Jump to content

AEW Dynamite - 7 април 2021


neshev

Recommended Posts

Жалко, че обявиха идването на Тайсън предварително,  щеше да се получи много по-яко, ако беше изненада.

Link to comment

Никога не съм дърпал AEW, но тази седмица съм надъхан. Зайчето срещу Тай Конти ще си заслужава една сабя.

Link to comment

- Наистина ли AEW правят един и същи сегмент абсолютно всяка седмица и не го виждат? - Кечист/и излиза за интервю, прекъсват го за да се вкара някакъв heat, всичко свършва и след това даже не провеждат шибаното интервю. Доста лейм буукинг, 2 пъти със Стинг (тая седмица поне проговори) и сега с Death Triangle.

- От толкова много стейбъли и фракции се губи идентичността и gimmick-а на отделните участници, освен това как да запомня 3214324 стейбъла и кой къде и какъв е. QT Marshall стейбъла заедно с Team Taz, и Мат Харди джобърите могат да ги cut-нат и никой няма да разбере.

 

- Ясно е, че градят Hangman като евентуален следващ шампион, но просто не изглежда като N1 сред heavyweight-ите, доста трябва да се постарят в бъдещата му вражда с Омега за да излезе legit.

 

- Allin успя да направи супер мач дори и с джаброни като дебеланкото, евала. Заедно с Rey Fenix са ми най-симпатични в AEW roster (гледам от няма и месец).

 

- Лек автогол са си вкарали с Britt Baker (която за мен трябва да е ME на жените задължително) и ранкинг системата, явно ще вземе 3-4 бързи победи за да се доближи до тайтъл шота.

 

- Джерико си остава бок на микрофона колкото и кръгъл да става. Добро промо, надявам се само накрая да не завърши с мач на футболен стадион или нещо подобно целия сторилайн там. Тези два враждуващи стейбъла, за разлика от другите, са интересни и има смисъл от тях. MJF трябва да бие чисто накрая!

 

- БЕЪР КЪНТРИ СРЕЩУ ДЖУРАСИК ЕКСПРЕС ми дойде като мач изваден директно от 1995г. Забавни са, ЛУЧОЗАВЪРА ми е любим.

 

- Не съм особено очарован от края на вечерта, тамън ги билднаха за търн и сега рЕзко завой. Напълно ненужно, нямат работа и те в стейбъл.

Явно е, че другата седмица искат да натиснат като остават за пръв път сами, без NXT срещу тях. Нагрухан card.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...