OyeaH Posted May 2, 2021 Share Posted May 2, 2021 Брутален, брутален МЕ!!! Няма такава касапница, изкефих се на макс. Доставиха, дано Рейес е добре... Link to comment
neshev Posted May 2, 2021 Author Share Posted May 2, 2021 Изрод е чехът, още в RIZIN ми беше едни от любимите бойци, но не вярвах, че в UFC ще му се размине с този стил. Напомня доста на Keith Jardine на времето, и той така вкарваше стабилни upset-и. Но ето, с две победи вече е до title shot. Изглежда доста биват обезкуражавани, защото Prochazka се бие със свален гард, поема звески балтии, но в същото време налага изродско темпо и хвърля комбинации, за които надали някой тренира. Нокаутът беше брутален, тази година се нагледахме на големи нечовещини. Със сигурност си заслужи следващия title shot, но според мен Glover и Jan са доста добре подготвени и няма да позволят да изгубят контрола върху евентуална битка. Но съм убеден, че и двамата са особено надъхани да се бият с чеха. Reyes даде фира. Въобще като видим последните битки на Jones, всичките му опоненти започнаха да залязват стабилно. Явно като стигнат върха, после им е трудно да поддържат такова ниво. Самият Jones се надявам да се върне отново в дивизията, има доста добри битки за него и свежи опоненти. Chikadze като нищо ще овършее дивизията. Swanson е мега кораво копеле, но просто нямаше шанс да направи каквото и да е било след този ритник. Качвайте се на влака, Chikadze ще ебе наред. Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 2, 2021 Share Posted May 2, 2021 Прохазка е лудо копеле. Огнян Георгиев разправя преди мача, че чехът едно време се биел по агитките в онези боеве по улиците, когато примерно се уговарят 10 на 10, 20 на 20 или нещо подобно, хахахаха. Култово е как не спира да върви напред в мачовете си към противника и се бие с почти свален гард. Очертава се, като един от най-атрактивните бойци в UFC и ще следя кариерата му. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.