Jump to content

AEW Dynamite - 17 март 2021


neshev

Recommended Posts

Тия двете наистина се размазаха, но малко на пук беше този мач. Враждата беше доста слабичка, че да заслужава подобен мач. Пък и лично мен не ме дърви да гледам две яки пичета как кървят като свинИ. 

 

MJF и Tully с доста добри промота. Групировката мяза на Еволюцията за бедняци, но за мен е добре. Може би най-накрая MJF ще успее да се утвърди, след помиите с Cody и шитните с Jericho. 

 

Christian и грам не ме кефи с този WARKHORSE гимик. Никой не го ебе кой е най-добрият WORKER, кой се бъхти най-много. Мега разочарован съм точно от Christian, който е показал, че може да е забавен и добър образ. А в момента е със стандартния гимик, аз съм по-добър от теб и ще ти го докажа. Шитня...

 

Същото може да се каже и за Sting, по-скучна версия надали съм гледал. Brian Cage решиха да го обърнат face, но според мен, без да има mouthpiece, надали ще може да изнесе сам промо частта.

 

Засега ми харесва коалицията между Moxley и Kingston, както и това как градят Jade Cargill с бързи squash-ове. 

Link to comment

Епизода наистина не беше нищо особено, но наистина Брит и Роса откраднаха шоуто... Без съмнение един от кандидатите за женски мачове на годината, WWE може само да си водят бележки как се прави, а не  да крякат дива революции и прочие шитни.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...