След края на кръга позналият ще трябва да актуализира класирането за даденият кръг. Целта е всички да игаем и да се забавляваме заедно:) Сезонът ще бъде до 01.08 2021 година. От нас зависи дали ще бъде едиствен или ще се превърне в традиция! Успех и много забавление P/s - Ще се радвам ако се включат колкото се може повече потребители.И на вашите идеи ,и предложения за да направим играта найстина забавна Първи кръг !! Поради това че си потроших телефона няма да съм на линия до 17 часа днес за което се извинявам Link to comment
viky_milanov Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 Enemy at the gates Врагът е пред портите. Дошъл е за своята чест .За своето отмъщение ! Ще одържи ли крепоста BWC ? Или ще падне под ударите му ? Всичко е във вашите ръце ! Защитете своят дом и своята крепост ! Край на първи кръг . Победител -THE ENEMY И в случая той поема воденето на играта докато някой не го победи ! Верен отговор - Голдбърг. Класирането за момента - THE ENEMY 3 точки Вики миланов 0 точки THE ENEMY има 24 часа да зададе своята загатка ! Понеже сутринта нямах време да напиша за старта и краят на даден ден . А сега не ми дава да го едитна ,ще го драсна тук. Победителя в дадения кръг решава кога да зададе следващата загадка . Въпрос на тактика която в последните кръгове ще бъде много полезна за някого . Ако зададе загатката преди 10:00 сутринта денят започва с - определени часове за първият ден . Но така точките стават повече заради повечето изиграни кръгове. В случая ще имаме бързи кръгове и бързо трупане на точки . А ако реши да изчака и да я зададе след 10:00 кръгът започва в 22:00 и продължава 24 часа ! P.s - Едно леко допълнение към правилата ! Ще се дават бонус по една точка за вторият и третият в първите десет кръга ако са познали загатката в първият ден ! Link to comment
THE ENEMY Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Довечера по някое време ще да е, че сега съм зает. Link to comment
Suffer-H Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Първата снимка не зарежда, но ще стрелям в тъмното с Ultimo Dragon Link to comment
THE ENEMY Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 На мен ми я отваря нормално, но ще я кача пак, ето: Ето и новата: Link to comment
The Best Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Таджири. Използваше "отровна мъгла" в мачовете си. Link to comment
THE ENEMY Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 hour ago, The Best said: Таджири. Използваше "отровна мъгла" в мачовете си. Позна. Link to comment
The Best Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Аз по принцип избягвам да се включвам в игри със загадки, защото не ми е ясен регламентът... трябва аз да създам загадка сега, така ли? Ще изчакам водещия да се включи, за да ми поясни на колко време трябва да пускам подсказките. Link to comment
THE ENEMY Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Първата картинка ясно, че става въпрос за Япония. Втората беше малко по-подеждаща, защото повечето хора си спомнят Таджири с гащите които бяха само с пламъци, но както се вижда на горната картинка, той известно време имаше и дракони. Исках това да заблуди поне малко хората, а днес мислех да пусна отборните титли на WWE, но поради минималния интерес до момента, реших че може би е ок първите загадки да са по-лесни и направо пуснах мъглата, която вече трябваше да ви ориентира достатъчно, а беше планирана за по-късно. Иначе и аз не знам каква е концепцията на водещия точно, но според мен най-готино би било да е както в играта на Чотуде и Бобоцката, а именно да няма определено време в което трябва да се разгадае кечиста, а просто който е познал да се стреми към някаква средна/ над средна трудност на загадките, за да са по-интересни. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 23 minutes ago, THE ENEMY said: Иначе и аз не знам каква е концепцията на водещия точно, но според мен най-готино би било да е както в играта на Чотуде и Бобоцката, а именно да няма определено време в което трябва да се разгадае кечиста, а просто който е познал да се стреми към някаква средна/ над средна трудност на загадките, за да са по-интересни. ЧОТУДЕ и тая игра я е пускал във форума, но със стария си акаунт и то преди над 10 години: https://www.bwcommunity.eu/topic/16333-познай-хватката-или-кечиста/page/10/ Пак е изпреварил времето си този симпатичен гений. Link to comment
The Best Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ти ли си Чалънджъра, бе? Помня, че бях загубил някакъв бас 2014-2015г. и трябваше да си сложа аватара ти за няколко месеца, но не помня каква точно беше схемата Иначе е силно вероятно авторът на темата да се е вдъхновил от вашите загадки в Последния оцелял. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 5 minutes ago, The Best said: Ти ли си Чалънджъра, бе? Помня, че бях загубил някакъв бас 2014-2015г. и трябваше да си сложа аватара ти за няколко месеца, но не помня каква точно беше схемата Иначе е силно вероятно авторът на темата да се е вдъхновил от вашите загадки в Последния оцелял. Аз съм да. Не помня честно казано, само си спомням, че исках да си сменя чавашкото име и направо си създадох нов акаунт. Link to comment
The Best Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Хайде, почвам! Ще пускам по една подсказка в следващите три дни, явно по регламент ако три дни не се познае кечистът - загадката се сменя. Да видим ще завоювам ли нова рекордна единадесета победа. Предупреждавам, че моите загадки ще са от средна до умерено висока трудност. Първата подсказка е следната: Link to comment
Suffer-H Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 On 6/30/2021 at 3:29 AM, viky_milanov said: И така правилата са прости. Въпрос с две картинки или думи свързани с даден кечист . Право само на 1 отговор за 24 часа . Нямате право да едитвате мнението си !! Три кръга по 24 часа. @The Best не е тролня това, просто корекция, дай още една подсказка Link to comment
The Best Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Аха, ок тогава, поправям се. Но ще се включвам само ако има верен отговор. Няма да пиша мнение при всеки грешен. Link to comment
jobber91 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Kevin Nash Аа не видях нхт, игнорнете ме Link to comment
viky_milanov Posted July 3, 2021 Author Share Posted July 3, 2021 Xavier Woods Благодаря за интереса готини . Да признавам си с ръка на сърцето че идеята дойде от играта на ЧОТУДЕ . А доколкото водещите и правилата идеята е всички заедно да водим играта . И всеки да се забавлява Това е временното класиране след 2 изиграни кръга THE ENEMY 3 точки The Best 3 точки Вики миланов 0 точки Link to comment
The Best Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Все още няма познали загадката! Време е да пусна днешните две подсказки: Link to comment
The Best Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Трети ден! Пускам последните две подсказки. Утре в 17:00ч. ще кажа верният отговор на загадката, ако никой не се е досетил за него преди това. Успех! Тагвам и @nWoHulkster, който може би ще се досети кой е човекът, когото визирам. Link to comment
The Best Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Хайде, понеже е последен ден на загадката, а и защото победата не ми е на всяка цена, ще направя едно пояснение - търси се мъж. Подготвил съм и други епични загадки, та ако не друго поне играта ще става все по-интересна Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.