Jump to content

ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ - ЕВРО 2021

ЧОТУДЕ

Recommended Posts

ЧОТУДЕ

bWCLastManStandingEURO2021.jpg.755204e18cdf6bdd7a246783e3c8ba92.thumb.jpg.355d94c0e089065c33ae2ddf382d614f.jpg

Екстраваганцата се завръща специално за ЕВРО 2020 2021 с още по-вълнуващи правила!

След като @damtiham превъртя играта и спечели първи сезон, сега играта иска да ебе участниците! :wank: В това нейно специално издание вие не само ще трябва да познавате по един отбор, който ще победи във всеки кръг, но и ще се опитвате да прогнозирате резултата, с който ще го направи!

Но не се безпокойте, ако не успеете да го направите, но вашият отбор спечели, то вие все пак ще продължите в следващия кръг. Тези обаче, които са уцелили и точния резултат ще имат огромно предимство в него. Непозналите не само няма да могат да избират вече използваните от тях отбори, но и тези, които са предпочетени от посочилите правилен точен резултат в предния кръг!

Позналите точен резултат обаче ще имат двойно по-малко време за прогноза. Останалите ще трябва да ги изчакат преди да дадат своята. Ако участник, който е посочил правилен точен резултат не направи своя избор в посоченото време, то той ще загуби привилегията да затрудни останалите още повече.

Нека все пак припомня и най-важното в играта, в случай, че някой не е запознат. Всеки участник избира един отбор, който според него ще победи в следващия кръг. Ако играчът познае, той продължава напред, но повече няма право да избира този отбор! При равенство или загуба, участникът отпада.

Решението на всеки участник ще бъде давано по следния примерен начин: "Избирам България". Препоръчително е името на отбора да бъде болднато. Всички играчи ще трябва да имат ТОЧНО ЕДИН пост, в който те дават своя избор. Абсолютно е забранено този пост да бъде редактиран! Все пак участниците ще имат правото да сменят избора си, но това ще става като собственоръчно изтрият стария пост и напишат нов такъв. Водещите си запазват правото да дисквалифицират играчи, чиито постове с тяхното финално решение са редактирани или ако те са повече от един! Все пак темата ще бъде отворена за всякакви други дискусии, така че е желателно участниците да дават своя избор в отделен пост, в който не се обсъжда нищо друго (за улеснение на водещите).

Играчите могат да избират еднакви отбори.

Тъй като Европейското първенство е турнирна надпревара, то даден участник може да бъде елиминиран и автоматично! Ще дам и пример. На полуфиналите се класират Германия, Испания, Англия и Италия. Играч Х обаче е използвал всички от тях в предните кръгове. Това ще означава, че той ще отпадне, защото няма право да избере отбор. Това важи и ако е използвал само три, но друг оцелял участник е познал точен резултат в предния кръг и избере четвъртия отбор. Това на практика ще елиминира Играч Х от Последният оцелял. Въпреки това избраният отбор от другия участник ще трябва и да спечели, за да му донесе победата.

Ако двама или повече участници достигнат до финала на Европейското, то всеки един от тях ще има правото на wildcard, т.е. да избере вече използван от него отбор.

Преди всеки кръг ще бъдат публикувани списък с използваните отбори от участниците и програма с предстоящите мачове.

Позволени са коалиции между позналите точен резултат играчи. Препоръчително е всичко да се обсъжда в темата, а не на лични съобщения, за да се получи максимално забавен сезон. Както може би и сами се досещате, за да се спечели това издание на играта, освен футболни познания, също така ще са нужни много находчивост и брилянтна стратегия.

Нека най-добрият победи! А дали ще има такъв? Припомням, че ако накрая останат двама или повече играчи, от които нито един не познае печеливш отбор, то играта приключва без последен оцелял. За да спечелите, трябва да сте безупречни! Успех!

:wank:

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Не виждам как някой ще спечели. Хипотетично на финала единия отбор трябва да си го избрал на полуфинала, а вероятността другия финалист да не си го избирал преди това е под 1 %. Според мен трябва малко да се преосмислят правилата.

Има нещо в думите на MJ23. При тези правила хипотетично всички може да сме отпаднали на 1/4 финалите.

ЧОТУДЕ

Ако се замислите до финала ще има само 7 кръга. Целта е играта да приключи все пак, а не да чакаме още 3 години до следващото Европейско. :D

е то така, ама ако някой избере, примерно - Испания, Германия, Италия, Франция, Португалия и отпадаш рано рано служебно, защото едва ли някой ще заложи за Северна Македония например.

Just a fan

За подобен турнир по-върви да се пускат нормални прогнози и да се води някакво класиране. 3 точки за точен, 1 за знак и 0 при грешка.

Айде ще се запиша. Но ЧОТУДКАТА го чакам в следващия ми сезон на Мафия!

35izpu1.jpg

ЧОТУДЕ
38 minutes ago, kabakov said:

е то така, ама ако някой избере, примерно - Испания, Германия, Италия, Франция, Португалия и отпадаш рано рано служебно, защото едва ли някой ще заложи за Северна Македония например.

Като гъзът ти е притиснат до стената може и да заложиш. Затова тази игра е в пъти по-интересна от просто пускане на прогнози. Какво ви стана, да не пораснахте? Ако искате и фишчетата от Еврофутбол да са бланките в играта? Деба пенсионерите. Днес няма да съм тук цял ден, така че колегата @Bobotsi ще ви отговаря, ако е нужно.

Значи ако някой участник хипотетично стигне до финала то в най - добрия случай ще може да избере само единия отбор (който не е избрал на полуфинала), защото другия вариант ще бъде да е избрал вече и двата и да отпадне служебно? :D 

Вътре съм! Предлагам всеки играч да има правото да посочи 1 отбор (преди да е започнал турнира), който да може да избира 2 пъти в хода на играта.

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Не знам дали стана ясно, ама и аз се записвам. Пък каквито са правилата такива.

ЧОТУДЕ
48 minutes ago, MJ23 said:

Значи ако някой участник хипотетично стигне до финала то в най - добрия случай ще може да избере само единия отбор (който не е избрал на полуфинала), защото другия вариант ще бъде да е избрал вече и двата и да отпадне служебно? :D 

Оценявам оптимизма ти, че ще стигнеш до финала. 😂 Но не му мисли и давай да са мятаме. Ще бъде интересно!

И аз мисля, че правилата не са обмислени добре този път. Направете този сезон по двойки или някакъв иновативен вариант - да се залага на по един мач във всяка група и потребителите познали най-много точни резултати да преминават напред. Или директно да се залага на точен за всеки мач на европейското и позналият най-много точни резултата да спечели играта( тези, които са много назад и нямат дори теоретичен шанс да спечелят, ще отпадат и предварително).

ПП: Записан съм още преди играта и записването за нея да започне:D

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

1 minute ago, The Best said:

И аз мисля, че правилата не са обмислени добре този път. Направете този сезон по двойки или някакъв иновативен вариант - да се залага на по един мач във всяка група и потребителите познали най-много точни резултати да преминават напред. Или директно да се залага на точен за всеки мач на европейското и позналият най-много точни резултата да спечели играта( тези, които са много назад и нямат дори теоретичен шанс да спечелят, ще отпадат и предварително).

ПП: Записан съм още преди играта да почне:D

Хайде да направиш игра с нормални прогнози.

Аз търся водещи вече и за своите игри. Няма как да организирам сезони за игрите на други потребители без предварителна договорка и необходимото свободно време...

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

1 hour ago, ЧОТУДЕ said:

Оценявам оптимизма ти, че ще стигнеш до финала. 😂 Но не му мисли и давай да са мятаме. Ще бъде интересно!

Стига ми кради патентованите изрази.

35izpu1.jpg

И аз се записвам, дано тоя път мина първи кръг. Иначе може да ми казвате Григор.

Правилата не са съгласувани между водещите и не са окончателни. Колегата ме остави да се оправям и в момента го няма. Ще направим съвещание и ще обявим окончателения регламент съвсем скоро.

Благодарим на записаните! :beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...