Jump to content

"Кой е убиецът?" - сезон 3


The Best

Recommended Posts

oie_Y24OCJzWuRSo.thumb.jpg.86c82877e082c6dc44f854161786ef97.jpg

 

Здравейте, уважаеми съфорумци! След дълга пауза форумните ми инициативи се завръщат с обещания трети сезон на форумната игра "Кой е убиецът?". Тя се забави неочаквано дълго, но това бе наложително заради изникнали лични ангажименти пред моя милост, както и защото ми беше необходимо известно време да сформирам добра и трудна за разгадаване история за играта. Очаквам ви в нея и обявявам записването за открито! Надявам се до 20 април да съберем необходимия брой участници, а ако не успеем, то ще удължа срока до края на този месец. Можете да се запишете през темата или да ми пишете на лични съобщения. Успех!

 

1. Основни пояснения

В играта вие ще се изявявате под различно име, нямащо нищо общо с вашия форумен ник. На лични ще получите името си, кратка биография на вашия персонаж, особени белези, любими и неприятни хобита и задължения, както и начинът, по който той може да спечели играта. Целта е максимално правдиво да ”влезете в кожата” на героя си и да победите останалите играчи. Тук всеки е за себе си, като понякога може да се случи с даден персонаж да бъдете в приятелски/роднински отношения и да имате някои общи цели.

 

2. Начин на провеждане на играта

Две фази, редуващи се всеки ден в продължение на седмица.

 

Фаза 1 -  разпит на заподозрените. Тази фаза ще продължава всеки ден от седмицата(включително уикендите) от 18 до 24ч. или иначе казано – шест часа. Всеки играч, независимо от ролята си трябва да е активен през това време.

 

Фаза 2 – кореспонденция между Водещия(съдия-следовател) и всички герои в сезона. Тя ще се осъществява на лично съобщение, като всеки разговор ще е конфиденциален и ще касае само двете страни в него(Съдията и заподозрения/убиецът/детектива). Тази фаза продължава по-дълго време – от 24ч. до 18ч.

 

3. Роли в сезона:

Убиец(1) – човекът ликвидирал жертвата. Неговата задача е може би най-трудната, но една от най-интересните – той трябва да убеди и измами детективите, че няма нищо общо с убийството. Как ще го направи и какви блъфове ще използва зависи от него. Може да не отговаря на до два въпроса от детективите на фаза 1.

 

Заподозрени(4) – подозрителни субекти, които имат мотиви да убият жертвата, били са на местопрестъплението или просто са съмнителни. Тяхната цел в играта е да докажат своята невинност с действията и думите си. Ако имат допълнителна цел и желаят да разкрият убиеца или да насочат разследването към някого, заради привързаността си към жертвата, те могат да окажат пълно съдействие на детективите. Дали това ще се изтълкува правилно от детективите, няма как да е ясно, затова заподозрените трябва да бъдат изключително внимателни. Ако в ролята им пише, че са видели извършителя, оръжието, с което е извършено престъплението или друга подробност, те могат да спекулират и с тази информация по време на разпитите. За тях е важно детективите да им повярват, за да не ги обвинят несправедливо за убийство. Работата е там, че всеки ще настоява, че е невинен до края на играта и всякакви обрати са възможни. Бъдете нащрек по време на разпитите. Могат и да не отговарят на до два въпроса от детективите на всяка фаза 1.

 

Детективи(2 или 3) – разследващи полицаи, които се заемат със случая. В началото те не знаят нищо, но с всеки изминал ден разплитат възела малко по малко. Целта им е да разкрият кой е убиецът на седмия ден. Печели този детектив, който формулира най-достоверно своята теза на база доказателствата по случая, разпитите с отделните заподозрени и своята интуиция. В последния ден той трябва да обяви как според него е извършено престъплението, от кого е извършено и какви са били мотивите. Всеки е гледал поне веднъж криминален филм или сериал и знае как стават нещата. Тезата си всеки детектив трябва да ми изпрати на лични в края на седмия ден, за да се избегне възможността някой от другите детективи да копира неговите разсъждения.

 

Внимание: Възможно е даден детектив да е налучкал убиецът, но да не е представил солидни доводи в защита на тезата си. Мислете как да се обосновете, справедливостта ще възтържествува само ако сте убедителни в заключенията си, в противен случай убиецът ще се измъкне ненаказан! 

 

4. Допълнителни пояснения и жокери за всяка роля в играта:

А) Жокери за убиеца – Фалшиво алиби; Заболяване/нараняване изискващо болнично лечение; Опит за бягство извън страната; Домашен арест; Детектор на лъжата. Има право да използва два жокера, когато прецени, че това е необходимо. Когато сметне, че желае да използва някой от жокерите на следващата фаза 1(разпит на заподозрените), той трябва да пише на водещия по време на фаза 2(в лично съобщение, това е поверителна информация).

 

Б) Жокери за заподозрените – Свидетел, осигуряващ им алиби; Детектор на лъжата; Домашен арест; Опит за бягство извън страната; Заболяване/нараняване изискващо болнично лечение. Имат право да използват по избор два жокера, когато решат, че това е необходимо. Когато сметнат, че желаят да използват някой от жокерите на следващата фаза 1(разпит на заподозрените), те трябва да пишат на водещия по време на фаза 2(всеки в лично съобщение, това е поверителна информация).

 

В) Жокери за детективите – Снемане на пръстов отпечатък; Молба за преглеждане на досие; Информация за начина на живот на даден заподозрян; Оглед на местопрестъпление; Задържане под стража. Имат право да използват всички жокери, но само по веднъж, така че е важно да преценят внимателно върху кой заподозрян ще ги използват. Също така могат да питат водещия на лично във всяка фаза 2 по един въпрос относно някой от заподозрените. Колко обстойно и дали въобще ще им бъде отговорено зависи от това как формулират дадения въпрос.

 

5. Забрани и уточнения :

-  Редактирането на постове в темата за играта. Ако имате какво да допълните или искате да се поправите – напишете нов пост.

- Споделянето на информация за играта извън темата и нейното обсъждане. В тази игра ролите не са тайна(знае се кои са детективите и кои заподозрените) и са общо достъпна информация, но всякакви подробности за целите на ролите, техните действия и специфики не трябва да бъдат споделяни. Провинените ще бъдат изключени от следващи сезони на играта без компромиси.

- Ако не сте наясно с даден аспект от играта след началото на сезона, питате водещия на лично съобщение и никой друг. Ако правилата позволяват, ще ви бъде отговорено.

 

 

Ако мечтата ви е била да напишете сценарий или сте искали да се изявите във филмова роля, сега имате тази възможност на свое разположение. Тази игра е на практика филм с отворен край(да не се бърка с книга-игра) и от вашите умения да се превъплъщавате в друг човек убедително зависи щастлив ли ще е краят на този филм за вашия герой или вие ще бъдете сред големите губещи.  

 

Записани за участие(7 или 8 места общо):

@Lemmon-714

@BAITO6O

@Rise of Thunder

@HeaDMaKeR™

@THE ENEMY

 

Ще помоля хората, които поискаха да им запазя място в този сезон да потвърдят, че са свободни и готови да участват.

 

 

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Още двама потребители се присъединяват към ростера на "Кой е убиецът?". Това са потребителите HeaDMaKeR и The Enemy. Аз съм изключително доволен, че те приеха поканата ми да участват в този сезон. Всички останали, които все още се колебаете - на разположение са още три свободни места в играта. Очаквам ви:beer:

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Уважаеми участници, утре ще изтегля с рандъм генератор ролите за сезона и ще ви пусна вашите персонажи на лични. По план играта трябва да стартира в неделя, за да свършим преди Великден. Пишете, ако имате възражения. Ако не я започнем в неделя, ще имам време да я проведа едва след празниците(включително Гергьовден). Тагвам ви, за да прочетете това съобщение и да решите. ЧОТУДЕ също се присъединява към ростера за този сезон.

 

@Lemmon-714, @Rise of Thunder, @neshev, @HeaDMaKeR™, @THE ENEMY, @BAITO6O, @ЧОТУДЕ

 

И очаквам официално решение на @The Olimpic Hero(хайде, Олимпик, върни си изтрития пост, не хайпвай напразно хората:D) ще се присъедини ли към участниците в сезона, за да знам колко човека ще бъдем в играта.

 

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment
The Olimpic Hero

Просто не знам дали ще имам време. Притеснява ме това, че всеки ден трябвя да съм активен, а ще има дни, в които най-вероятно няма да мога.

               

Link to comment

Пиша те, пък като самата игра започне ще видиш, че не е изобщо времегубеща. Освен това веднъж да почне играта и да ти допадне, след това напрежението нараства и човек неусетно започва да обръща повече внимание:)

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment
The Olimpic Hero

Ще ми е странно да играя тотална роля, защото в Мафия примерно хем си себе си, хем играеш роля, а тук трябва да си 100% в роля. Ще се пробвам обаче, ок. За моите приятели neshev, THE ENEMY и Лимончето, както и за водещия, който е леко кавал и хахав тип, но нищо. За вас го правя, за никой друг! Вашият Олимпийски Герой се мята! Дано да се забавлявам де.

               

Link to comment

Добре, записването за играта официално е преустановено! Имаме 8 човека за играта и започваме в неделя! Очаквайте по-късно днес ролите си на лични, както и доказателство от рандъм генератора.

 

Ще имате време да разучите ролите си до неделя в 18:00, когато започва първата фаза 1 в играта. Напомням ви, че на лични всички вие комуникирате само с мен(водещия), независимо от това каква роля ви се е паднала. Всякакви въпроси относно играта можете да ми задавате на лични по всяко време, но жокерите си можете да ползвате само през фаза 2(от 00:00 до 18:00ч.). Комуникацията между играчите става единствено в темата по време на фаза 1(18:00 до 00:00ч.). Пожелавам успех на всички пожелали да участват! :beer:

 

ПП: Заключвам темата за играта до неделя в 18:00ч.

 

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Снимка с ролите, разпределени с рандъм генератор между играчите:

2142917739_Screenshot_2021-04-23AdvancedRandomGeneratorsShell.thumb.png.a1ad8fd5f12230d77e12dae763d563bb.png

ПП: Очаквайте до десет минути персонажите си на лични според редът на изтегляне:beer:

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Играта започва!

Днес бе открито тялото на Жанет Пейчинова, като местопрестъплението е самата сграда на компания ”Синестра профешънъл. Жертвата е млада жена на видима възраст 23-28 години. По тялото има множество рани и охлузвания, и е изпратено за аутопсия, като повече яснота около причината за смъртта ще има след ден-два. Тялото на жертвата е намерено от Въчко Гоцев.

Кой е извършил това престъпление? Кой е убиецът? Това ще ни кажат тримата скъпоплатени детективи( Нешо Нешев( @neshev, Враг Врагиев( @THE ENEMY и Тошо Тошев ( @BAITO6O ), които бяха наети да разследват случая. Пред тях са петимата заподозрени Болеслав Банков( @HeaDMaKeR™), Въчко Гоцев( @ЧОТУДЕ), Роберт Щилянов( @HEIDENREICH) , Анжела Влимирова( @Lemmon-714) и Нестислав Пейчин( @Rise of Thunder). Те ще бъдат подложени на кръстосан разпит през следващите дни. Справедливостта лежи на вашите рамене, господа детективи! Имате на разположение седмица да откриете убиеца!  

 

ПП: The Olimpic Hero се отказа от участието си в играта заради неотложни ангажименти извън форума. Знаем, че един администратор може да бъде заменен само от друг администратор. Заради това мястото му заема легендата Райх. Успех на всички играчи!

 

Ден 1, фаза 1 - разпит на заподозрените, започва сега!

 

 

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Въпрос до всички:

Какви са взаимоотношенията Ви с жертвата. От колко време я познавате? Забелязахте ли някакви промени в нея в последните няколко дни? 

Link to comment

1. Обръщам се към Въчко. Забелязахте ли нещо странно, нещо което ви е направило силно впечатление когато октрихте тялото?

Също така, какво ви водеше при Жанет точно в този момент и какви като цяло бяха взаимотношенията ви с нея?

 

2. Въпрос към всички: Какво по дяволите е ”Синестра профешънъл"? Интересува ме дейноста на фирмата, както и кой е собственик. 

Link to comment
ЧОТУДЕ
Just now, neshev said:

Какви са взаимоотношенията Ви с жертвата. От колко време я познавате? Забелязахте ли някакви промени в нея в последните няколко дни? 

Ти де са намиръш бе, момче? Наиш ли как са провежда разпит изобщо? Първо се предразполага интервуирания като му предложиш нещо за хапване, кафенце, а-у... Такова отношение ли заслужавам като пенсиониран генерал? Еййй нищо не става от вас младите бе. Ма какво са изненадвам? Миналия ден един кон ми се вряза в колата. Придставяш ли си? В София! Това може ли да са случи в друга европейска столица? Ейййй, съсипáхте я тая държава. Иди ся да докараш нещо сладичко и да приключваме по-бързо, че трябва да оправям Ладата. То тъй на празна маса стои ли са? Ай ни мъ гледай, кръгом и заминавай, ако искате да ви отговарям на въпросите. Ай ши ви са и... Пърдичи с пърдичите.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
7 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Ти де са намиръш бе, момче? Наиш ли как са провежда разпит изобщо? Първо се предразполага интервуирания като му предложиш нещо за хапване, кафенце, а-у... Такова отношение ли заслужавам като пенсиониран генерал? Еййй нищо не става от вас младите бе. Ма какво са изненадвам? Миналия ден един кон ми се вряза в колата. Придставяш ли си? В София! Това може ли да са случи в друга европейска столица? Ейййй, съсипáхте я тая държава. Иди ся да докараш нещо сладичко и да приключваме по-бързо, че трябва да оправям Ладата. То тъй на празна маса стои ли са? Ай ни мъ гледай, кръгом и заминавай, ако искате да ви отговарям на въпросите. Ай ши ви са и... Пърдичи с пърдичите.

 

При отказ на съдействие, ще бъдете подведен под наказателна отговорност по член 290 от НК. 

Link to comment
38 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Иди ся да докараш нещо сладичко и да приключваме по-бързо, че трябва да оправям Ладата. 

 

Моят колега е прав, но ето ви Сникерсче, моля сега да отговорите на въпросите ни, за да не стане после "Гопсодин детектив, моля по-полека с тази кирка по Ладата ми".

Link to comment
ЧОТУДЕ
15 minutes ago, THE ENEMY said:

1. Обръщам се към Въчко. Забелязахте ли нещо странно, нещо което ви е направило силно впечатление когато октрихте тялото?

Също така, какво ви водеше при Жанет точно в този момент и какви като цяло бяха взаимотношенията ви с нея?

Докът твоя колега дунесе нещо сладичко ше ти кажа мойто момче. Немал съм взаимоотношения с нея. Беше секратарка на шефа. Но съм останал само с добри впечатления, беши красиво и лъчезарно девойчи, не като снаха ми Димитринка, тоя урод неземен. Винаги ме поздравяваше Жанетчето. Еххх тоя моя олигофрен Боньо, как не си фана някоя кат нея бе... А иначе ко можи да ме е водило към нея бе? Нали в кенефа я намерих, пикочния мехур ме води. Впечетление ми напраи, чи беши гола. По сутиен де. Можи би е изнасилване, дето се е объркало. Проверете тая следа. Като генерал и по-грозни гледки съм виждал, но чак мене ма втрещи сцената. Беши тотално раздробено горкоту девейчи.

 

2 minutes ago, neshev said:

 

При отказ на съдействие, ще бъдете подведен под наказателна отговорност по член 290 от НК. 

Еййй, винаги има един такъв всезнайко в икипа. Любимец си ми, ши знаиш. Въпросите с колегата ви се припокриват, ама не се очудвам. Тикви с тиквите. Иначе Жанетчето я познавам откакто съм охранител във фирмата. Тя ощи тогава си работише там, рекох ви кадърно девойчи беши. Промени в нея не съм забелязъл - беше си усмихната. Но тя е една от тези дето винаги изглежда щастлива. Някои хора си мислят, че това е лицемерно, ама на мен си ми харесваше Жанетчето. Еййй, оная шантавата Димитринка къде го намери моя Боньо, а такива свестни девойчета ги изнасилват и убиват. Тц, тц, тц, тц, язък...

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Какво имате предвид под "раздробена"? Искаме подробно описание на гледката. 

 

Също така, тук говорите за някакъв шеф. Пак да попитам, кой е шефа на фирмата и каква е нейната дейност? 

Link to comment
5 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Еййй, винаги има един такъв всезнайко в икипа. Любимец си ми, ши знаиш. Въпросите с колегата ви се припокриват, ама не се очудвам. Тикви с тиквите. Иначе Жанетчето я познавам откакто съм охранител във фирмата. Тя ощи тогава си работише там, рекох ви кадърно девойчи беши. Промени в нея не съм забелязъл - беше си усмихната. Но тя е една от тези дето винаги изглежда щастлива. Някои хора си мислят, че това е лицемерно, ама на мен си ми харесваше Жанетчето. Еййй, оная шантавата Димитринка къде го намери моя Боньо, а такива свестни девойчета ги изнасилват и убиват. Тц, тц, тц, тц, язък...

 

От колко години работиш във ФИРМАТА? Какво си работил преди това? Каква заплата получаваше? 

Link to comment
HEIDENREICH
1 hour ago, neshev said:

Въпрос до всички:

Какви са взаимоотношенията Ви с жертвата. От колко време я познавате? Забелязахте ли някакви промени в нея в последните няколко дни? 

Жанет беше моя секретарка от няколко години. Не мога да си представя що за изрод би посегнал на това младо, красиво момиче, винаги усмихнато и любезно към всички. За времето през което работи за мен съм бил доволен от нея- старателна и изпълнителна. Понякога се омотаваше при работа с документи , но съм помолил Анжела да я държи под око и да следи какво и се носи и някакви кой знае какви гафове не е имало. За личния и живот не съм запознат, не се интересувам какво правят служителите ми през свободното си време. 

 

Quote

2. Въпрос към всички: Какво по дяволите е ”Синестра профешънъл"? Интересува ме дейноста на фирмата, както и кой е собственик. 

Това е една от най-големите продуцентски фирми на Балканския полуостров, с упорита работа сме на път да станем най-голямата филмова компания в Източна Европа, работим с хора като Дейв Батиста и Камерън Диаз и плануваме следващият блокбъстър на Марвел да се заснеме в България и то по сценарий на талантливият писател Асен The Best. Вече избрахме Брад Пит, който да се превъплъти в ролята на Вран Кольо - нов супер герой който влиза в отбора на Отмъстителите.

 

Собственик на фирмата съм аз, създадох я сам , само с моите 2 ръце и помощта на добри приятели. За мен най-голямата ценност са екипа ми-повечето от тях са с мен от самото начало , когато офисът ни беше гаража ми и ядяхме инстантни спагети и банички. 

 

Link to comment
ЧОТУДЕ
3 minutes ago, THE ENEMY said:

 

Моят колега е прав, но ето ви Сникерсче, моля сега да отговорите на въпросите ни, за да не стане после "Гопсодин детектив, моля по-полека с тази кирка по Ладата ми".

Мерси, мойто момче, ше кажа добра дума за тебе. Па и ти като мене може генерал да станиш, знай ли са. Еййй, ама и вия едно Сникарче ви са откъсна от душата, чича ти Въчко, ако знаиш колко такива може да сгъни. Миналия ден сам опрасках цяла торта. Ма такъва е, и вий немате пари, хем на държавна работа, но то нашата държавица отвсекъде е разграбена. Нема да са опрайм. А вия сигурно ся за Славиту гласувахте, нали? Знам ва аз, долни чалгари сте, въртите гюбеци в участъка. Вия младите сте виновни, че сме на тва диридже. Все зле сме били, ама така не сме били. Пфууу, да ви се невидят и Сникарчетата и сичкото...

 

10 minutes ago, neshev said:

 

От колко години работиш във ФИРМАТА? Какво си работил преди това? Каква заплата получаваше? 

Ама що искаш да ме изкараш от нерви бе, момче? Колко пъти да ви казвам, че съм пенсиониран генерал? Няква тактика "добро-лошо" ченге ли ше ми развъртате тука? Да ни съм вчерашен? Айди дье! От три години охранявам тая продуценска къща, даже името й не мога да произнеса, то на английски. Звучи като тия ваксините дято ни будат ся - Синистра нещо си. Заплатата с кво ше ви помогне на разследването, ши си ги мерим ли? Само пенсийката ми не моиш стигна бе оууу! Никво уважение за генерала, даже на "ти" му говори без да е питал... Вия младите от кол и въже сте фанати еййй!

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Въпрос до всички:

Къде бяхте по време на убийството (за бившия ГЕНЕРАЛ разбрахме)?

 

7 minutes ago, HEIDENREICH said:

Жанет беше моя секретарка от няколко години. Не мога да си представя що за изрод би посегнал на това младо, красиво момиче, винаги усмихнато и любезно към всички. За времето през което работи за мен съм бил доволен от нея- старателна и изпълнителна. Понякога се омотаваше при работа с документи , но съм помолил Анжела да я държи под око и да следи какво и се носи и някакви кой знае какви гафове не е имало. За личния и живот не съм запознат, не се интересувам какво правят служителите ми през свободното си време. 

 

 

Коя е Анжела? 

Link to comment
HEIDENREICH

Анжела е моята адвокатка и повече от дясна ръка. Имам и пълно доверие и всичките делови въпроси минават и през нея, във фирмата не може да се подпише документ ако не го види и тя. Да, това я претоварва, но тя носи това бреме .

Снощи бях в ресторант " Андре" вечерях с Мария Бакалова, тъй като водехме преговори да приеме ролята на Катеричото момиче в Avengers V; Rise of Vran Kolio . Признавам че бях малко в еуфория , след като Мария прие да участва и си разделихме бутилка шампанско. След това се прибрах у нас и съм спал непробудно. Имам много здрав сън и трудно може да се събудя. 

 

Link to comment
1 minute ago, HEIDENREICH said:

Снощи бях в ресторант " Андре" вечерях с Мария Бакалова, тъй като водехме преговори да приеме ролята на Катеричото момиче в Avengers V; Rise of Vran Kolio . Признавам че бях малко в еуфория , след като Мария прие да участва и си разделихме бутилка шампанско. След това се прибрах у нас и съм спал непробудно. Имам много здрав сън и трудно може да се събудя. 

 

Какъв е семейният Ви статус? 

Link to comment
ЧОТУДЕ
46 minutes ago, THE ENEMY said:

Какво имате предвид под "раздробена"? Искаме подробно описание на гледката. 

 

Също така, тук говорите за някакъв шеф. Пак да попитам, кой е шефа на фирмата и каква е нейната дейност? 

Ми кенефа беше чупен, нещо не ми се видя както трябва. Ама те така ги праят в днешно време, че като пръдна върху него и вибрират чак плочките в кухнята. Улава работа. Пак някой е прибрал милионите за проекта и ни направил фалшиви кенефи. Да се претрепим докат серем. Пу аз тяхната мама и крадци, не се накрадоха, чак от кенефите пари прибират. Девойчито иначе ми се видя целото нарезано, в тоя смисъл раздробено.

 

Шефчето Роберто се казва. Мелез някъв, ма печен изглежда, не прави проблеми. На здравей-здрасти сме само. Той голяма клечка, филмарче, няма с охраните да се занимава я.

 

1 hour ago, THE ENEMY said:

Какво по дяволите е ”Синестра профешънъл"? Интересува ме дейноста на фирмата, както и кой е собственик. 

Продуцьенти бе. Нещо филми, женски работи. Аз тиливизора пускам само да видя новините, няма да си губя времето с глупости.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Господин Щилянов, колегата вече ви е питал за семеен статус. Но мен ме интересува по-подробно, ако сте женен, или имате приятелка до себе си, имате ли и любовница (обичайна практика за филмови продуценти), спите ли с актрисите, служителите на фирмата и адвокатите си?

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...