Jump to content

AEW Dynamite - 21 април 2021


Recommended Posts

Freak_Nature

Добро шоу . Трябваше да се възползват и да промотират повече мача между Омега и Рич .   Всичко между тях се случва в Impact ,  а не всеки го гледа .

 

 

  • Upvote 3
Link to comment

- Damn, женските мачове в AEW са некс левел! Малко тъпо го бяха бутнали в средата на шолото, но пък беше супер. Tay Conti vs Britt Baker трябва да е враждата за титлата. Shida за сефте я виждам, по-скучна е от поне три други в дивизията, а коланът е повръщня. Имат потенициал да забъркат интересни работи тука, дано не изпуснат моментът.

 

- Джобърите на Таз, Мат Харди и QT Marshall ако може да са в dark или направо извън AEW. Адски скучни и еднотипни. Alsо - да, бе, разбрахме, че този Огого е боксьор ама можеше нещо по-креативно за финишър.

 

- Стейбъл войната върви доста добре и съм надъхан за мача им. И двете промота бяха супер, даже MJF беше изглеждаше по-стабилен.

 

- МE отново беше супер качествен, Allin няма слабо.

Link to comment
nWoHulkster

"You got a title, you got a problem". 😮 Пичове, моментът наближава. Баце Miro скоро ще почне да ги мачка. :beer: Агресивният стил на нашия човек срещу Darby Allin, който знае как да яде пердах, ми звучи като перфектна комбинация.

Иначе като цяло готин епизод, както обикновено. Харесва ми историята с The Pinnacle и The Inner Circle, харесва ми комбинацията от Moxley & Kingston, харесва ми засиленото внимание към Miro, харесва ми и засиленото внимание към Penta, харесват ми дивака Comoroto и боксьорчето Ogogo, харесва ми Powerhouse Hobbs, харесва ми Darby Allin като шампион, Jungle Boy също е пичага и ако имаше по-големи публики щеше да е super over с тази етранс музика, харесва ми и че има прогрес при жените... Абе с две думи доста неща в шоуто ми харесват. Винаги се случват неща в шоуто и като цяло има енергия в него, което винаги е нещо важно.

Само ако успеят малко повече да фокусират нещата и да бъдат по-постоянни с push-овете, както и да оптимизират шоуто откъм потварящи се неща (аман от heel групи и post-match атаки, например), работата ще заспи. Дразнещо е и че има хора, които заслужават повече внимание от това, което получават в момента, ама с такъв голям roster... така е.

 

Edited by nWoHulkster
Link to comment

Миро: EMO FACE PAINT DADDY... Счупих се да се  хиля на това :D :D  Kато цяло  супер добро промо на  нашия ще гази наред,  досега не съм виждал някой с такъв гиммик., който да преследва всеки, който с титла, без значение каква е тя. Ако беше в WWE, с този гиммик,  ония лешпери щяха да го сложат да преследва и държачката  на женската титла. щото толкова им е мозъчния капацитет на тия малоумници.

 

Макар да не ми хареса победителката, тея женки се счупиха,  ако продължават с този интензитет, женките им ще станат по-over от колежжките си в WWE, които в последно време са крайно скучни. Искаше ми се Конти да спечели, все пак Шида вече близо година е шампионка, трябва си малко разнообразие.

 

Били Гън прави нелоши мачове, а е 63-ти  набор,  обаче пича без съмнение още си го може и е в ебати стрхотната форма. Да продължава все така! Крисчън също, беше прекъсналл  за 6-7 години да се бие, а изнася мачове ,като че ли не е спирал и за ден.

 

Мейн евентът важеше,  ама тоя Дарби ми напомня на Джон Сина - цял мач го бият, а той накрая събира малко силои и печели, ама настоящото актьорче поне беше нацепен на говедо, а не 60 кила с мокри дрехи и камъни в джобовете.  Sting и Ланс Арчър си бяха на ниво

 

В този ред на мисли - да не са ги разделили Ланс и Джейк Робъртс, май съм пропуснал този момент? 

  • Thanks 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...