Smegma Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Единственото споменаване на Impact титлата беше с времетраене около няколко секунди. GG Беше прекалено рано за Hangman/Omega II, така че по-добре Adam да бъде извън картинката докато не се завърнат феновете по залите и не започне някакъв redeption arc storyline. Остават около 4-5 шоута до DoN, единствените варианти за мейн ивент са или Mox, или Eddie. Даже ми се върти в главата един финален title vs title мач, в който Moxley залага IWJP US титлата и Omega затвърждава belt collector гимика си. Лошото е, че подобен angle се book-ва доста сложно, особено когато един процент от хората нямат намерение да следят други компании. Miro най-накрая получава някакъв spotlight. Все още ми е странно как в Twitch и YouTube е мега айляк пич и добряк, а в Dynamite го играе psychotic heel, но явно така му е по-лесно да работи. Дано на DoN видим Miro/Darby, вторият определено има нужда от някакъв по-значим feud. От Cody насам имам чувството, че моментума леко се позагуби, особено с постоянните намеси на Sting. Build up-а за Blood and Guts се получи доволен. Доколкото разбрах шоуто следващата седмица ще е 3 часа. Link to comment
Freak_Nature Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Добро шоу . До колкото разбрах мисля , че беше на запис . Включиха и Омега , а неговия сегмент беше супер cringe . Няколко неща , които не ми харесаха : 1.Един от любимите ми кечисти Адам Пейдж загуби чисто . Можеше да го пребият по време на мача или нещо друго . Ясно е , че скоро няма да е опонент на Омега и затова трябва да е в други вражди или извън ефир , но губейки чисто излеждаше слаб , дори в мач с Брайън Кейдж. 2. Огого ги нокаутира с удар в корема или черния дроб , което за мен не изглежда сериозно .Реално всеки трябва да се пази да не го ударят в корема . Явно ще се стигне до Огого и Коуди . 3.Гледам Dark , Elevation, BTE и т.н. , но AEW трябва да си избистрят враждите . Доста неща мога да изпиша , но предпочитам да се наслаждавам на това , което предлагат . Критиките ги слушам от Джим Корнет. Link to comment
BiZkiT Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 - Да имаш мулти-шампион и да не го build-ваш е престъпление направо. Хем идеята им е Omega да им е топ звездата, хем въобще не се споменава за победите му извън AEW. Нямам проблеми със загубата на Hangman Page и без това е далеч от N1 Contender в очите на цялата публика. - Определено ме надъхаха за blood & guts мачът, чудя се дали няма някой да turn-не за да прецака Дъ инър съркъл. Отделно след това на DoN чакам някакъв gimmick мач между MJF & Jeri за тоталното спечелване на войната. Въпреки че с това summer of violence може и да я проточат повечко. - Изключително ме дразни, че всички имат generic entrance & generic музика. Това заедно с тоя физкултурник QT Marshall и one punch финишъра на Ogogo са ми най-отблъскващите неща във федерацията. Поне да беше KO Punch като на Big Show в лицето, дейба. - Derby Allin прави яки мачове вече за n-ти път и hype-ва титлата, но му трябва вражда. Не знам защо го тласкат към tag със Стинг, достатъчно нагоре е в картата, че да се справя и сам, без да има помощ във всеки мач. Трябва му вражда и Миро ще е перфектен за тая работа. Link to comment
nWoHulkster Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Ето така се прави качествен побой. Кратко, но ефективно. Браво. Психопатът Miro кефи. Yuji Nagata vs. Jon Moxley! Mark-нах. Екстра мач-атракция. Pinnacle и Inner Circle надъхаха за мача им следващата седмица. Добри промота. Kingston & Moxley са много добра комбинация. Penta губи от Orange Cassidy... Палци долу. Този епизод беше записан миналата седмица, преди Omega да спечели IMPACT титлата, така че ще е интересно да се види как ще представят нещата по-нататък. Мълвата е, че TNT не искали да се споменават IMPACT/AXS TV много в ефира им, но да видим. Link to comment
seekstah Posted May 2, 2021 Share Posted May 2, 2021 Ахаха бат Миро преби доста реалистично английското метросексуалистче. Иначе AEW правят готини шоута, дано да задържат високия рейтинг. Относно конкретното шоу в началото беше лееко скучновато с тва дълъг мач, некви глупости, дълъг мач, некви глупости... Радвам се, че Brian Cage взе чиста победа над Каубоя, най-сетне хийл със стабилна победа. Adam Page е топ, но още му е рано и превъзмогването на препятствия кара феновете да му симпатизират повече. Яд ме е за Пента и като цяло за пуша на Портокала с ръцете в джобовете. Яки са такива образи на загубеняци, но като джобъри и по 2-3 може би по-важни и изненадващи победи на година. Джерико му джобна, дано не му джобне и Миро... Относно Джерико добро промо като емоция. Хората на MJF също са перфектни. Надявам се Shawn Spears по-често да взема думата в the Pinnacle. Не очаквам супер мач впредвид стипулацията, дано финиша да е по добър от предишните в AEW. Бъгсовете за момента правят забавни мачове с отбори в техния стил, дано не се налага скоро да ги пуснат срещу истински отбор. Достатъчно дразнещи са само с присъствието си, но напушен да ги гледам(както каза асистента на Корнет) е интересно. Бих искал да видя като Таг шампиони Луча братята или Сантана и Ортиз, особено след фейс търна на Inner Circle. Young Bucks vs. SCU първо ще трябва да се случи и ще бъде епично, ако career vs career match! Яд ме е, че Penelope Ford не върви на горе, а извънземната я победи. Моксли е екстра, дано тоя мач с японеца да е интересен. Eddie King е голям, но няма място в борбата за титлата. Омега и Добрите братя са супер. Мейн евента беше слаб за мен, особено като star power. Sting е супер име, но за мен беше супер глупаво да го свързват с някъв пънк. 1 мач заедно добре, 1-2 намеси и промота ок, но Стингъра да е мениджър е глупаво. Дарби не е нещо особено, а да го пускаш в Мейн евент за титла срещу random jobber N 10 е направо слабо изпълнение. Дарби, Портокала и Момчето от джунглата са готини образи за лоуър кардъри, но не и за шампиони. Scorpio Sky и Ethan Page в нормални условия биха ги смазали и 3мата, освен ако не са въоръжени. При такъв ростер бих искал да гледам шампионски мачове на Omega с кечисти като Moxley, Jericho, Cody, Christian, Lance Archer, Brian Cage, Miro, Ethan Page, Scorpio Sky, PAC, Adam Page и дори някакъв tag match на големите имена със Sting. Половината от тия имена могат да направят TNT титлата престижна, вместо да гледаме Дарби срещу Джон Силвър или 10ти номер... Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.