Jump to content

Мафия 14 - Завръщането!

neshev

Recommended Posts

След близо 2 месеца пауза, Мафията се завръща с нов сезон! Този път имаше сериозен интерес и ще бъде класически сезон, с 16 човека. В сезона е пълно с легенди, ветерани, нови звезди и дори имаме дебютант, който никога не е играл досега. Тъй че заявките са сериозни. Ето ги 16-те, които откликнаха на поканата ми:

@THE ENEMY

@hacky
@The Olimpic Hero

@Radox

@Farest

@MJ23

@Prince10

@Jack Bauer

@kabakov

@LightOne

@BiZkiT

@Bobotsi

@Loop

@OyeaH

@Price

@Dudley

Както вече споменах в самите покани, сезонът ще започне след една седмица, на 21.05 в 22:00 часа. Въпреки че местата са технически запълнени, може да се запишете като резерва. Няколко дни, преди началото на играта, ще пусна тема с ролите и после ще теглите жребии за РАНДУМ ГЕНЕРАТОРА. Хайпвате се дотогава. :beer:

The Olimpic Hero

Добри имена, All-Stars сезон се очертава. Радващо е, че @Loopсе завръща. Може би липсват единствено @baikiro и @Socki, но те отсъстват от форума от известно време. Интересно ми е да видя дебюта на @BiZkiT, защото е фен на Survivor, което най-вероятно значи, че може да предложи добри неща в Мафия. Той сам вярвам, че ще се убеди колко сходни неща има в Survivor и Мафия.

19 minutes ago, Jack Bauer said:

Байкиро насра ли?

Кирето не е влизал от бая време, но по принцип е насрал, да. :D 

Не е насрал, а просто много от добрите играчи вече нямаме какво да покажем повече.

2 hours ago, Loop said:

С цел да избегна от рано блайндсайда ще номинирам от сега Олимпик.

И аз, и аз

Jack Bauer

Добре ве, защо и Прайса и Принца играят, все не мога да ги оправя кой кой е...

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

The Olimpic Hero
1 hour ago, Jack Bauer said:

Добре ве, защо и Прайса и Принца играят, все не мога да ги оправя кой кой е...

Принца наскоро стана баща, така че той е Таткото.

Абе възможно ли е първия ден да се говори, че трябва да бъда елиминиран от играта и 15 минути преди края на деня да се елиминира някой друг играч който не го е заслужил? Аз мисля, че това няма как да е възможно! 

Написах го и на Нешев, ще го напиша и тук - има опасност да се превърна в stonecoldfan и други подобни скатавки, тъй като почти нямам свободно време за Мафия и реално приех просто да вляза, ако не достига един човек за бройка. Ако се налага, ще играя доколкото ми е възможно, но ако случайно се появи някой желаещ, който не се е записал - веднага си отстъпвам мястото. 

On 5/14/2021 at 11:59 PM, The Olimpic Hero said:

Принца наскоро стана баща, така че той е Таткото.

Сега, знам, че никой няма да ми повярва, но наистина ще ставам баща, което е пълна изродщина. Все пак има доста време до тогава, но този път не се ебавам, явно съдбата си знае работата :D

Утре пускам темата с ролите и да си изтеглите номера. :beer:

Заместник на Price не се намери, тъй че Цената ще трябва да е максимално ефективен. 

Jack Bauer

Може да е максимално ефективен като първия изгонен за деня :ph34r:

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...