Jump to content

Federacion Wrestling


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

T0Ans7V.jpg

 

Federacion Wrestling е нова кеч федерация, която вдигна доста шум в Мексико напоследък. Това не е потвърдено засега, но слуховете са, че зад федерацията стои някакъв концертен промоутър, който предлага големи пари на кечистите и това обяснява защо няколко топ мексикански имена ще участват в дебютното шоу през юни. ROH шампионът Rush е главното лице на федерацията.

Заради участието на ROH кечисти в шоуто CMLL се ядосаха на ROH и официално прекратиха отношенията си с ROH. Край на петгодишната работна връзка между двете компании.

Първото шоу на Federacion Wrestling ще бъде PPV на 19-ти юни. Вчера обявиха card-a, в който ще вземат участие както ROH кечисти, така и кечисти от AEW. Голямата новина беше, че Andrade (La Sombra) ще участва в шоуто:

 


Card-ът за дебютното шоу:

ZOmp9xi.jpg
1. Brillante Jr. & Futuro vs. Barabas & Shocko
2. Rey Horus vs. Flamita vs. ?
3. Tay Conti, Red Velvet & ? vs. Ayako Hamada, Miranda Alize & Zeuxis
4. 20-man Copa Federacion Wrestling
5. Bandido & Dragon Lee vs. Fenix & Pentagon Jr.
6. Andrade, Rush, La Bestia Del Ring & ? vs. Matt Taven, PJ Black, ? & ?


По-нататък сигурно ще обявят някои от необявените имена.

Екранната шефка на федерацията е някаква мадама на име "La Patrona" Damiana Vicenzoa, но тя не е реалната шефка и това не е истинското й име.
nSjmJh8.jpg

Federacion Wrestling навява силни спомени за Nacion Lucha Libre, Lucha Libre Elite и други неуспешни опити за създаване на трета голяма федерация в Мексико, но да видим...

P.S. Между другото, най-култовото нещо е, че в момента един от начините да си купиш PPV-то им е да платиш 20-те долара по paypal към следния емейл: brutalsexmusic@gmail.com. 🤣

 

Link to comment
  • 1 month later...
nWoHulkster

След седмици наред хайп, вчера три от главните звезди в шоуто (Rush, Andrade & Dragon Lee) обявиха, че няма да участват в него и малко след това федерацията обяви, че дебютното им шоу е отменено поради "логистични причини" и че ще се проведе по-нататък.

Реално, шоуто беше продало малко билети досега и се очертаваше като голям финансов провал, така че това е най-вероятната причина за отмяната.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...