Jump to content

UFC on ESPN "Reyes vs. Prochazka" - 1 май 2021


Recommended Posts

OyeaH

Брутален, брутален МЕ!!! Няма такава касапница, изкефих се на макс. Доставиха, дано Рейес е добре...

Link to comment
neshev

Изрод е чехът, още в RIZIN ми беше едни от любимите бойци, но не вярвах, че в UFC ще му се размине с този стил. Напомня доста на Keith Jardine на времето, и той така вкарваше стабилни upset-и. Но ето, с две победи вече е до title shot. Изглежда доста биват обезкуражавани, защото Prochazka се бие със свален гард, поема звески балтии, но в същото време налага изродско темпо и хвърля комбинации, за които надали някой тренира. Нокаутът беше брутален, тази година се нагледахме на големи нечовещини. Със сигурност си заслужи следващия title shot, но според мен Glover и Jan са доста добре подготвени и няма да позволят да изгубят контрола върху евентуална битка. Но съм убеден, че и двамата са особено надъхани да се бият с чеха. :lol: Reyes даде фира. Въобще като видим последните битки на Jones, всичките му опоненти започнаха да залязват стабилно. Явно като стигнат върха, после им е трудно да поддържат такова ниво. Самият Jones се надявам да се върне отново в дивизията, има доста добри битки за него и свежи опоненти.

 

Chikadze като нищо ще овършее дивизията. Swanson е мега кораво копеле, но просто нямаше шанс да направи каквото и да е било след този ритник. Качвайте се на влака, Chikadze ще ебе наред. :wank:

  • Upvote 1
Link to comment
The Olimpic Hero

Прохазка е лудо копеле. Огнян Георгиев разправя преди мача, че чехът едно време се биел по агитките в онези боеве по улиците, когато примерно се уговарят 10 на 10, 20 на 20 или нещо подобно, хахахаха. Култово е как не спира да върви напред в мачовете си към противника и се бие с почти свален гард. Очертава се, като един от най-атрактивните бойци в UFC и ще следя кариерата му.

  • Upvote 1
  • Wank 1

               

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...