Jump to content

Мафия 14

neshev

Recommended Posts

Начало на Ден 1!

Активните участници (16/16):

@LightOne

@Bobotsi
@Loop

@Jack Bauer

@MJ23

@THE ENEMY

@Radox

@kabakov

@hacky

@OyeaH

@Farest

@Dudley

@The Olimpic Hero

@BiZkiT

@Prince10

@Price

За елиминация са нужни 9 гласа. Денят приключва в 22:00 часа на 22.05.2021

Моля гласувайте с удебеляване. Успех! :beer:

Кутия

Day 1
От:
Rado Mihaylov
До:
Radox

Завърнах се!

Няма нужда отново да казвам, че ПАК съм скапан гражданин, този път даже и без роля (то не че последния път имаше смисъл от "ролята" ми Принц, която е пълен боклук и ни еба мамата де). Не знам дори статистически какъв е шанса ПЕТ пъти подред винаги да се падам гражданин, но просто е нереално. Явно никога няма да се падна мафиот, за да видя как е...

Както и да е ... ще трябва да се примиря с това, което имам и ще гледам за пореден път да дам всичко от себе си, за да спечелим. Този път обаче вземете малко да ме слушате, а не като коня с капаци Socki миналия сезон - от твърдоглавост да провали отбора си. Ако MJ23 го бяхте подпукали, като го надуших тогава, щеше нещата да са съвсем различни.

Иначе виждам, че има нови участници, които досега не са играли, като например моя приятел тревоманчето Bizkit, което взима 2 бона заплата и е яко IT, а в свободното си време мучи като един истински софтуерен инженер по стадионите "цска скрибуцаааааа". Интересен персонаж в играта ще е този клоун, ще го следя изкъсо, защото ми е непознат.

Обичайните заподозрени като ENEMY и Чичо Митко както винаги ще са хлъзгави и няма да се разбира посмъртно какви са, така че и тях ще трябва да ги гледаме под лупа.

Според мен обаче, имам някакво такова странно шесто чувство, мафиотите отново са се паднали пълни джобъри (като в предния сезон) и затова аз лично бих оставил големите имена на мира засега, за да има Grand Final накрая. Нека първо се разправим с путките и мишките, които миналия сезон се кашираха до последно и ни ебаха мамата. В общи линии винаги става така - всички си нарочваме някой, който неизвестно защо е подозрителен и го гоним до дупка, елиминираме го, оказва се ВИНАГИ че е гражданин и после следващия и така. А мафиотите междувременноси траят и само се закачват за вотове, след което се филмират какъв "перфектен сезон били направили". Сори, пичове, такава победа не е престижна, такава победа е позорна и тоя сезон всички скатавки ще ми ЯДАТ ХУЯ!
  • Haha 3

35izpu1.jpg

Айдеее, открихме сезона. 

Както обикновено, когато Ибачът е тук гражданите са фаворити. Обещавам честна и агресивна игра, няма да се спра пред нищо за да поведа гражданите към победата! 

Ако нещата не тръгнат по план, то няма да се крия, а ще посрещна Съдбата с високо вдигната глава!

Мафиоти, треперете!

The Olimpic Hero

Доста приятен на пръв поглед ростер сме се събрали. Хубаво е, че имаше пауза от Мафия и се надявам всички вече да са отпочинали от играта и да влязат надъхани в сезона. Този път смятам да не правя издънки, като в катастрофалния ми преден сезон, когато прецаках яко гражданския отбор и в частност @THE ENEMY. Тогава си имах разни лични проблеми, сега съм с по-свеж и изчистен мозък, ще се опитам да не бъда тоталния параноик, който бях тогава. Събрали сме се и няколко човека, които сме фенове на Survivor, което за мен прави сезона още по-интересен - аз, @THE ENEMY, @Prince10и дебютантът  @BiZkiT. Ще е забавно да играя с тези хора. Останалите играчи също са сериозни имена и няма някой, който да изглежда, като краен джобер или нещо подобно. Ще обръщам внимание на всеки.

• Haha 1

Мафията се завърна навреме  у форума, тъкмо когато почнаха да я свалят от власт в Държавата. :( 

Ще Има ли такива граждани този сезон? Нека последваме светлия пример  - Изправи се! Мафия Вън!

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

6 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Доста приятен на пръв поглед ростер сме се събрали. Хубаво е, че имаше пауза от Мафия и се надявам всички вече да са отпочинали от играта и да влязат надъхани в сезона. Този път смятам да не правя издънки, като в катастрофалния ми преден сезон, когато прецаках яко гражданския отбор и в частност @THE ENEMY. Тогава си имах разни лични проблеми, сега съм с по-свеж и изчистен мозък, ще се опитам да не бъда тоталния параноик, който бях тогава. Събрали сме се и няколко човека, които сме фенове на Survivor, което за мен прави сезона още по-интересен - аз, @THE ENEMY, @Prince10и дебютантът  @BiZkiT. Ще е забавно да играя с тези хора. Останалите играчи също са сериозни имена и няма някой, който да изглежда, като краен джобер или нещо подобно. Ще обръщам внимание на всеки.

Аз съм фен на сървайвър-а от малък, пак ме игнорираш няма да сме разберем така.

Гледам споменаваш няколко имена, гледаш да спечелиш симпатиите им може би, надушвам стратегия тук. 

Глас за Олимпик.

другия ми съмнителен за сега е радо михайлов.

Аз за жалост не съм чел (поне не активно) няколкото последни сезона, че бях зачервил от хвалебствения гимик на Олимпик, съответно не познавам стила на игра на половината играещи, но да видим. :) Само се надявам да няма прекалени скатавки, че те винаги са ме дразнили като съм играл. Всички сме заети, всички пием и изтрезняваме, ама като си се качил на хорото ще драсваш поне от време на време по нещо...

Веднага ми прави впечатление специално оформеното съобщение на Радокс, дето очевидно не е било просто моментна, бърза и импровизирана хрумка. Райх в единия сезон така пишеше мнения като дневник, другите играчи му се нервираха на този формат и накрая май извади някаква роля, дето беше контроверсиална. Първата ми работа от първите няколко мнения ще е да се фокусирам и да мисля над това.

The Olimpic Hero
Just now, hacky said:

Гледам споменаваш няколко имена, гледаш да спечелиш симпатиите им може би, надушвам стратегия тук. 

Глас за Олимпик.

Какви симпатии бе, човек. Казвам си чистосърдечно, че ще ми е интересно да играя с тези хора, каквито и да са. Просто, защото знам, че са способни на интересни ходове. Ако ще и да загубя от някой от тях, пак би ми било интересно да се борим един срещу друг или пък да бъдем съюзници, или пък да се блайндсайднем в някакъв момент, всичко е възможно. Странно ми е, че се опитваш да ме хвърлиш под влака още от първия си пост, макар че при теб често е някакъв вид тактика.

Дано се получи интересен сезон. И, естествено, гражданята да ебнем мафиотчетата за пореден път.

П.п. Може ли да помоля @Radox, а и останалите, да се ползва стандартния цвят на шрифта, защото съм с черния сикн и няма никакъв шанс да прочета какво е написал, защото текста се слива с фона?

5 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Странно ми е, че се опитваш да ме хвърлиш под влака още от първия си пост, макар че при теб често е някакъв вид тактика.

Той @hacky така си процедира. Мята едно име, а до края на деня е сменил два-три пъти. Нищо ново под слънцето. 

Jack Bauer

Завръщането!

След победоносен сезон като агент/узурпатор в чужбина, Джак Бауър се завръща като герой и трябва веднага се сбълсква с нова мисия - мафиоти в родината. Време е да поеме отново ролята си на герой и да разсконспирира мафиотите дебнещи отвсякъде. Списъкът със заподзрени е сериозен и няма да лесно. 

Мощни играчи и ветерани като Радокс, Хаки е Енеми и Дъдли 

Непознати но сериозни имена от миналото, времена преди Джак Бауър да играе тази игра като Лууп,

Други познати имена като Олимпик, който може би показа залез в играта си с последните си изпълнения, но все още опасен и заслужаващ внимание

Доказано опасният провъзгласил се за ИБАЧА - Оуен

Стабилният ъпър мидкардър Mj23, недокозаният, но вечно активен Бобици и вечно абонираният за мафиот кабаков.

Параноици като Фарест, и дори клонингите Прайс и Принц10

Играта ще е трудна за разгадаване, но Джак Бауър ще бъде нащрек за всички опасности. МАФИОТИ ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЕБАНЕ!

• Haha 2

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Здравейте драги ми играчи! Фарест може да е гражданин с роля, може и да е гражданин без роля. Може да е мафиот може и да не е. Ше тегля едно гласче направо щото няма как. Фарест е гаден! Глас за Bobotsi. Гласувам за него без да е написал нищо, защото го мисля за гражданина който най-много обърква играта. Ако пък е мафиот още по-добре 

10 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Какви симпатии бе, човек. Казвам си чистосърдечно, че ще ми е интересно да играя с тези хора, каквито и да са. Просто, защото знам, че са способни на интересни ходове. Ако ще и да загубя от някой от тях, пак би ми било интересно да се борим един срещу друг или пък да бъдем съюзници, или пък да се блайндсайднем в някакъв момент, всичко е възможно. Странно ми е, че се опитваш да ме хвърлиш под влака още от първия си пост, макар че при теб често е някакъв вид тактика.

Може ли да греша, реално беше грешка директно да кажа гласувам за теб, трябваше да напиша, че просто сте ми подозрителни за сега с Радокс, за да не сменям после вота си ако се наложи, но вече е свършено.

Срещу # Гласували
The Olimpic Hero 1 hacky
Bobotsi 1 Farest
Не Гласували 14 LightOne, Bobotsi, Loop, Jack Bauer, MJ23, THE ENEMY, Radox, kabakov, OyeaH, Dudley, The Olimpic Hero, BiZkiT, Prince10, Price
За елиминация са нужни 9 гласа. Денят приключва в 22:00 часа на 22.05.2021.
19 minutes ago, Jack Bauer said:

Стабилният ъпър мидкардър Mj23, недокозаният, но вечно активен Бобици и вечно абонираният за мафиот кабаков.

Параноици като Фарест, и дори клонингите Прайс и Принц10

Аз ако съм недоказан, ти какъв си тогава ве!? :D

Сега сериозен въпрос, "вечноактивен" иронично написано ли е, защото в доста сезони нямах много време или просто се чудеше какво да напишеш?

Като оставим интеракцията с мен, впечатление ми прави поста на Радокс, който макар в негов стил ми идва ненужно дълъг и театрален. Иначе, че е добър ростера, добър е, само ще ми е малко трудно да имам прочит над MJ23 и Farest, като на Фарест специално никога не му хващам разсъжденията, ако има такива.

Jack Bauer
2 minutes ago, Bobotsi said:

Аз ако съм недоказан, ти какъв си тогава ве!? :D

Сега сериозен въпрос, "вечноактивен" иронично написано ли е, защото в доста сезони нямах много време или просто се чудеше какво да напишеш?

Като оставим интеракцията с мен, впечатление ми прави поста на Радокс, който макар в негов стил ми идва ненужно дълъг и театрален. Иначе, че е добър ростера, добър е, само ще ми е малко трудно да имам прочит над MJ23 и Farest, като на Фарест специално никога не му хващам разсъжденията, ако има такива.

Джак Бауър идва след победен мощен сезон, където в последните дни собственоръчно надигра шетима играчи. За теб имах предвид че си редовен участник, но никога не си доказал някакво присъствие, със силен ход или игра и винаги си отиваш безславно.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Като за лека нощ да изпляскам ей така един глас за Farest. Във всички сезони, в които съм участвал или чел, е бил неадекватен. Дано в този да е различен, ама надали...

7 hours ago, LightOne said:

Мафията се завърна навреме  у форума, тъкмо когато почнаха да я свалят от власт в Държавата. :( 

Ще Има ли такива граждани този сезон? Нека последваме светлия пример  - Изправи се! Мафия Вън!

Ако следваме държавната ти логика, освен мафията от управлението, трябва да се изчистят и поддръжниците й. А тук май единствения гербаджия е Кабаков 👀

Не бях влизал от няколко дни, пропуснал съм изцяло "тегленето" на роли, но поне веднъж мога да кажа, че съм доволен от рандом генератора. Ще играя на макс, доколкото мога, но все пак супер сложни коалиции, дълги постове и сложни стратегии не очаквайте от мен. Пък и то всяко зло за добро, досега често са ми изяждали глава разни увъртяни неща, които съм се мъчил да правя в тая игра. 

@OyeaH Съкрушен съм от случващото се. Всички те знаят като Ибача на мафията и навсякъде с това парадираш, а никъде не видях да си ми дал кредит за тоя никнейм. По мои бегли спомени аз те бях кръстил така :(

Успешен сезон на всички. Идва в подходящото време, след като всички се бяхме наситили в последните сезони. Знаем колко тегав е първи ден и почти винаги е "стрелба в тъмното".

Олимпик влиза с промото как нямало да бъде параноичен този път и след първата номинация по негов адрес следват обяснения 3 реда като зачервило путЯнци?! :D Бауера и Бобоци нещо се сдърпват, което още от началото си бие на характерните за всеки сезон конфликти между граждани, но от две мнения няма как да съм сигурен на 100%. Радокс излиза със сякаш подготвен пост, не вярвам за 6 минути да го е измислил и написал. :D @hacky и теб ли точно това те усъмни в него?

Вече кажи-речи половината първи ден мина, а все още хора като Loop, THE ENEMY, Dudley, BiZkiT и Prince10 не са написали и думичка. Доста е голям шансът между тях да има поне един мафиот, понеже съм убеден, че и този сезон мафията ще играе максимално путкенската, с каширане и стоене настрана от конфликтите. Крият се да видят кво става и като видят накъде задуха вятърът, се закачат за вота с чаршафи изсмукани от пръстите. Сори, ама тоя филм го гледаме всеки сезон.

Друго забавно е как още с първия си пост hacky и MJ23 почват да разводняват нещата и посяват съмнения към други хора. Доста "полезно" за отбора ни, ако сте граждани де. Ама може и да не сте. :ph34r:

Опаа, объркал съм се, Loop е писал мнение по-горе.

35izpu1.jpg

3 hours ago, Price said:

Ако следваме държавната ти логика, освен мафията от управлението, трябва да се изчистят и поддръжниците й. А тук май единствения гербаджия е Кабаков 👀

Не бях влизал от няколко дни, пропуснал съм изцяло "тегленето" на роли, но поне веднъж мога да кажа, че съм доволен от рандом генератора. Ще играя на макс, доколкото мога, но все пак супер сложни коалиции, дълги постове и сложни стратегии не очаквайте от мен. Пък и то всяко зло за добро, досега често са ми изяждали глава разни увъртяни неща, които съм се мъчил да правя в тая игра. 

@OyeaH Съкрушен съм от случващото се. Всички те знаят като Ибача на мафията и навсякъде с това парадираш, а никъде не видях да си ми дал кредит за тоя никнейм. По мои бегли спомени аз те бях кръстил така :(

Фактец, така беше! 

Като благодарност съм готов и този сезон да те взема под крилото си. Кефи ме, че си надъхан и ще имаш възможност да обърнеш внимание на играта, не знаех какво да очаквам. 

Слаба активност дотук, искам да прочета от всички по нещо... 

Дано има върху какво да поразсъждаваме, а не да стреляме в тъмното довечера...

Срещу # Гласували
The Olimpic Hero 1 hacky
Bobotsi 1 Farest
Farest 1 kabakov
Не Гласували 13 LightOne, Bobotsi, Loop, Jack Bauer, MJ23, THE ENEMY, Radox, OyeaH, Dudley, The Olimpic Hero, BiZkiT, Prince10, Price
За елиминация са нужни 9 гласа. Денят приключва в 22:00 часа на 22.05.2021.

Ибаси, Радокс, вярно ли бил по фамилия Михайлов? 

Също иронично как щял да гони кашетата и скатавките, когато лично е давал съвети на мафията да не се набивала на очи и да се снишава... :D

Price, в играта не смятам да гласувам по политически пристрастия, тъй че гербаджиите могат да спят спокойни, че не това ги е издало. Всички почваме играта на чисто без теглото на политическото си минало.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

40 minutes ago, Radox said:

Опаа, объркал съм се, Loop е писал мнение по-горе.

Тук съм и бдя активно. Просто чакам или някой да се издъни брутално, или да си мълчи до края на деня и да бъде подгонен за скатаване.

Дееба, сякаш вече желанието да играя тази игра се е изпарило. Просто всеки сезон е едно и също. Прекалено малко хора сме готови да направим нещо нестандартно и да се надиграваме по някакъв начин. Просто ще се пишат стандартните неща от типа ,,този не пише съмнителен ми е". Айде стегнете се! Особено пък мафиотите направете нещо интересно, дайте да има някакъв филм. 

Иначе до момента не виждам върху какво да разсъждавам. Пишат се някакви неща, някои ги тълкуват по един начин, други по друг начин, аз ги виждам като ходове на слаби играчи, търсещи само какво да кажат.