Jump to content

AEW Dynamite - 19 май 2021


neshev

Recommended Posts

Стандартно шоу. Най се изкефих на Еди и Мокс, имат химия заедно, а тва с кражбата на маратонките от Еди беше лудница. 😁 Руснаците не ми мязаха на credible отбор, претендент за титлата - Пилман младши е супер, ама другия тип е дебил. Уви сега отбора на Пилман с тая руса мацка започна да добива вид на олдскуул таг тийм, евала. 👍

 

Хареса ми сегмента на Кени с Портокала. Малкото промо на ПАК също ставаше. Дано направят добър троен мач, защото историята е малко глупава. 

 

Стейбъла на MJF е перфектен! Джерико и останалите не стават и е време за раздяла! Ортиз и Сантана са топ отбор, Сами също ще е екстра като фейс. 

 

Team Taz са във застой, искам повече mic time за Рики Старкс. Крисчън трябва да спечели Battle Royale-то. 

 

Серина Дийб и Ред велвет ги скипнах, Шида и Ребел ги гледах на забавено с цел тук дам да скивам задника на Брит. Страшна и страстна мацка е зъболекарката, дано да спечели титлата, но и да не спечели пак е тип топ. 

 

Стинг, Дарби и Дарк Ордър са простотии за деца, дано не закопаят Скай и Пейдж... Искам да ги видя с Миро я стейбъл! 

 

И тук може би идва най-запомнящият се момент от шоуто - промото на бат Миро и конфронтацията със Ланс Арчър. Трябваше да са на ринга, просто внесоха едно яко напрежение, малко в стил attitude era-та! 2ма доста здрави и credible типове се гледат лошо и се заплашват вербално. Супер добър сегмент, може би трябваше да е 1 идея по-дълъг и тук да имаше някво развитие със Стинг, Дарби, Скай и Пейдж. 🙄Но въпреки всичко Миро стои доста стабилно като шампион! Искам да го видя срещу Brian Cage и Kenny Omega! 😎

jlny.gif

Link to comment
nWoHulkster

Christian и Sydal се биеха нахъсано за победа и резултатът беше много стабилен тв мач. Доволно.

  

On 5/14/2021 at 11:02 PM, nWoHulkster said:

Изкефих се на новата музика на Moxley, макар че версията на Wild Thing, която Onita използваше едно време щеше да е по-добър вариант. Просто звучи по-добре.

Евала, TK! Смени музиката на Moxley с точно това, което исках. 👍

Малък детайл, но ме изкефи как след като The Acclaimed споменаха жената на Moxley той почна да ги пердаши още преди да са приключили с промото/още като влезнаха на ринга. Това беше една реалистична реакция, за която може би уви голям процент от днешните кечисти не биха са досетели.

Ethan Page & Scorpio Sky все още ми стоят като прекалено random комбинация, за да ги взимам сериозно като отбор, а и като се сетя за The North ми се струват като даунгрейд за Page.

Добро промо от Jericho.

Ogogo е харизматичен пич и може да говори добре (за справка: цък), обаче имам чувството, че е прекалено зелен и затова нарочно му дават да прави само юмруци и нищо друго. PPV мач с Cody си е голяма възможност за него. Дано да успее да се представи на ниво.

Miro vs. Archer! Надъхаха ме. Двама от най-агресивните големи момчета в AEW един срещу друг. Това ще е добро.

 

Link to comment
Freak_Nature

 Хареса ми шоуто . Имаше добри мачове, интервюта и т.н . Беше и динамично . Разбира се имаше и недостатъци , но не съм привърженик на постоянното хейтване .

 

Слушам Джим Корнет за да чуя и неговата гледна точка .

Очаквам да хейтва по всичко .

Примери : Как Джон и Еди са използвали  "heel" приом за да бият "heel" отбор , как Еди има фетиш към чорапи и т.н.  Как
Серина   e работила в мача като "heel" , как Ред Велвет  не може да направи moonsault , как очите на

Джерико били червени и каква трева са пушили с Тони и т.н. Разбира се помия по Омега и Young Bucks ...

Link to comment

Еди ги краде за да ги продава, такива неща са се случвали и в моя квартал. 😁 Обаче тва не съм се сещаш - ако маратонките са 10к, то сиг чорапите са поне 500 долара. 😀 Иначе и аз чакам Корнет, особено за Миро ми е интересно мнението му. 

jlny.gif

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...