Jack Bauer Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Най -добрият ММА подкаст се завръща! Същия формат, същия водещ, същото студио. Не само това ами и ще бъде два пъти седмично - в понеделник и сряда. Много харесвам Helwani, някои хора не го харесват и казват че е подстрекател и определено е правил глупави изказвания през годините, но за мен си остава най-добрия журналист в спорта. Ще ми липсва седмичното шоу с DC, но съм сигурен че ще е редовен гост в MMA Hour. Отделно мисля че добре ще се впише в BT Sports, ако има редовен сегмент с Биспинг подобен на този който имаше в ESPN със Sonnen, ще е чисто злато. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Кажи-речи кариерата на Helwani се разви пред очите ми. По едно време той беше ЧОВЕКЪТ. Буквално всички големи имена му гостуваха, всички големи новини минаваха през него и имаше страшно много влияние. Именно той беше човекът, на когото Dana разкри купуването на StrikeForce. После получи и работа във FOX, когато UFC имаше сделка с тях. Толкова беше гъст с точните хора. С времето обаче нещата тръгнаха надолу. Егото му доста порасна и започна доста да лази по нервите на бойците и мениджърите им. Почна и да издава информация, която UFC не искат, като завръщането на Brock, например. И лека-полека, UFC, бойците и менджърите им го отебаха като "златното" им момче. Dana вече не му дава информация, големите мениджъри също се дръпнаха от него и не пускат бойците по шоутата му и съответно вече беше ненужен за ESPN. И така, Ariel на практика е отново в изходна позиция и не виждам как ще прокопса. Лично аз не съм го слушал от години. Не ме кефи стила му, а и вече нямам време да слушам толкова интервюта, а по-скоро ги чета по сайтовете. Дано успее да си върне позициите. Link to comment
Jack Bauer Posted June 21, 2021 Author Share Posted June 21, 2021 8 minutes ago, neshev said: Кажи-речи кариерата на Helwani се разви пред очите ми. По едно време той беше ЧОВЕКЪТ. Буквално всички големи имена му гостуваха, всички големи новини минаваха през него и имаше страшно много влияние. Именно той беше човекът, на когото Dana разкри купуването на StrikeForce. После получи и работа във FOX, когато UFC имаше сделка с тях. Толкова беше гъст с точните хора. С времето обаче нещата тръгнаха надолу. Егото му доста порасна и започна доста да лази по нервите на бойците и мениджърите им. Почна и да издава информация, която UFC не искат, като завръщането на Brock, например. И лека-полека, UFC, бойците и менджърите им го отебаха като "златното" им момче. Dana вече не му дава информация, големите мениджъри също се дръпнаха от него и не пускат бойците по шоутата му и съответно вече беше ненужен за ESPN. И така, Ariel на практика е отново в изходна позиция и не виждам как ще прокопса. Лично аз не съм го слушал от години. Не ме кефи стила му, а и вече нямам време да слушам толкова интервюта, а по-скоро ги чета по сайтовете. Дано успее да си върне позициите. Това че Динята го тосвири определено му изигра много лоша шега, беше грешка от негова страна да разкрие информацията по този начин и си затвори много врати. От друга страна кариерата му си продължи и след това, даже 2 години по късно получи работа в ESPN, което определено беше голяма стъпка за него. Много хора имат зъб на Arial, особено други журналисти (The Shmo), което според мен е много професионална завист. Няма как да си най-добрия в сферата си и да не си създадеш врагове. За мен той все още е човекът сред ММА журналистите, когато искам за фон да си пусна някое интервю или ММА анализ, винаги си пускам Helwani, или ако няма негово - на Брет Окамото, когото също харесвам. Всичко друго е помия. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Абе и Ариел не е много читав. Имаха вражда с бившия му колега Luke Thomas, защото Helwani му крадеше гостите. Като цяло, да, няма много класни маняци от към журналята. Всичко лъха или на яко злоба или яко мазнене на Динята и UFC. И за достъп биха се продали на всеки. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.