Jump to content

AEW Dynamite - 5 май 2021

neshev

Recommended Posts

nWoHulkster

Силно хайп видео:

... ама защо само в YouTube и не по телевизията?!

От към storytelling успяха да разкажат историята добре, но финалният bump леко разочарова. Прекалено много се набиха на очи краш падовете и ми напомни на едни други времена когато Botchmania беше пълна с подобни клипчета. Логичен победител, беше време Pinnacle да наберат инерция. 

PAC и Omega не са имали лош мач досега. Draw-ът от първите месеци на Dynamite си остава един от топ моментите на компанията. Като за filler защита предполагам ще доставят. Бду, Don Callis продължава с name drop-ове от сорта на Okada и Ibushi🤔 DoN ще е с пълен капацитет, феновете постепенно ще започват да се завръщат по залите, така че айде да се отваря най-накрая забранената врата.

С кеф си изгледах шолто и останах доволен, но в същото време напълно бих разбрал някой на когото финиша не му е допаднал. 

Freak_Nature

Най-добрата част от шоуто беше промото на Омега .

Когато Касиди победи Пента си помислих , че ще е 1-вият опонент на Омега .Сега се надявам на следващия турнир мача за титлата  да е тройна заплаха . Другата седмица мача между Касиди и Пак може да няма победител (трябва  да измислят нещо )  и така да се образува вражда между тримата с участието на техните приятели.

Последният мач започна добре , по-средата ми стана скучно , а финала лично за мен не беше задоволителен . 

Иначе другата седмица би трябвало да е по-интересно .Очаквам добри мачове и развитие към Double or Nothing .

Не бях гледал AEW от доста време и реших да пусна покрай War Games мача да видя за какво иде реч.

Nakazawa е част от stable-а на Omega? :lol: Всичките аотисти и некадърници е събрал. Не беше лош мача, накрая Mox и Kingston биха, а Omega избяга като путе, преди да се върне антуража му и да си върнат heat-а. Изглежда Omega ще има PPV мач с Orange Cassidy... Недоумявам защо продължават да го лансират и се надявам, че е за заблуда на противника и PAC ще спечели мача другата седмица.

Cody срещу QT Marshall беше ОК мач. Като цяло съм фен на Cody, по простата причина, че е различен от останалите, мачовете му са old school и се опитват да разкажат история. QT Marshall е тотална торба и поредния, когото лансират, защото е приятел на точните хора. Този пич Ogogo ми е леко странен. Градят му юмрука като някакъв брутален удар, WTF. :D Винаги ми е било супер смешно как третират MMA бойци и боксьори в кеча, все едно са някакви изроди, които с един удар и препарират всеки, а в един кеч мач се очаква да гледаме доста по-брутални работи.

Ethan Page гледам са го вкарали в отбор със Scorpio Sky. Леко смешно, на фона на това, че се жалваше, че Impact не го лансират като соло кечист и това беше една от причините да напусне. Darbin Allin ме кефи, гледам са се филмирали, че е някакъв голям draw, което за мен е абсурд. Какви draw-ове на шоу, което се гледа под 1 милион? Но пичът наистина си има харизма, нищо че е дребен и изглежда като Jeff Hardy rip-off.

Време е Shida да сдава титлата, Britt Baker е доста по-харизматична и по-маркетабилна.

Max Caster винаги ме напушва на смях, римите му погребват. Последвалият мач не ме грабна и грам.

И ME... Няма да са AEW, ако не се накензат мъжката накрая. Ебахти смешния финиш. Jericho го мятат върху факани дюшеци. :lol: В това няма нищо лошо, ама направете го да не е толкова очевадно. Сменете ъгъла, ригнете нещата по-добре. Просто аматьорска работа и винаги така си серат на труда, както беше на миналото PPV. Самият мач беше повече от добър, с точния изход. Само тъпото беше, че не го пуснаха от-до, но няма как, трябва рекламодателите да са доволни. 

nWoHulkster

За първи път в историята на AEW Dynamite шоуто е шоу номер за деня в американския кабелен ефир по ключовото демо:

M7hVhac.png

Общата гледаемост е леко разочароваща, обаче фактът, че са номер едно в демото си е доста стабилен успех.

EDIT - TNT хвалят рейтинга на шоуто:

“AEW: Dynamite” – Wednesday’s #1 Program on Cable Among A18-49

TNT’s AEW: DYNAMITE was last night’s #1 program on cable among A18-49, a first-time achievement for the wrestling franchise, as the show continues to have the youngest wrestling audience on television.

AEW: Dynamite was the #1 program on cable among A18-49 on Wednesday, May 5 – a first-time feat for the wrestling franchise. Wednesday’s broadcast also averaged 1.1M Total Viewers, up 18% from last week.

AEW: Dynamite has reached 19.1M viewers so far this year and has the youngest audience in wrestling.

Tony Khan, CEO, GM and Head of Creative of AEW said: “Being No. 1 in the ratings for the first time is a major triumph for AEW and a tribute to our talent and staff, everyone at TNT, and above all else our loyal fans and viewers, all of whom make it possible for us to bring wrestling to homes around the world every Wednesday night. With fans making a safe return in force to support our live shows, and our matches and stories becoming more explosive every week, the best of ‘AEW: Dynamite’ is ahead!”

AEW: DYNAMITE on TNT is giving fans a new wrestling experience for the first time in 20 years. Wrestling fans have wanted – and needed – something different, authentic and better for far too long. AEW answered the call. AEW is introducing a new generation of wrestlers to fans, offering fast-paced, high-impact competitions with real sports analytics. Founded by CEO, GM and Head of Creative Tony Khan, AEW is headlined by Cody & Brandi Rhodes, Kenny Omega, The Young Bucks (Matt & Nick Jackson), Chris Jericho, Hangman Page, Sting, MJF, Darby Allin, Hikaru Shida, Dr. Britt Baker and Jon Moxley.

AEW: DYNAMITE on TNT airs Wednesday nights from 8-10pm ET.

--------------------------------------

Blood & Guts мачът се получи много добре. Имаше агресия, имаше моменти, имаше spot-ове, имаше кръв, имаше история, но... bump-ът на Jericho след мача леко осра нещата. Не заличи всичко добро преди това, но остави лош вкус като за финал.

Иронично, най-holy shit spot-ът за вечерта не беше в главния мач. Това с Darby и стълбите беше много добро. Сега Darby няма да е на 100% и това му дава извинение да загуби от Miro следващата седмица. Надявам се Miro да го смачка в squash или extended squash. Ще се получи ефективно и ще затвърди нашия човек като важен играч. Надъхан съм за този мач.

Omega vs. Cassidy въобще не ми се гледа като PPV main event. Cassidy е перфектна midcard атракция, ама за PPV main event не мога да го приема сериозно. А дано това да не е насоката.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...