Jump to content

UFC Fight Night "Gane vs. Volkov" - 26 юни 2021


neshev

Recommended Posts

Този МЕ уж има някаква тежест, защото според някои анализатори е №1 претендентски мач. Само дето не виждам как победителят от този мач ще се вреди скоро за мач за титлата. Стипето има огромен шанс да получи победителя от Нгану-Люис, дори Динята го каза, ако Люис пък вземе че бие като нищо ще дадът реванш на Нгану. Да не говорим че Джонката в момента в който каже че е готов да дебютира в HW и му платят, това е ватоматичен мач за титлата.

Иначе Волков е стабилен, и доста вероятен победител тук.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Кефи ме Gane. За HW се движи много добре и поддържа изродско темпо 5 рунда. Обаче защитата му на моменти я няма. Ngannou ще го препарира, изглежда му неизбежно, ако двамата се бият. 

Link to comment
On 6/26/2021 at 12:50 PM, Jack Bauer said:

Само дето не виждам как победителят от този мач ще се вреди скоро за мач за титлата.

 

С интерим титли, как. :D

 

Динята не прощава. 🍉

 

 

Link to comment

Доста голяма гавра и с двамата,скоро на 100% ще клекне на Джонката и ще му плати колкото иска.

Link to comment

Само да направим леко обобщение:

 

-Три години дивизията се върти около трилогията Стипе- DC, като мачовете има са буквално през една година. Изключвам мача между DC и Lewis, който беше направен short notice защото им трябваше МЕ в Ню Йорк иначе изобщо нямаше да се случи.

-През това време Нгану мачка, но никъде дори не се чува за интерим титла.

- Нгану сгазва Стипе и три месеца по-късно е обявен мач за интерим титла.

- Няма данни Нгану да е контузен, нито да се прави няккаъв superfight който да обосонове това.

 

Доколкото знам Нгану не е бил готов за Август и е поискал по късна дата. та цялото нещо е, че им е трябвал МЕ за Август и никой от текущите шампиони не е бил на линия. Естествено няма да Нунес - Пеня като МЕ, нямам как 2 грозни жени да оглавят лятно PPV 🤣

Въпреки това, е тотално неоправдано, щеше да има логика ако за Септември или Октомври бяха обявили Супермач с Джоунс или дори реванш със Стипе (донякъде оправдано), но иначе си е тотална гавра.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Ngannou започна да мрънка за пари, там е проблемът. :D

 

И в такива ситуации, UFC им показва, че и без тях, шоуто си върви. 

 

Очаквам в даден момент да се разберат и да видим Ngannou в края на годината. Междувременно Gane срещу Lewis не е лоша битка.

Link to comment

Повече ми се гледаше реванша, който най-вероятно няма да се случи, тъй като Гане ще точкува Люис без особени затруднения. Иначе не виждвам проблем Нунез и Пеня да са в мейн ивента, ако има още 1-2 силни битки, които да подсилят карда. Пеня не изглежда толкова зле, още повече като се има предвид, че миналата година Нунез и Фелиша Спенсър оглавиха едно от ППВ-тата, което май пак беше през лятото..

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...