Jump to content

WWE SmackDown - 11 юни 2021


Recommended Posts

johncena2

страхотен смак страхотни истории добър кеч е тва е също се радвам че най-сетне използваха Лив както си трябва!

  • Upvote 2
  • Wank 1
Link to comment
THE ENEMY

Аполо и генерал Азис са най-кринджавите типове в компанията, може би само Блис и куклата пришълец ще успеят да ги бият скоро. Все пак някак не ги натрапват толкова напоследък, тук особено в отборния мач, с минимално време за промота и други лица около тях не ги усетих чак толкова дразнещи, което е ок. От този отборен мач обаче, най ме е яд че така опропастиха КО. Покрай враждата с Роман беше набрал добра инерция и очаквах и след това да го градят в някакви силни истории, но пичът е забит с най-пробитите безлични джобери. Същото важи и за Биг И, но той така или иначе е лимитиран и от малоумния си Ню Дей гимик, няма логично обяснение защо не го освежиха след раздялата със съотборниците му, при положение че има данни момчето. Дроп.

 

Liv Morgan def. Carmella - Аз съм марк на Лив и като такъв останах шокиран от победата. Последно време си я ползват за изртивалка, включително и когато беше отбор с Руби имах чувството, че не са печелили мач от месеци. :D Тази победа сама по себе си е ок за Морган, но без да е подплатена от някакво надграждане, реално не означава и нищо. Чакам да има сегменти в които развиват образа и, повече време на микрофон, или поне интересна вражда която да спечели. В противен случай няма да бързам да се радвам много.

Що се отнася до Кармелчето, трябва да си призная, че не бях прав когато дебютира с този нов гимик да я отписвам толкова бързо. Да, WWE застана зад нея, дадоха и интересен ентранс и добри сегменти, но Карм също положи усилия и го играе перфекнто и като актьорска игра, определено приятно ме изненада. Не бих отказал да я гледам отново във вражда за титлата, за мен е един от силните варианти за следващ опонент на Бианка, добър хийл е.

 

Обичайно най-много внимание обърнаха на драмите в самоанската клика и враждата на Роман с Рей. Това си е и най-интересното нещо не в SD, а в цялото WWE. Очаквано сложиха ХИАЦ стипулацията за турнира, но особено финалния сегмент беше пипнат много добре и изкефи как от всеки жест и всеки поглед и на двамата на ринга личеше от една страна презрението на Роман към Мистерио, а от друга пълната омраза на Рей към голямото куче. Налагането със стикове също добави към това настроение, доста автентично изглежда самата емоция. И разбира се, този пауърбомб над въжетата и  извън ринга на Доминик накара Роман да изглежда като супер мазния хийл, страхотен спот който изглеждаше брутално и завърши шоуто с нужния интересен момент, който да придвижи историята напред и да те накара да чакаш следващата седмица за да видиш как джуджето се е надъхало да отмъщава.:wank:

Link to comment
natopor4en

Ае тоз кавал Доминик няма ли да възмъжее и да покаже топки. Баси кавала. Всеки пък като изяде шамарите и идва татинку да го спасява и да отмъщава. И с Брок беше така, и с Ролинс, и с Мърфи. Сега и с Рейнс. И пак ще яде хуяка хуяка. Изкуфелият дърт рептил ВиниМак явно до гроб ще ни предоставя за консумация тези зле претоплени вчерашни манджи.

 

Кармелита е истинско бижу в дивизията на жените. Не е редно да джоби на Лив. И като образ е в пъти по-интересна, и на микрофона, и като постижения. 

  • Upvote 2
  • Thanks 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment
Metzgermeister

Мисля, че за всичките години, откак гледам кеч, това е първият път, в който викам за Мистерио. Роман толкова добре си играе ролята, че хем адмирираш актьорските му умения, хем легитимно се дразниш на действията му. Доста нехийлско иначе беше как натръшка и баща, и син без чужда помощ - хем е хубаво, че не го билдват като путка, дето бяга от битки, хем не оставя много интрига за мача на ППВ-то. Той си ги понаби и двамата наведнъж, как от нас се очаква да повярваме, че Рей ще има шанс индивидуално срещу Вожда?

 

Кармела също доста е прогресирала - досега винаги съм бил на мнение, че Лив Морган е по-красивата от двете, особено както имат и 7 години разлика във възрастта, но от половин година Мела просто излъчва адски сексапил, който напълно те кара да забравиш за така критикуваното ѝ лице.

  • Upvote 3

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...