Jump to content

AEW Dynamite - 31 март 2021


neshev

Recommended Posts

Christian приятно изненада. За годините си се държи доста добре и успяха да направят запомнящ се мач. Дойде ми малко прекалено дълъг на моменти, но беше някакво разнообразие от традиционния спотфест, който предлагат от AEW. За мен начинът, по който използват Christian, е доста слабичък. Още като го обявиха предварително кажи-речи и сега, когато го градят като ветерана, който още го може. Christian може да е много по-интересен и забавен. Този образ е ниска топка за него.

 

Rusev също е човек, който е крайно безличен. Надявам се, че ще отебат това партньорство с Kip Sabian, защото трупа само негативи. Мачът с "Приятелите" не беше лош, мисля че използваха стипулацията добре и успяха да завършат силно, с приятен момент. Мен не ме ебе нито за Cassidy, нито за Kris Statlander, нито пък за Best Friends. Просто low carder-и, сред които Миро няма място.

 

Да си призная много не следях историята с Nightmare Family. За мен Cody трябва да враждува с по-сериозни имена или да издига проспектите им. QT Marshall има визията на джаброни и това разцепление на stable-а не ме грее особено. Доста маняци, за които не ми пука. Пребиването се получи добре, но беше излишно да гледаме два големи brawl-а на едно шоу. С този между Inner Circle и The Pinnacle трябваше да е единственият, защото там враждата е доста по-значима и добре градена, поне за мен.

 

Харесаха ми клиповете с Jade Cargill и Darby Allin. Не съм фен на Omega, нито в Impact, нито тук. Другите два мача също не бяха особено интересни. Загубиха доста инерция, но това донякъде е нормално, защото в момента се опитват да градят и нови кечисти. Но и самото шоу има потенциал да е по-добро, но са се забили в една посока. Доста от нещата не се обясняват както трябва и, ако не следиш всичките им шоута изкъсо, понякога се губи нишката. 

Link to comment
nWoHulkster

The Inner Circle, The Pinnacle, Team Taz, The Nightmare Family, The Dark Order, Hardy Family Office, групата на Kenny Omega, The Death Triangle, Best Friends и сега новата група на QT Marshall. Daaamn! 😮 AEW явно се мъчат да гонят накакъв рекорд за най-много стейбъли в една кеч компания.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...