Jump to content

AEW Dynamite - 4 юни 2021


Recommended Posts

nWoHulkster

Andrade is All Elite~! 👍
 


Много силно попълнение към roster-а. Изглежда като звезда, държи се като звезда и знае как да доставя на ринга. Обаче, Vickie Guerrero негов мениджър? Палци долу за това.

  • Upvote 7
Link to comment
The Olimpic Hero

Andrade е добро попълнение, но проблемът е, че буквално вече ростерът им се пръска по шевовете. Всеки идва с нагласата, че ще е мейн ивент звезда в AEW, а то това е невъзможно. Няма как всички да бъдат пушвани. Гледах DON, може да напиша няколко реда за шоуто тези дни, но ми направи впечатление, че макар самите мачове и продукт да са доста добри, няма кечист, за който да кажеш: "Е, този е огромна звезда, по-голяма от останалите". Даже и Kenny Omega, при всичките му титли, не ми прилича на огромна звезда. Не казвам, че е лошо по целия ростер да има добри неща, но просто е хубаво да има и наистина огромна звезда в компанията. WWE пък са другата крайност, имат една звезда в лицето на Roman Reigns, но всички останали сякаш изглеждат мега жалки пред него. Трябва някаква златна среда да се намери.

 

Колкото до Вики Гереро, нямам нищо против нея, но неприятното е, че използват буквално 1 към 1 WWE gimmick-а и, което си е мързелив букинг.

  • Upvote 1
  • Facepalm 1

               

Link to comment
Bobotsi

Има визия, добър е на ринга, но с този ужасен английски не виждам как ще изнася промота. Вики Гереро от 100 години е една и съща, което е голям минус.

 

Да попитам AEW феновете, понеже са по навътре от мен, от компанията не бяха ли казали, че няма да подписват WWE реджекти, а ще създават нови здезди? :lol:

 

Link to comment
neshev

Казваха, но в даден момент осъзнаха, че им трябват големи имена, защото младите им homegrown кечисти са далече от това да са топ имена. Може би само Darby и MJF се утвърдиха, но MJF все още няма някаква голяма спечелена вражда, която да го изстреля твърдо като топ играч. А пък Darby е по-скоро лакей на Sting. Пък хора като Jungle Boy, Ogogo, Sammy Guevarra са далече и са все още доста зелени.

 

Andrade беше задължителен и точно това, което търсят. А именно, добър In-ring кечисти, с hype най-вече от страна на най-закоравелите фенове. И е факт, че в AEW може да направи няколко добри мача и хората са надъхани за програми с Omega, Penta, Fenix, PAC. Визията му е добра, но на микрофона е зле. Затова му трябва мениджър. Но застарялата лелка Vicky Guerrero не е отговорът. Трябва му младо пиче, ала Zelina Vega или Salina De La Renta. Дебютът беше скука, AEW са много дървени в това отношение.

 

Докато са в Петък по никое време, изглежда няма да си дават много зор. То и това шоу бяха нагрухали първия час, вторият го бяха отебали. Сори, ама да завършваш шоуто с Goldust през 2021, значи си се предал. :D

 

Харесва ми, че правят повече намеси, защото по едно време разчитаха само на чисти завършеци, което яко ги лимитираше. Добре продължиха Ogogo срещу Cody и Moxley/Kingston срещу THE ELITE. Както имаше добри промота отстрана на Miro и Ethan Page. Но като цяло беше слабичко. Усещаше се като house шоу, а не като post-PPV епизод. 

 

  • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...