Jump to content

UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 - 10 юли 2021

THE ENEMY

Recommended Posts

UFC-264.410X620.UFCBRANDING.jpg

Date: July 10, 2021

Venue: T-Mobile Arena

City: Paradise, Nevada, USA

Fight card

Main card
Weight class       Method Round Time Notes
Lightweight Dustin Poirier vs. Conor McGregor        
Welterweight Gilbert Burns vs. Stephen Thompson        
Heavyweight Tai Tuivasa vs. Greg Hardy        
Women’s Bantamweight Irene Aldana vs. Yana Kunitskaya        
Bantamweight Sean O'Malley vs. Kris Moutinho        
Preliminary card (ESPN / ESPN+)
Welterweight Carlos Condit vs. Max Griffin        
Welterweight Niko Price vs. Michel Pereira        
Featherweight Ryan Hall vs. Ilia Topuria        
Middleweight Dricus du Plessis vs. Trevin Giles        
Early preliminary card (ESPN+ / UFC Fight Pass)
Women’s Flyweight Jennifer Maia vs. Jessica Eye        
Middleweight Omari Akhmedov vs. Brad Tavares        
Flyweight Zhalgas Zhumagulov vs. Jerome Rivera        
Middleweight Alen Amedovski vs. Hu Yaozong

• 2 weeks later...

Няма как да не съм хайпнат за битка на Conor, особено с оглед на това, че може да му е последната. :D Силно се съмнявам, че при нова загуба ще продължи да се бие. Ако бие, то UFC ще му дадат битка за титлата, без да им мигне окото. Явно и самият той осъзнава важността на битката, защото се изолира, не се знае почти нищо за лагера му и медийните му участия са сведени до нула. Напомня малко на Ronda, която също се беше изолирала след загубата от Holly Holm. Poirier, от друга страна, няма какво да губи. Той постигна това, което искаше, а именно да го позлатят. На този етап от кариерата му, нов шанс за титлата не е приоритет.

Conor през 2021 е вече доста уязвим. Няма я тази аура, няма го този страх и респект, който насаждаше в опонентите му. Спортът, малко или много, го задмина. Няма как да се биеш веднъж на няколко години, да тренираш от дъжд на вятър и да искаш да си на върха в този спорт. И реваншът с Poirier го показа, защото Poirier беше успешен с техника, за която Conor нямаше отговор. Conor никога не се е славел с най-добрия лагер, но все си мисля, че ако беше активен и следеше развитието на MMA-я, щеше да е подготвен за ритниците на Poirier.

Но за това е третият мач. И двамата ще си вземат бележки. Conor в реванша ми се стори леко несериозен. Вече беше потвърдено, че при победа Conor щеше да се насочи към боксова битка с Pacquiao и в реванша изглеждаше беше наблегнал доста на боксовите умения, като беше заебал другите части от striking-а му. И вече въпросните ритници, за които очаквам Conor да е подготвен. Поне според видяното досега, Conor си взима поуки от загубите.

Но въпросителните си остават. Най-вече с кардиото на Conor, което му е проблемно през цялата кариера. Conor е много силен в първите два рунда, след това има видим спад във формата. Другото интересно е как ще реагира след този нокаут. При някои бойци, когато бъдат нокаутирани по подобен начин, вече не са същите. 

За мен Dustin ще вземе тази битка и ще пенсионира Conor. На този етап ми се струва по-надеждният, по-завършеният боец е и ми изглежда по в час с MMA играта в момента. Conor все още е един от най-опасните бойци и няма да ме изненада, ако успее да го нокаутира, но на тази етап вярата ми в него започва да се изпарява. Все пак дано бие, защото е най-голямата атракция в MMA-я, но имам чувството, че при победа ще тръгне пак да гони боксови битки и отново ще си вземе 1-2 години почивка от MMA-я. :D 

Готов ли е Дъстин да го поеме? Според мен като цяло Конър е по-добрият по-талантлив боец. Според мен Дъстин тук ще търси победа на земя и не се знае какво ще стане в тази битка въобще. Отдавна е нямало битка в ufc за която на всичките да им пука за нея и да не се знае кой ще бие. 

The Olimpic Hero

Poirier ще умре на ринга! Conor ще му вкара точно една левачка с невиждана до този момент сила и ще го прати в отвъдното. Това ще е първата смърт в историята на UFC по време на мач!

Победител: Conor McGregor

Рунд: Първи

Начин на победата: Убийство с лява ръка

В 03:00 ще има пресконференция. Ще ми е интересно дали ще видим класическия кавал Conor или пак ще го играе добряк. 

Само аз ли се изкефих как журналиста с розовото сако затапи Конър?:lol:

The Olimpic Hero

Класически Конър Макгрегър на пресконференцията, познавам си човека. Каза, че ще убие Порие и противникът му ще бъде изнесен на носилка. Trash-talk-ваше през цялото време, отричаше загубите си и т.н и т.н. Въобще старият, култов Конър беше тук, което е радващо. Макгрегър за това е толкова голям, няма как да бъде друг и не трябва да бъде друг.

Неделя в 7.00 Конър ще причини първата смърт в историята на UFC и ще се завърне на трона си!

И ето един доста кавалски ритник на Конър след пресконференцията, хахаха:

conor.m.jpg

1,76 за Порие е най-големият подарък. Момчета, натискайте на Диаманта и парите ви са сигурни!

The Olimpic Hero

Порие дано е написал завещанието си. Все пак, заради този мач, семейството му ще има възможността да осребри добър чек. 

Личи си, че не му се прави вече на палячо. Траштолква проформа и никой не го взима на сериозно. С Конър всичко свърши след мача с Кхабиб - не му се занимава вече. Ясно му е, че с всеки мач ще обира милионите, но си личи, че не му трябват. Ако загуби, мисля, че ще се пенсионира, няма защо да яде повече нокаути.

Тия спортове са за "гладни" - и в буквален, и в преносен смисъл. С един хъс ставаш да тренираш, като живееш в съборетина и се чудиш как да платиш наем, със съвсем различен когато се колебаеш между второ ферари или трето порше. 

Така вече е ясно, че Дъстин ще бие Конър в първия рунд! Заради кой? Заради чичо Олимпик. 

Залог : Победа на Дъстин в първия рунд!

natopor4en

Макар и веднъж да ме подведе, аз тук вярвам на @The Olimpic Hero и отново ще му се доверя. Победа за Конър на две коеф. Вайлю. :)

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Аз принципно нося късмет когато викам за някого, но понякога каръкщината на Олимпик е по-силна. До неделя купувам подкови и тръгвам да търся четирилистни детелини, за да правя амулети за късмет. Може би този път ще победим копанарската магия.:wank:

Jack Bauer

Иска ми се да повярвам на Конър, ама нямам за какво да се хвана. Дъстин в последните години е показвал само класа. Страхотна серия от победи, като изключим мача с Хабиб, само е доминирал от 4-5 години насам. Конър не е имал силно представяне от края на 2016. Изключвам мача с каубоя, там го видяхме за няма и минута, а и Серони вече беше рухнал психически.

Та какво имаме в последните години като доказателство че Конър ще бие Дъстин? Единствено манталитета му спрямо реваншите - видяхме че през 2016 си взе поука и поправи много грешки за реванша с Диаз, изолира се от медията и тренираше здраво, доколкото знам и сега е било така. Засега давам на Дъстин, но Конър е показал, че е копеле с много воля в себе си, та няма да се учудя много ако той го вземе.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

1 hour ago, Jack Bauer said:

Иска ми се да повярвам на Конър, ама нямам за какво да се хвана.

И да е имал някакви шансове, Олимпика му еба мамата, чуек :( Това беше за Конър. То Челси не можаха да бият някакви жалкари, след като Олимпик писа за тях, та какво остава за Мистик тап срещу Пойрие. :unsure: Май и аз ще хвърля някой лев, то вече, като е сигурна работата, няма от какво да се притеснявам. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...