pukkod 414 Posted April 7 Report Share Posted April 7 Жалко, че обявиха идването на Тайсън предварително, щеше да се получи много по-яко, ако беше изненада. 1 Quote Link to post
OyeaH 1,765 Posted April 7 Report Share Posted April 7 Никога не съм дърпал AEW, но тази седмица съм надъхан. Зайчето срещу Тай Конти ще си заслужава една сабя. 1 1 Quote Link to post
BiZkiT 2,872 Posted April 8 Report Share Posted April 8 - Наистина ли AEW правят един и същи сегмент абсолютно всяка седмица и не го виждат? - Кечист/и излиза за интервю, прекъсват го за да се вкара някакъв heat, всичко свършва и след това даже не провеждат шибаното интервю. Доста лейм буукинг, 2 пъти със Стинг (тая седмица поне проговори) и сега с Death Triangle. - От толкова много стейбъли и фракции се губи идентичността и gimmick-а на отделните участници, освен това как да запомня 3214324 стейбъла и кой къде и какъв е. QT Marshall стейбъла заедно с Team Taz, и Мат Харди джобърите могат да ги cut-нат и никой няма да разбере. - Ясно е, че градят Hangman като евентуален следващ шампион, но просто не изглежда като N1 сред heavyweight-ите, доста трябва да се постарят в бъдещата му вражда с Омега за да излезе legit. - Allin успя да направи супер мач дори и с джаброни като дебеланкото, евала. Заедно с Rey Fenix са ми най-симпатични в AEW roster (гледам от няма и месец). - Лек автогол са си вкарали с Britt Baker (която за мен трябва да е ME на жените задължително) и ранкинг системата, явно ще вземе 3-4 бързи победи за да се доближи до тайтъл шота. - Джерико си остава бок на микрофона колкото и кръгъл да става. Добро промо, надявам се само накрая да не завърши с мач на футболен стадион или нещо подобно целия сторилайн там. Тези два враждуващи стейбъла, за разлика от другите, са интересни и има смисъл от тях. MJF трябва да бие чисто накрая! - БЕЪР КЪНТРИ СРЕЩУ ДЖУРАСИК ЕКСПРЕС ми дойде като мач изваден директно от 1995г. Забавни са, ЛУЧОЗАВЪРА ми е любим. - Не съм особено очарован от края на вечерта, тамън ги билднаха за търн и сега рЕзко завой. Напълно ненужно, нямат работа и те в стейбъл. Явно е, че другата седмица искат да натиснат като остават за пръв път сами, без NXT срещу тях. Нагрухан card. 2 Quote Link to post
Recommended Posts