Jump to content

NXT TakeOver: Stand & Deliver: 7-8 април 2021


Recommended Posts

THE ENEMY

NXTTakeOverStand&Deliver.jpg

 

Brand: NXT

Date: 7-8 April

City: Orlando (Florida)

Venue: Capitol Wrestling Center

 

MATCHES:

 

Night 1 (April 7)

Singles match for the NXT Women's Championship

Io Shirai (c) vs. Raquel González

20210326_NXTStandDeliver_Match_ShiraiGon

 

    Singles match for the NXT United Kingdom Championship

Walter (c) vs. Tommaso Ciampa

walter-ciampa-nxt-uk-title-takeover-1068

 

Singles match

Pete Dunne vs. Kushida

20210331_NXTStandAnsDeliver_Match_Kushid

 

Six-man Gauntlet Eliminator match

 to determine the #1 contender for the NXT North American Championship on Night 2

Leon Ruff vs. Isaiah "Swerve" Scott vs. Bronson Reed vs. Cameron Grimes vs. Dexter Lumis vs. LA Knight

20210331_NXTStandAnsDeliver_Match_Swerve

 

Triple threat tag team match for the vacant NXT Tag Team Championship

MSK vs. Grizzled Young Veterans vs. Legado Del Fantasma 

NXTtakover_StandDeliver_Match_CarterLeeZ

 

-----------------

 

Night 1 (April 7)

Singles match for the NXT Championship

Finn Bálor (c) vs. Karrion Kross

20210326_NXTStandDeliver_Match_BalorKros

 

Unsanctioned match

Adam Cole vs. Kyle O'Reilly

20210324_NXTStandDeliver_Match_OReillyCo

 

Tag team match for the NXT Women's Tag Team Championship

Ember Moon and Shotzi Blackheart (c) vs. The Way 

NXTtakover_StandDeliver_Match_ShootziEmb

 

Ladder match 

to determine the undisputed NXT Cruiserweight Champion

Santos Escobar (c) vs. Jordan Devlin (c) 

20210325_NXTStandDeliver_Match_EscobarDe

 

Singles match for the NXT North American Championship

Johnny Gargano (c) vs. Gauntlet Eliminator winner

Johnny-Gargano-NXT-Takeover-Stand-Delive

 • Upvote 7
Link to post
Bobotsi

Невероятно шоло, класи над помията на AEW. И двете вечери бяха добри, но втората се открои много повече.

 

Night 1

KUSHIDA и Pete Dunn направиха силен откриващ мач, с много техника, и на високи обороти. Мисля, че KUSHIDA трябваше да вземе победата тук, защото напоследък натрупа доста загуби и една победа над Dunn би го легитимизирала повече.

 

Gauntlet мача беше една идея по-скучен и без особено star power. Тия негротата които започнаха са много generic, даже до преди време мислех че са един и същи човек. Добър избор бе лоената топка да спечели, на Eli Drake му е рано още, но съм сигурен че съвсем скоро ще има програма с Gargano и дори може да видим нов шампион. 

 

Отборния мач беше на ниво. Правилна победа на MSK, изглеждат надъхани и виждам потенциал в тях. Латиносите също радваха, но ливъпулските копелета бяха много противни. Дано никога не видят титла тия, като любимият им отбор. ;)

 

WALTER и Ciampa бяха гвоздеят на вечерта. Имаше нечовешки моменти, като разцепването на коментаторската маса от WALTER с голи ръце. :blink: Ciampa напомни на периодът си преди контузията и изглеждаше over. Плюс е и че си е обръснал посивелият мъх от темето.

 

Night 2

Escobar и Devlin откирха удърно вечерта. Смляха се от бой със стълбите и надъхаха публиката за очертаващият се спектакъл. Правилна победа за Escobar, надявам се да го виждаме по-често по TakeOver-и.

 

Gargano и Reed направиха запомнящ се сблъсък. Reed излезна доста атлетичен за размерите си и се раздаде. Очаквано Johnny TakeOver запази и продължи доминантният си reign.

 

Kross и Balor се унищожиха подобаващо. Разказаха много добра история, всичко от entrance-ите до гримасите им бе изпипано. Царуването на Balor бе прекратено от правилният човек и се очертават интересни месеци за принца на NXT. За мен откакто се завърна изживява най-добрият период в кариерата си, но хората с които да враждува свършиха. Може да се завърне в ME и да направи една програма с Edge по някое време, все пак teas-наха такова нешо по миналият месец.

 

Мачът на Cole и O'Rilley е кандидат за мач на годината! Още от build-а за мача си личеше, че работата е сериозна. Наблюдавахме уникална драма помежду им изпълнена с чисто, неподправено насилие. Някои spot-ове бяха убийствени и не знам дали ще могат да надградят за следващите им двубои. Очаквам трилогия, със сигурност това не е краят. Много вероятно е Cole да излезе победител от враждата и след това да дебютира в ME.

 

Много добре буукнат турнир. Публиката беше инвестирана във всичко и двете вечери, създадоха страхотна атмосфера и с музикалните изпълнения на Nita Strauss и Poppy. Всичко до най-малкият детайл беше перфектно.

 • Upvote 2
Link to post
Isito

Тази 2-ра част на PPV-то просто остави в сянката си 1-вата нощ ... :)

 • Upvote 1
Link to post
BiZkiT

- Нивото на всички мачове беше страшно добро, комплименти. Едно от най-силните TakeOver-и. Точно заради това, въпреки че направиха супер мач Dunne & Kushida просто останаха на заден план, но пък добре загряха за предстоящата касапница.

 

- Gauntlet мачлето също предложи забавни спотове, Dexter заслужава нещо повече от такъв мач, надявам се имат планове за него. Проблемът е тук, че Gargano вече не е за NXT. Изчерпа се тук и заедно с още няколко от хората, които са в основата на NXT през последните години трябва да надгради и да отиде where the big boys play. Да губи титлата и марш в мейн ростера.

 

- За разлика от други години таг дивизията в NXT е едно от слабите им звена. Не, че мачът беше лош, но сравнение с предни години качеството и образите на отборите е на по-ниско ниво.

 

- Супер, че Гонзалез спечели при жените, отново в прекрасен мач, но тук идва проблемът, че образът и се бие доста с този на последните навлезли от NXT жени - Baszler & Ripley. Доста готин spot направиха, но не заслужаваше това да е main event-а на първата вечер.

 

- Walter & Ciampa се потрошиха от бой! Единственият конкурен за най-добър мач е другия ME, на двата мача се изкефих. Тези двамата (заедно с Imperium) задължително в мейн ростъра в близко бъдеще. Дори и да не им се получат нещата с приемането от публика и т.н. са класи над голяма част от RAW/SD.

 

- Крузъруейтите също направиха прекрасен spotfest със запомнящи се моменти. Едно от нещата, които не ме кефят в NXT е, че няма промота преди самите мачове (освен главинте) и нямам идеята каква им е историята на тия двамцата.

 

- Finn Balor след като му WWE успяха да прецакат велик entrance-а и също супер добър образ вече някакси ми е все тая какво му се случва. Единственият вариант, поне за мен, е Demon образът. След като E-то искат "monster" образ, който все пак да изглежда и реален могат да използват него вместо недоразумението Fiend. Не разбирам как не виждат потенциал в нещо такова и защо не се опитват да градят върху него.

- ME беше чуден. История, шамари, тупаници, иновации, драма. Всичко си имаше, наистина едно от най-добрите неща дето съм гледал скоро. Adam Cole също си извървя пътя в NXT, предполагам, че може и да има още един мач, но мисля, че понеделника ще е супер ако debut-не в RAW.

Чуден ивент, без забележки. Надявам се WWE да успеят да интегрират звездите си от NXT в мейн ростъра, тъй като има много талант, който има какво да ни предложи вместо да гледаме изтъркани до безумие истории и вражди.

 • Upvote 1
Link to post
Bobotsi
30 minutes ago, BiZkiT said:

Изчерпа се тук и заедно с още няколко от хората, които са в основата на NXT през последните години трябва да надгради и да отиде where the big boys play. Да губи титлата и марш в мейн ростера.

 

Проблема е, че новите енекстиджии нямат качествата на Gargano, Ciampa, Cole и WALTER. Трябват добри нови попълнения иначе, тези ще пуснат корени в черно-жълтото шоло

 • Upvote 2
Link to post
ЧОТУДЕ
13 hours ago, Bobotsi said:

 Мисля, че KUSHIDA трябваше да вземе победата тук, защото напоследък натрупа доста загуби и една победа над Dunn би го легитимизирала повече.

 

Ливъпулските копелета бяха много противни. Дано никога не видят титла тия, като любимият им отбор. ;)

Ман Сити пък са като Кушида - безличен дребосък, за когото на никой не му пука, като изключим малкото му фенове, но въпреки това шефчето го бута нагоре. С това якенце като на Динко Жигулата и очилата от Зрънчо пък изобщо не виждам как някой може да го приеме дори леко насериозно. Не само че не е добра идея да победи Pete Dunn, ами и трябва да джоби до живот това жълто джудже.

 

NXT се напълни с всякакви джабронита и нямам търпение Kross и Eli Drake да бъдат извикани в главния roster, защото са много над нивото на останалите. Само Винсарата да не ги съсипе като EC3, че тоя път ще го обсипя с тежки клетви, а на тая възраст може и да се сбъднат...

Edited by ЧОТУДЕ
 • Upvote 2
 • Haha 1
 • Wank 1
 • Facepalm 2

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to post
 • THE ENEMY unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Brands: Raw, SmackDown
   Date: April 10–11, 2021
   City: Tampa, Florida
   Venue: Raymond James Stadium
   Tagline: Back in Business!
    
   MATCHES:
   Night 1 (April 10)
   Singles match for the WWE Championship
   (Cedric Alexander and Shelton Benjamin are banned from ringside)
   Bobby Lashley (c) vs. Drew McIntyre

    
   Steel cage match
   Braun Strowman vs. Shane McMahon

    
   Singles match for the WWE SmackDown Women's Championship
   Sasha Banks (c) vs. Bianca Belair

    
   Tag Team match for the WWE Raw Tag Team Championship
   The New Day (c) vs. AJ Styles and Omos

    
   Singles match
   Bad Bunny vs. The Miz 

    
   Singles match
   Cesaro vs. Seth Rollins

    
   Tag Team Turmoil match
   (Winners receive a WWE Women's Tag Team Championship match on Night 2)
   Lana and Naomi vs. Dana Brooke and Mandy Rose vs. The Riott Squad vs. Natalya and Tamina

    
   --------------------------------
   Night 2 (April 11)
   Triple Threat match for the WWE Universal Championship
   Roman Reigns (c) vs. Edge vs. Daniel Bryan

    
   Singles match
   The Fiend vs. Randy Orton

    
   Singles match for the WWE Raw Women's Championship
   Asuka (c) vs. Rhea Ripley

    
   Nigerian Drum Fight for the WWE Intercontinental Championship
   Big E (c) vs. Apollo Crews

    
   Singles match for the WWE United States Championship
   Riddle (c) vs. Sheamus

    
   Singles match
   Kevin Owens vs. Sami Zayn 

    
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Brands: Raw, SmackDown
   Date: March 21, 2021
   City: St. Petersburg, Florida
   Venue: Tropicana Field
    
   MATCHES:
    
   Singles match for the WWE Universal Championship
   Roman Reigns (c) vs. Daniel Bryan

    
   Singles match for the WWE Intercontinental Championship
   Big E (c) vs. Apollo Crews

    
   Tag team match for the WWE Women's Tag Team Championship
   Nia Jax and Shayna Baszler (c) vs. Sasha Banks and Bianca Belair

    
   Intergender match
   Alexa Bliss vs. Randy Orton

    
   Singles match
   Drew McIntyre vs. Sheamus

    
   Singles match for the WWE United States Championship
   Riddle (c) vs. Mustafa Ali

    
   Singles match
   Shinsuke Nakamura vs. Seth Rollins

  • romanreigns989898
   By romanreigns989898
   Реших да направя тема кой кечист мисля, че ще търне фейс/хийл през 2021 г. И сега ще напиша моя предикшън кои кечисти през 2021 ще търнат фейс от хийл и хийл от фейс.
    
   8 кечисти които ще търнат фейс през 2021!
   1 - Брок Леснар се завръща и търн-ва фейс.
   2 - Миз търн-ва фейс.
   3 - Боби Лейшли търн-ва фейс.
   4 - Роман Рейнс търн-ва фейс.
   5 - Ей Джей Стайлс търн-ва фейс.
   6 - Сет Ролинс търн-ва фейс.
   7 - Ренди Ортън търн-ва фейс.
    
   8 кечисти които ще търнат хийл през 2021!
   1 - Острието търн-ва хийл.
   2 - Кийт Лий търн-ва хийл.
   3 - Даниел Браян търн-ва хийл.
   4 - Ридъл търн-ва хийл.
   5 - Кевин Оуенс търн-ва хийл.
   6 - Рикошет търн-ва хийл.
   7 - Джеф Харди търн-ва хийл.
   8 - Големия И търн-ва хийл.
    
   Напишете и своя предикшън за търн на суперзвездите!
    
   Очаквам и ваши предикшъни да напишете!
    
  • THE ENEMY
   By THE ENEMY
   Brand: NXT
   Date: February 14, 2021
   City: Orlando, Florida
   Venue: WWE Performance Center
    
   MATCHES:
    
   Triple threat match for the NXT Women's Championship
   Io Shirai (c) vs. Toni Storm vs. Mercedes Martinez

    
   Singles match for the NXT Championship
   Finn Bálor (c) vs. Pete Dunne

    
   Singles match for the NXT North American Championship
   Johnny Gargano (c) vs. Kushida

    
   Women’s Dusty Rhodes Tag Team Classic finals
   (Winners also receive a future WWE Women's Tag Team Championship match)
   Dakota Kai and Raquel González vs. Ember Moon and Shotzi Blackheart

    
   Men's Dusty Rhodes Tag Team Classic finals
   (Winners also receive a future NXT Tag Team Championship match)
   MSK vs. Grizzled Young Veterans 

  • romanreigns989898
   By romanreigns989898
   Brands: Raw, SmackDown
   Date: February 21, 2021
   City: St. Petersburg, Florida
   Venue: Tropicana Field
    
   MATCH CARD:
    
   Elimination Chamber match for the 
   WWE Championship
   Drew McIntyre (c) vs. AJ Styles vs. Jeff Hardy vs. The Miz vs. Randy Orton vs. Sheamus

×
×
 • Create New...