Jump to content

AEW Dynamite - 21 април 2021


neshev

Recommended Posts

Freak_Nature

Добро шоу . Трябваше да се възползват и да промотират повече мача между Омега и Рич .   Всичко между тях се случва в Impact ,  а не всеки го гледа .

 

 

Link to comment

- Damn, женските мачове в AEW са некс левел! Малко тъпо го бяха бутнали в средата на шолото, но пък беше супер. Tay Conti vs Britt Baker трябва да е враждата за титлата. Shida за сефте я виждам, по-скучна е от поне три други в дивизията, а коланът е повръщня. Имат потенициал да забъркат интересни работи тука, дано не изпуснат моментът.

 

- Джобърите на Таз, Мат Харди и QT Marshall ако може да са в dark или направо извън AEW. Адски скучни и еднотипни. Alsо - да, бе, разбрахме, че този Огого е боксьор ама можеше нещо по-креативно за финишър.

 

- Стейбъл войната върви доста добре и съм надъхан за мача им. И двете промота бяха супер, даже MJF беше изглеждаше по-стабилен.

 

- МE отново беше супер качествен, Allin няма слабо.

Link to comment
nWoHulkster

"You got a title, you got a problem". 😮 Пичове, моментът наближава. Баце Miro скоро ще почне да ги мачка. :beer: Агресивният стил на нашия човек срещу Darby Allin, който знае как да яде пердах, ми звучи като перфектна комбинация.

Иначе като цяло готин епизод, както обикновено. Харесва ми историята с The Pinnacle и The Inner Circle, харесва ми комбинацията от Moxley & Kingston, харесва ми засиленото внимание към Miro, харесва ми и засиленото внимание към Penta, харесват ми дивака Comoroto и боксьорчето Ogogo, харесва ми Powerhouse Hobbs, харесва ми Darby Allin като шампион, Jungle Boy също е пичага и ако имаше по-големи публики щеше да е super over с тази етранс музика, харесва ми и че има прогрес при жените... Абе с две думи доста неща в шоуто ми харесват. Винаги се случват неща в шоуто и като цяло има енергия в него, което винаги е нещо важно.

Само ако успеят малко повече да фокусират нещата и да бъдат по-постоянни с push-овете, както и да оптимизират шоуто откъм потварящи се неща (аман от heel групи и post-match атаки, например), работата ще заспи. Дразнещо е и че има хора, които заслужават повече внимание от това, което получават в момента, ама с такъв голям roster... така е.

 

Link to comment

Миро: EMO FACE PAINT DADDY... Счупих се да се  хиля на това :D :D  Kато цяло  супер добро промо на  нашия ще гази наред,  досега не съм виждал някой с такъв гиммик., който да преследва всеки, който с титла, без значение каква е тя. Ако беше в WWE, с този гиммик,  ония лешпери щяха да го сложат да преследва и държачката  на женската титла. щото толкова им е мозъчния капацитет на тия малоумници.

 

Макар да не ми хареса победителката, тея женки се счупиха,  ако продължават с този интензитет, женките им ще станат по-over от колежжките си в WWE, които в последно време са крайно скучни. Искаше ми се Конти да спечели, все пак Шида вече близо година е шампионка, трябва си малко разнообразие.

 

Били Гън прави нелоши мачове, а е 63-ти  набор,  обаче пича без съмнение още си го може и е в ебати стрхотната форма. Да продължава все така! Крисчън също, беше прекъсналл  за 6-7 години да се бие, а изнася мачове ,като че ли не е спирал и за ден.

 

Мейн евентът важеше,  ама тоя Дарби ми напомня на Джон Сина - цял мач го бият, а той накрая събира малко силои и печели, ама настоящото актьорче поне беше нацепен на говедо, а не 60 кила с мокри дрехи и камъни в джобовете.  Sting и Ланс Арчър си бяха на ниво

 

В този ред на мисли - да не са ги разделили Ланс и Джейк Робъртс, май съм пропуснал този момент? 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...