Jump to content

WWE RAW - 21 юни 2021


Recommended Posts

Добро беше шоуто. Когато имат нещо, около което да градят мачовете, както са квалификациите за MitB, нещата им се получават по-добре.

 

Определено изненадващи избори за MitB мача. Ricochet, който беше тотално забатачен, бие AJ Styles. John Morrison бие Randy Orton. Matt Riddle бие Drew McIntyre. Все изненадващи победители, като може би идеята е малко да разнообразят нещата. Matt Riddle винаги ми е бил доста култов и има огромен потенциал. Един от малкото, които имат някакъв образ. Не е за всеки, със сигурност, но за мен е доста по-добре, отколкото да е поредният, който от дете мечтае да е в WWE и иска да докаже, че е най-добрият. Според мен му се получават нещата, защото макар, че образът му е по-скоро комедиен, на ринга е животно и ги размята с лекота. А сега като добавиха и Orton в уравнението, тепърва ще трупа позитиви. John Morrison също е добре дошъл. Един от най-точните хора в кеча. За Ricochet ми е все тая. Така и не му намериха точния образ, а той е необходим, защото първото впечатление беше лошо и все още не може да се измъкне от блатото на midcard-а.

 

Не знам кое е по-голяма кринджня. Новият образ на Nikki Cross или тостерите на "Новия Ден'. :D Поне Lashley го изигра доста добре. Човекът за мен е много силен образ, много класен шампион. С MVP са злато и Kofi би бил добър underdog за 1-2 PPV-та. На HIAC мача му сраха тотално. Може ли и на RAW да направят, абсолютно безсмислен такъв, ден след PPV-то. Преди го хайпваха, че този мач може да ти прекрати кариерата, сега тотален леш. 

 

Doudrop. :lol: В нета пише, че това е термин за лесбийки. Мисля си, че Piper Niven може само да намаже от това партньорство с Eva Marie. А самата Eva Marie си има бодигард и може да си играе "не мога да се кеча" gimmick-а.

  • Upvote 3
Link to comment
THE ENEMY

Факт е, че Морисън и Рикошет сякаш ги вкараха в мача, просто защото са яки спотаджии, от което всъщност не се оплаквам. :D Морисън дори ми е много любим кечист, макар сегашния му гимик да е потресаващ. Ридъл също е способен да допринесе в подобен мач, а и ми изглежда като скрит фаворит за куфарчето. Като цяло има потенциал да се получи много добър МИТБ мач чисто като качество. А иначе ако вместо Ридъл се беше калсирал Дрю и с такива джобери около себе си, щеше да има прекалено големи очаквания да спечели и мача, а той не се нуждае от куфара. 

 

За Piper Niven съм абсолютно съгласен с нешев. Никога не бих я възприел положително като дебют, ако не гравитира около по-интересен образ, както е в случая с Ива Мъри. А Ивчето е голяма путарана, но и много интересен персонаж, има валю.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...