gboy Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Пускам отделна тема, защото следва много, много силна галавечер на LFA, която си заслужава вниманието. LFA направиха турнир между четирима бойци за своята MW титла и на 21 май ще му е финалът. Josh Fremd е един от сериозните проспекти и сред най-добрите бойци извън UFC и Белатор. 7-1 като статс, човекът е още на 27 години и показва много добри неща в клетката. Последните му три мача са в LFA и са нокаути в първия рунд. На полуфиналите на въпросния турнир се би с Бруно Оливейра (който е относително сериозно име) и го закова с един удар. Gregory Rodrigues също е много интересен боец, бразилец на 29 със статистика 8-3. Наскоро имаше мач на DWCS, но там загуби от Джордан Уйлямс. След това се върна в LFA, където спечели полуфинала с Al Matavao (също идващ от загуба на DWCS). За мен Джош Фремд е фаворит, а и определено има по-интересна кариера, изглежда като истински проспект. Не е губил от 2018-та, а и там е с десижън. Освен това е по-млад, няма сериозни загуби и прочее. При Родригез обаче го има другото - той е на ръба в момента. Ако вземе титлата, е въпрос на време да отиде в сериозна организация и да направи някаква сносна кариера. Ако загуби, от тук нататък е доста вероятно да си затвори вратите за голяма организация и да си остане ветеран в локални и кенефни шоута. Така че със сигурност ще се бие на смърт, защото му е последна възможност. Комейнивента също е интересен, като и двамата бойци се водят таланти. Rodney Kealohi е с четири поредни нокаута, а Mark Climaco е 5-0 в кариерата си, а е едва на 23. Link to comment
gboy Posted May 22, 2021 Author Share Posted May 22, 2021 Родригес е новият шампион на LFA, след като снощи нокаутира в първия рунд Джош Фремд. Много силна галавечер беше, като доста от мачовете завършиха зрелищно. Mark Climaco вече е 6-0 и изглежда сред най-обещаващите таланти при 125 паундовите. Много сериозна победа за него срещу друго обещаващо име. Не блести с атрактивни отигравания, обаче е кораво копеле и си взима рундовете. А и още е много малък - на 23 е, тепърва има да израства като боец. Tyler Ray - Wolverine успя да си спечели мача, но не блесна особено. Според мен зор ще види, за да достигне елита въпреки добрата серия от победи. Опонентът му си взе първия рунд, а и вторият беше 50-50. Победа за статса, но по-добре да не я приема като такава. МЕ, макар и много кратък, беше зрелищен бой, в който Джош Фремд направи всичко възможно да се задържи в мача, след като беше разклатен при една размяна, но не успя. Много тежки удари отнесе и накрая падна. Въпреки това все още мисля, че човекът е сред най-интересните бойци извън големите федерации, които можеш да гледаш. Освен това е още на 27 и има време да се ребилдне. Мисля, че рано или късно ще стигне до елита, на всеки се случва да загуби. За Родригес това си беше последният влак, който можеше да хване, и той го направи. Не случайно беше толкова щастлив след победата, защото знаеше, че това му отваря широко вратите към UFC и Белатор. Пък там вече ще има няколко мача, в които да се докаже. Не мисля, че ще стигне много далеч, но определено има потенциал да бъде мидкард атракция и в двете компании. Link to comment
gboy Posted May 25, 2021 Author Share Posted May 25, 2021 Gregory Rodrigues вече е част от UFC - извикан е на пожар, за да се бие следващата седмица в UFC FN: Rozenstruik vs. Sakai. Опонент на бразилеца ще е Душко Тодорович. Сърбинът е с 10-1 статс, но загубата му е точно в последния му мач, където загуби от Punahele Soriano (двамата влязоха като непобедени). Така че срещата ще е интересна, като се има предвид, че залогът за двамата е огромен. Радвам се за Родригез, защото човекът със зъби и нокти се добра да шанса си. Дано да му тръгне кариера и да запише победи в UFC - това променя живота на един боец и определено му помага в "старините". Последният му двубой с Fremd беше супер хайпван като за събитие извън голяма федерация, макар цялата светлина да беше насочена към опонента му. То не бяха подкасти, влогове и какво ли не. Така че със сигурност е с добър старт, ще видим. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.