Jump to content

WWE SmackDown - 07 май 2021


Recommended Posts

THE ENEMY

 

smackdownthrowback.jpg

Throwback Edition of SmackDown

 

20210507_SD_MatchPrev_CesaroSeth_FC_ton-

Cesaro battles Seth Rollins 

Tonight, Cesaro takes on Seth Rollins on a special Throwback episode of SmackDown. Although The Swiss Superman scored an impressive victory over Rollins on The Grandest Stage of Them All, The SmackDown Savior launched a sneak attack on his adversary during the April 16 edition of the blue brand and made it clear that he is not done with Cesaro. 

 

 

 

 

  • Upvote 6
Link to comment
Huskarl

Оооо да! Връщаме се в GTV ерата. Дано да видим стария декор с юмрука!

 

SmackDown Fist Reportedly Making A Return With WWE On Fox

  • Upvote 3
  • Like 1
  • Wank 3
Link to comment
batistaheel

Не съм гледал цялото шоу, но от това, което гледах останах доволен. Теди Лонг въобще не е мръднал. Все едно беше вчера когато той беше мениджър на Смака. И типично в негов стил обяви отборен мач от 10 души. Беше забавно когато каза, че Сами Зейн ще се изправи срещу Гробаря. Това ми напомня, че ако можехме да пренесем Роман в сегашния му образ в 2005г., двамата с Гробаря със сигурност щяха да имат дълга и епична вражда. Това е нещото, което ми липсва около Роман Рейнс. Противник, който когато застане лице в лице с него да не изглежда като путка. Някой, който само с присъствието си може да всява страх и почитание, без дори да говори. Никой в целия ростър не е граден толкова добре и няма такова присъствие. Всичко около Роман Рейнс е изградено перфектно и няма слаби сегменти с него. Със Сезаро съм сигурен, че ще доставят, макар и с ясен победител. Имам предвид, че царуването на Роман минава във вражда с ванила миджети. В това отношение поне на Дрю противниците са по-добри, макар че и те ми изглеждат под нивото на Рейнс.

 

Надявам се, че следващата му вражда няма да е с Джими.

 

Хареса ми сегмента между Ролинс и Рейнс, дано ни тийзват бъдеща вражда. 

 

 

  • Upvote 2
Link to comment
THE ENEMY

Pat McAfee е злато! :D

 

Иначе не мога да кажа, че епизодът беше нещо уникално, но имаше добри неща.

 

Примерно около Роман Рейнс в момента е пълна каша. От една страна Сезаро е главния опонент за титлата, от друга там се правят намеци за Ролинс, а от трета в момента Джими го играе бунтарят в семейството и също е възможен опонент. Естествено, всичко това сочи, че Сезаро ще загуби мачът на Backlash, но какво следва? Винаги е интересно когато около Роман е наситено с проблеми, защото е лесно да се надъхаш за суърв. Примерно, ако почне вражда с Джими, дали пък няма Джей да го преебе в самия мач? В момента изглежда като обграден от мини около които е много лесно да стъпи на грешното място. Но е факт, че в сравнение с Едж и Браян, всичките му опоненти накуп в момента изглеждат нелепо. Според мен на Сезаро просто му се дава шанс, защото Роман и Хейман го уважават и го смятат за подценен, но беше редно след него да измислят нещо по-силно от Джими брат'чеда. Още повече, че за момента момчето по-скоро изглежда по-слаба версия на Джей, що се отнася до актьорска игра. А и този сторилайн си е рециклиране на нещо което вече сме гледали, просто не се сещам какво трябва да направят за да надградят нещо и да надъхат. 

 

Бейли и Бианка, поне на хартия очаквам да направят силен мач. Жалко, че Бейли в момента е с тотално малоумен и клиширан гимик, иначе мацката е доказала, че е способна да доставя в такива вражди. Искаше ми се да покажат по-голямо уважение и към нея и към Саша след като и като tag team, а след това и като single вражда, двете изглеждаха като едно от най-важните неща в шоуто. Но за жалост в тази дивизия е много трудно да се задържиш ако не си шампион и в момента доста народ страда от това и просто си губят инерцията.

 

Хубаво е, че Доминик отново го пуснаха в по-активна роля. Проблемът при него е, че трябва да зоба. Да, ще му е по-трудно да се прави на лучадор ако качи килограми, но в момента с този ръст и това телосложение не мога да го взема сериозно. Освен това не може вечно да го градят на гърба на баща му. Тази история която бяха започнали с Мърфи и Алая беше обещаваща, но явно стана някакъв филм и я заебаха посред нищото. В момента ми е трудно да си представя как ще направят нещо за което да ме накарат да ми пука, но може би е крайно време да се работи по въпроса да го отделят лека-полека.

  • Upvote 4
Link to comment
neshev

Това, че има много претенденти, е добре. Все пак световната титла трябва да е най-важното нещо в шоуто и всички да искат да я спечелят. 

 

Но не бих гледал Owens срещу Roman отново, а и Seth срещу Roman, при условие, че и двамата са heel-ове, също не би било интересно. Надявам се на нов драфт, който да вкара свежи претенденти.

Link to comment
THE ENEMY

Owens срещу Roman се изтърка, макар да беше доста интересна вражда, тук съм съгласен. Искаше ми се Оуенс да е в по-значителни сторилайнове след нея, вместо да бори ютубъри и комедийни хийлове от лоукарда, но какво да се прави.

Може би наистина просто няма и какво друго да извадят от ръкава в момента за Рейнс, макар че лично за мен ако Рлинс обърне лице, подобна вражда би представлявала огромен интерес. 

 

Да има драфт, или поне някакво разместване между брандовете, не е никак лоша идея. Леко мечтателски продължавам и да се надявам McAfee само временно да е на коментаторската маса и съвсем скоро да го видим в истинска вражда и на ринга. Независимо дали е фейс или хийл, пичът има такива умения на микрофона, че особено когато публиката се върне, просто може да ги размазва. 

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...