neshev Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 След близо 2 месеца пауза, Мафията се завръща с нов сезон! Този път имаше сериозен интерес и ще бъде класически сезон, с 16 човека. В сезона е пълно с легенди, ветерани, нови звезди и дори имаме дебютант, който никога не е играл досега. Тъй че заявките са сериозни. Ето ги 16-те, които откликнаха на поканата ми: @THE ENEMY @hacky @The Olimpic Hero @Radox @Farest @MJ23 @Prince10 @Jack Bauer @kabakov @LightOne @BiZkiT @Bobotsi @Loop @OyeaH @Price @Dudley Както вече споменах в самите покани, сезонът ще започне след една седмица, на 21.05 в 22:00 часа. Въпреки че местата са технически запълнени, може да се запишете като резерва. Няколко дни, преди началото на играта, ще пусна тема с ролите и после ще теглите жребии за РАНДУМ ГЕНЕРАТОРА. Хайпвате се дотогава. Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Добри имена, All-Stars сезон се очертава. Радващо е, че @Loopсе завръща. Може би липсват единствено @baikiro и @Socki, но те отсъстват от форума от известно време. Интересно ми е да видя дебюта на @BiZkiT, защото е фен на Survivor, което най-вероятно значи, че може да предложи добри неща в Мафия. Той сам вярвам, че ще се убеди колко сходни неща има в Survivor и Мафия. Link to comment
Loop Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 С цел да избегна от рано блайндсайда ще номинирам от сега Олимпик. Link to comment
Jack Bauer Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Байкиро насра ли? Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted May 14, 2021 Author Share Posted May 14, 2021 19 minutes ago, Jack Bauer said: Байкиро насра ли? Кирето не е влизал от бая време, но по принцип е насрал, да. Link to comment
Himler Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Не е насрал, а просто много от добрите играчи вече нямаме какво да покажем повече. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 2 hours ago, The Olimpic Hero said: Може би липсват единствено @baikiro и @Socki Link to comment
kabakov Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 2 hours ago, Loop said: С цел да избегна от рано блайндсайда ще номинирам от сега Олимпик. И аз, и аз Link to comment
Jack Bauer Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Добре ве, защо и Прайса и Принца играят, все не мога да ги оправя кой кой е... Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 1 hour ago, Jack Bauer said: Добре ве, защо и Прайса и Принца играят, все не мога да ги оправя кой кой е... Принца наскоро стана баща, така че той е Таткото. Link to comment
Farest Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Абе възможно ли е първия ден да се говори, че трябва да бъда елиминиран от играта и 15 минути преди края на деня да се елиминира някой друг играч който не го е заслужил? Аз мисля, че това няма как да е възможно! Link to comment
Price Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Написах го и на Нешев, ще го напиша и тук - има опасност да се превърна в stonecoldfan и други подобни скатавки, тъй като почти нямам свободно време за Мафия и реално приех просто да вляза, ако не достига един човек за бройка. Ако се налага, ще играя доколкото ми е възможно, но ако случайно се появи някой желаещ, който не се е записал - веднага си отстъпвам мястото. Link to comment
Prince10 Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 On 5/14/2021 at 11:59 PM, The Olimpic Hero said: Принца наскоро стана баща, така че той е Таткото. Сега, знам, че никой няма да ми повярва, но наистина ще ставам баща, което е пълна изродщина. Все пак има доста време до тогава, но този път не се ебавам, явно съдбата си знае работата Link to comment
kabakov Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 Тука се напълнихме с татковци, да го еВа. Таткова градина 😆 Link to comment
Farest Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 Аз наистина съм баща. Ето доказателство 17.05, 22.05 ч..mp3 Link to comment
neshev Posted May 18, 2021 Author Share Posted May 18, 2021 Утре пускам темата с ролите и да си изтеглите номера. Заместник на Price не се намери, тъй че Цената ще трябва да е максимално ефективен. Link to comment
Jack Bauer Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Може да е максимално ефективен като първия изгонен за деня Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.