Jack Bauer Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Този МЕ уж има някаква тежест, защото според някои анализатори е №1 претендентски мач. Само дето не виждам как победителят от този мач ще се вреди скоро за мач за титлата. Стипето има огромен шанс да получи победителя от Нгану-Люис, дори Динята го каза, ако Люис пък вземе че бие като нищо ще дадът реванш на Нгану. Да не говорим че Джонката в момента в който каже че е готов да дебютира в HW и му платят, това е ватоматичен мач за титлата. Иначе Волков е стабилен, и доста вероятен победител тук. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted June 27, 2021 Author Share Posted June 27, 2021 Кефи ме Gane. За HW се движи много добре и поддържа изродско темпо 5 рунда. Обаче защитата му на моменти я няма. Ngannou ще го препарира, изглежда му неизбежно, ако двамата се бият. Link to comment
neshev Posted June 28, 2021 Author Share Posted June 28, 2021 On 6/26/2021 at 12:50 PM, Jack Bauer said: Само дето не виждам как победителят от този мач ще се вреди скоро за мач за титлата. С интерим титли, как. Динята не прощава. 🍉 Link to comment
Mariyan01 Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Доста голяма гавра и с двамата,скоро на 100% ще клекне на Джонката и ще му плати колкото иска. Link to comment
Jack Bauer Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Само да направим леко обобщение: -Три години дивизията се върти около трилогията Стипе- DC, като мачовете има са буквално през една година. Изключвам мача между DC и Lewis, който беше направен short notice защото им трябваше МЕ в Ню Йорк иначе изобщо нямаше да се случи. -През това време Нгану мачка, но никъде дори не се чува за интерим титла. - Нгану сгазва Стипе и три месеца по-късно е обявен мач за интерим титла. - Няма данни Нгану да е контузен, нито да се прави няккаъв superfight който да обосонове това. Доколкото знам Нгану не е бил готов за Август и е поискал по късна дата. та цялото нещо е, че им е трябвал МЕ за Август и никой от текущите шампиони не е бил на линия. Естествено няма да Нунес - Пеня като МЕ, нямам как 2 грозни жени да оглавят лятно PPV 🤣 Въпреки това, е тотално неоправдано, щеше да има логика ако за Септември или Октомври бяха обявили Супермач с Джоунс или дори реванш със Стипе (донякъде оправдано), но иначе си е тотална гавра. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted June 29, 2021 Author Share Posted June 29, 2021 Ngannou започна да мрънка за пари, там е проблемът. И в такива ситуации, UFC им показва, че и без тях, шоуто си върви. Очаквам в даден момент да се разберат и да видим Ngannou в края на годината. Междувременно Gane срещу Lewis не е лоша битка. Link to comment
xelzing Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Повече ми се гледаше реванша, който най-вероятно няма да се случи, тъй като Гане ще точкува Люис без особени затруднения. Иначе не виждвам проблем Нунез и Пеня да са в мейн ивента, ако има още 1-2 силни битки, които да подсилят карда. Пеня не изглежда толкова зле, още повече като се има предвид, че миналата година Нунез и Фелиша Спенсър оглавиха едно от ППВ-тата, което май пак беше през лятото.. [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
neshev Posted July 1, 2021 Author Share Posted July 1, 2021 Черният Звяр е от Тексас, затова настояват да е в ME. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.