Jump to content

YouTube глупендери - България Edition

Rise of Thunder

Recommended Posts

2 hours ago, Ponetron said:

Нямам търпение да излезе такова и за Жечев. :beer:

43 minutes ago, StoneColdFaN said:

Кой ли ще е следващият осветен, много ми е чудно. Любо Жечев? :)

Има да си чакате, момчета...
Skeleton Waiting Images – Browse 2,997 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

13 minutes ago, Bobotsi said:

Има да си чакате, момчета...
Skeleton Waiting Images – Browse 2,997 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Колко ти плати Жечев да го пишеш това?

15 minutes ago, Monteso said:

Сега мога ли да съм сигурен, че Чефо е взимал ?

Изглежда ми като беден философ, а парите не са малко.

3 minutes ago, hacky said:

Изглежда ми като беден философ, а парите не са малко.

Жълтопаветник философ? Моля те… Няма лошо, че е взел. Само да не се беше крил. Да си каже от самото начало от кого взима и, че мнението което изказва в материалите си е платено, а не обективно. 

• Upvote 2

-

3 minutes ago, Monteso said:

Жълтопаветник философ? Моля те… Няма лошо, че е взел. Само да не се беше крил. Да си каже от самото начало от кого взима и, че мнението което изказва в материалите си е платено, а не обективно. 

Аз съм фен на Жечев, Чефо не ме кефи как представя контента, тагна ме на грешното място, чакай да излезе "новина" за Жечев. :D

• Facepalm 1

Жечката млъкна, след като КС коригира резултатите от фалшифицираните избори и Величие влязоха в НС, а 16 нелегетимни боклука бяха изхвърлени. Като получиха 3,999% през октомври, оня пускаше по 18 тролски поста на час.

Не съм гласоподавател на Величие, но като ще има избори, да бъдат поне честни. Защото тия със сигурност не бяха. Това се доказва и от небивалите опити на Свинята да потули всичко.

Edited by StoneColdFaN
  • Upvote 3

Не знам тва вярно ли е, но ако е вярно за Чефо струва ли си да взимаш мизерни 10к и да ти серат на името като платена курва до живот. И то за 10к на месец….

2 hours ago, neshev said:

image.png

image.png

image.png

image.png

Ни един от тея не следя, така че все тая...

Гледам основно подкастите на Боби Борисов и Деян Веселинов. Тея смешковци да се скрият накъде. Можем и без тях. Някои дето са нищо, са се взели за нещо - ми не - остават си нищо.

Никога няма да разбера как подобни безмозъчни платени(вече доказано) индевиди стават популярни...

Edited by kabakov
3 hours ago, hacky said:

Тук на 1:30 Чефо каза, че е в сътрудничество с МО.

"Сътрудничество" и "взимам 10К на месец, за да съм мегафон на МО и ретардиралата им пропаганда" са две много различни неща.

• Upvote 2

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

10 minutes ago, RcadestickR said:

"Сътрудничество" и "взимам 10К на месец, за да съм мегафон на МО и ретардиралата им пропаганда" са две много различни неща.

И аз така смятам.

Just now, batistaheel said:

Коя е мацката горе в ляво? 

Не знам коя е, но бях видял снимка, в която се казваше, че е умряла преди съпруга си. Лоша инвестиция...

• Sad 1

Ан-Никол Смит се казва. Казваше по скоро. Мъжът и умира доста преди нея, май се водиха някакви дела и тя не видя нито лев от милиярдите му. Иначе, до колкото помня, беше момиче на Плейбой и "актриса".

Edited by Glam4o
  • Thanks 1

Не харесвам Жечев ама освен полиграфа, дотук никой не е успял да го закрие 1 в 1. Дано тоя селяк успее :(

Hustle. Loyalty. Disrespect.

Значи дори западната пропагадна плаща повече, на русоробите им плащат само по 4к. Жалка работа. ;) 

• Facepalm 1