Monteso Posted Thursday at 10:15 PM Share Posted Thursday at 10:15 PM 30 minutes ago, hacky said: Аз пари взимам само от Хунтата. Сега мога ли да съм сигурен, че Чефо е взимал ? Quote - Link to comment
Bobotsi Posted Thursday at 10:17 PM Share Posted Thursday at 10:17 PM 2 hours ago, Ponetron said: Нямам търпение да излезе такова и за Жечев. 43 minutes ago, StoneColdFaN said: Кой ли ще е следващият осветен, много ми е чудно. Любо Жечев? Има да си чакате, момчета... Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted Thursday at 10:18 PM Share Posted Thursday at 10:18 PM 32 minutes ago, hacky said: Аз пари взимам само от Хунтата. @baikiro, ето ти го плъха. baikiro 1 Quote Link to comment
hacky Posted Thursday at 10:31 PM Share Posted Thursday at 10:31 PM 13 minutes ago, Bobotsi said: Има да си чакате, момчета... Колко ти плати Жечев да го пишеш това? 15 minutes ago, Monteso said: Сега мога ли да съм сигурен, че Чефо е взимал ? Изглежда ми като беден философ, а парите не са малко. Quote Link to comment
Monteso Posted Thursday at 10:37 PM Share Posted Thursday at 10:37 PM 3 minutes ago, hacky said: Изглежда ми като беден философ, а парите не са малко. Жълтопаветник философ? Моля те… Няма лошо, че е взел. Само да не се беше крил. Да си каже от самото начало от кого взима и, че мнението което изказва в материалите си е платено, а не обективно. Ponetron and HBK_forever 2 Quote - Link to comment
hacky Posted Thursday at 10:41 PM Share Posted Thursday at 10:41 PM 3 minutes ago, Monteso said: Жълтопаветник философ? Моля те… Няма лошо, че е взел. Само да не се беше крил. Да си каже от самото начало от кого взима и, че мнението което изказва в материалите си е платено, а не обективно. Аз съм фен на Жечев, Чефо не ме кефи как представя контента, тагна ме на грешното място, чакай да излезе "новина" за Жечев. HBK_forever 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted Friday at 01:27 AM Share Posted Friday at 01:27 AM (edited) Жечката млъкна, след като КС коригира резултатите от фалшифицираните избори и Величие влязоха в НС, а 16 нелегетимни боклука бяха изхвърлени. Като получиха 3,999% през октомври, оня пускаше по 18 тролски поста на час. Не съм гласоподавател на Величие, но като ще има избори, да бъдат поне честни. Защото тия със сигурност не бяха. Това се доказва и от небивалите опити на Свинята да потули всичко. Edited Friday at 01:29 AM by StoneColdFaN pukkod, THE GRIM REAPER and HBK_forever 3 Quote Link to comment
Farest Posted Friday at 04:20 AM Share Posted Friday at 04:20 AM Не знам тва вярно ли е, но ако е вярно за Чефо струва ли си да взимаш мизерни 10к и да ти серат на името като платена курва до живот. И то за 10к на месец…. Quote Link to comment
neshev Posted Friday at 04:48 AM Share Posted Friday at 04:48 AM (edited) Edited Friday at 05:09 AM by neshev Monteso 1 Quote Link to comment
baikiro Posted Friday at 05:18 AM Share Posted Friday at 05:18 AM 6 hours ago, StoneColdFaN said: @baikiro, ето ти го плъха. Де да беше само един, Леден. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
kabakov Posted Friday at 06:57 AM Share Posted Friday at 06:57 AM (edited) 2 hours ago, neshev said: Ни един от тея не следя, така че все тая... Гледам основно подкастите на Боби Борисов и Деян Веселинов. Тея смешковци да се скрият накъде. Можем и без тях. Някои дето са нищо, са се взели за нещо - ми не - остават си нищо. Никога няма да разбера как подобни безмозъчни платени(вече доказано) индевиди стават популярни... Edited Friday at 07:00 AM by kabakov Quote Link to comment
neshev Posted Friday at 07:01 AM Share Posted Friday at 07:01 AM 2 minutes ago, kabakov said: ни един от тея не следя, така че все тая... Окей? kabakov 1 Quote Link to comment
hacky Posted Friday at 09:30 AM Share Posted Friday at 09:30 AM Тук на 1:30 Чефо каза, че е в сътрудничество с МО. Quote Link to comment
RcadestickR Posted Friday at 12:45 PM Share Posted Friday at 12:45 PM 3 hours ago, hacky said: Тук на 1:30 Чефо каза, че е в сътрудничество с МО. "Сътрудничество" и "взимам 10К на месец, за да съм мегафон на МО и ретардиралата им пропаганда" са две много различни неща. BAITO6O and Monteso 2 Quote Link to comment
hacky Posted Friday at 12:57 PM Share Posted Friday at 12:57 PM 10 minutes ago, RcadestickR said: "Сътрудничество" и "взимам 10К на месец, за да съм мегафон на МО и ретардиралата им пропаганда" са две много различни неща. И аз така смятам. Quote Link to comment
batistaheel Posted Friday at 03:00 PM Share Posted Friday at 03:00 PM 1 hour ago, THE GRIM REAPER said: Коя е мацката горе в ляво? Quote Link to comment
Mariyan01 Posted Friday at 03:01 PM Share Posted Friday at 03:01 PM Just now, batistaheel said: Коя е мацката горе в ляво? Не знам коя е, но бях видял снимка, в която се казваше, че е умряла преди съпруга си. Лоша инвестиция... batistaheel 1 Quote Link to comment
Glam4o Posted Friday at 03:30 PM Share Posted Friday at 03:30 PM (edited) Ан-Никол Смит се казва. Казваше по скоро. Мъжът и умира доста преди нея, май се водиха някакви дела и тя не видя нито лев от милиярдите му. Иначе, до колкото помня, беше момиче на Плейбой и "актриса". Edited Friday at 03:30 PM by Glam4o batistaheel 1 Quote Link to comment
neshev Posted Friday at 04:27 PM Share Posted Friday at 04:27 PM Глупендерите доставят напоследък. Quote Link to comment
Ponetron Posted Friday at 04:49 PM Share Posted Friday at 04:49 PM Не харесвам Жечев ама освен полиграфа, дотук никой не е успял да го закрие 1 в 1. Дано тоя селяк успее Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
neshev Posted Friday at 04:51 PM Share Posted Friday at 04:51 PM Баш тоя бъм няма да е. Quote Link to comment
Hachiko Posted Friday at 05:41 PM Share Posted Friday at 05:41 PM Дъното е тоя пенчо ли къв е..... Bobotsi 1 Quote Link to comment
raquishi Posted Friday at 06:42 PM Share Posted Friday at 06:42 PM Значи дори западната пропагадна плаща повече, на русоробите им плащат само по 4к. Жалка работа. HBK_forever 1 Quote Link to comment
Recommended Posts