natopor4en Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Аз можеме ли да играеме ? Или вече не ? Link to comment
THE ENEMY Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Имам нов отговор на загадката - Карим Бензема. Първата картинка - миналата година имаше някаква шано новина, че Бензема има желание да се пробва в ММА мач. Втората е ясна, играч на Реал Мадрид. Третата с лъвовете, това е емблемата на първия му отбор - Олимпик Лион. А третата с немците, мисля че срещу тях беше последния му мач с националния отбор на Франция преди да бъде изритан заради скандала с Валбуена. Би било подходящо и загадката да е точно за него, при положение че сега ще направи своето голямо завръщане с националите след мисля вече станаха 7 години. Link to comment
Bobotsi Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 4 minutes ago, THE ENEMY said: Имам нов отговор на загадката - Карим Бензема. Първата картинка - миналата година имаше някаква шано новина, че Бензема има желание да се пробва в ММА мач. Втората е ясна, играч на Реал Мадрид. Третата с лъвовете, това е емблемата на първия му отбор - Олимпик Лион. А третата с немците, мисля че срещу тях беше последния му мач с националния отбор на Франция преди да бъде изритан заради скандала с Валбуена. Би било подходящо и загадката да е точно за него, при положение че сега ще направи своето голямо завръщане с националите след мисля вече станаха 7 години. не Ето ви и жокера за деня. Link to comment
THE ENEMY Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Продължавам спама. Първата картинка е за: Втората: Третата: Четвъртата се отнася до първата. Това се случи на световното в Германия, където Зиданката направи и бенефис. А жокера е по случай триумфа 98-ма, когато имаше: Link to comment
Bobotsi Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 @THE ENEMY Чудех се кога ще опрем до любимият ти Зидан, навсяъде ти се привижда. Не си близо. Мислите прекалено задълбочено. Значението на картинките е съвсем просто, няма нужда от някакви next level асоциации. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 5, 2021 Author Share Posted June 5, 2021 3 hours ago, natopor4en said: Аз можеме ли да играеме ? Или вече не ? Давай пускай прогноза, не мога да те добавя към поста за началото, тъй като вече нямам право да го редактирам... Link to comment
Bobotsi Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Австрия Северна Македония 2 на 0 И аз мислех да заложа на Полша вчера, но след като видях, че Олимпик ги е избрал, сметнах че риска не си заслужава. Link to comment
THE ENEMY Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 6 hours ago, Bobotsi said: @THE ENEMY Чудех се кога ще опрем до любимият ти Зидан, навсяъде ти се привижда. Не си близо. А представяш ли си колко щеше да ме е яд, ако това точно е верния отговор и да не съм го казал аз. При всички положения става въпрос за играч на Реал Мадрид печелил Световното, това е моята прогноза. След като не е Зидан или Бензема, най-вероятно става въпрос за германец, понеже това е единствената картинка която ясно може да се асоциира с дадена държава. Едва ли ще е Нетцер, защото вие сте млади и вероятно не сте го и чували. Кедира и Крос са другите за които се сещам, макар че и двамата не мога да ги свържа с останалите две картинки. Link to comment
Mariyan01 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Доста малоумно предположение: Рамос Link to comment
kabakov Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Австрия - Северна Македония - 1:0 Link to comment
Brutalnia Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Нов опит. Корентин Толисо Снимка 1 - цвят на кожата, прилики в лицето и прическата Снимка 2 балерините - тук нямам идея, може да са го пращали като малък на балет техните, или да гледа опера ??? Снимка 3 лъвовете - препратка към предишния му отбор Олимпик Лион Снимка 4 баварецът - играе за Байерн Мюнхен Снимка 5 - световен шампион с Франция от 2018-та К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
Radox Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 А може ли да се прогнозират хиксове ве? Link to comment
Bobotsi Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 1 hour ago, Mariyan01 said: Доста малоумно предположение: Рамос Позна, малоумно е. 56 minutes ago, Brutalnia said: Нов опит. Корентин Толисо Снимка 1 - цвят на кожата, прилики в лицето и прическата Снимка 2 балерините - тук нямам идея, може да са го пращали като малък на балет техните, или да гледа опера ??? Снимка 3 лъвовете - препратка към предишния му отбор Олимпик Лион Снимка 4 баварецът - играе за Байерн Мюнхен Снимка 5 - световен шампион с Франция от 2018-та Не. Сам казваш че не знаеш защо е втората снимка. Когато мислих загадката не очаквах да ви затрудни толкова. Тъй като явно ще има още бая грешни опити, ще отговоря само ако някой познае. В случай че не се сетите още няколко дни, ви броим победени. Link to comment
THE ENEMY Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Бобоцка, Оливие Жиру е учил балет и е играл в Челси, които са лъвове. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 5, 2021 Author Share Posted June 5, 2021 3 hours ago, Just a fan said: късно ли е за записване? Просто пуснете прогноза с natopor4en и ще ви добавим. Link to comment
Bobotsi Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Играча, когото не можете да познаете се свърза с нас и реши да ви даде още една подсказка. Ето какво каза той: "Една от картините символизира моя прякор, а останалите три - тези на отборите, в които съм играл." Link to comment
THE ENEMY Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Зе Роберто е моят пореден отчаян опит, макар че не отговаря на всички подсказки. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 6, 2021 Author Share Posted June 6, 2021 2 hours ago, Bobotsi said: Играча, когото не можете да познаете се свърза с нас и реши да ви даде още една подсказка. Ето какво каза той: "Една от картините символизира моя прякор, а останалите три - тези на отборите, в които съм играл." По-късно звънна пак и добави: "Печелил съм и Европейското, чаваци такива..." И тоя път аз му затворих, ше го еба в рошавия кавал. Link to comment
THE ENEMY Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 24 minutes ago, ЧОТУДЕ said: По-късно звънна пак и добави: "Печелил съм и Европейското, чаваци такива..." И тоя път аз му затворих, ше го еба в рошавия кавал. Ако не е Брайтнер се предавам. Link to comment
Bobotsi Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 1 minute ago, THE ENEMY said: Ако не е Брайтнер се предавам. Ти успя ЕНЕМИ!!! Най-после след 372 път тази сложна загадка бе разгадана с минимален брой жокери! Гордеем се с вас Иначе сериозно, когато измислях загадката не очаквах да ви затрудни толкова и мислех че афрото, балета и бавареца ще ви бъдат достатъчни. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.