Jump to content

YouTube глупендери - България Edition

Rise of Thunder

Recommended Posts

Бил БРОКЕР нашия! Ахахахах! Поредния мякащ селяк, опитващ се да пробута боклуци на балъците.

35izpu1.jpg

THE GRIM REAPER

Чудно ми е как ще коментирате фактът, че тия Мъците, Таневци, Станове и какви си още индивиди имат някакви псевдо книжки? 

На Танев ок, комикс се брояло, еби я тая простотия. Каква е тая мода обаче, всеки ВЛОГЕР да прави ''книга''? Буквално всеки помияр може да направи книга и издаде такава. Какви ли простотии пише ми е чудно. След години ''Мрачният Жътвар'' ще покаже на тези хахавели как се правят нещата, само чакайте ;) .

ЧЕСТИТИ МИЛИОН АБОНАТИ НА НАШИЯ ЛЮБИМ СЛАВИ ОТ ДА КЛАШЪРС, С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ОЩЕ ТАКИВА И БЕЗБРОЙНИ ТОП 10 КЛИПОВЕ!

The Clashers - YouTube

Rise of Thunder

Ебаси майката. Днес българският ютуб подкопа дъното. Мислих, че е невъзможно, но се случи. Малоумните чаваци докараха инфантила с държание на лелка до 1 милион абоната. Заеби. 

• Haha 2

Пак казвам, пълен ташак е че тоя олигофрен може да има 1 милион абоната. То няма толкова чавета в България, а чужденци е абсурдно да се абонират за канала му.

35izpu1.jpg

Rise of Thunder

Цанов засяга някои болезнени теми и казва доста верни неща понякога, но не е той човекът, който ще въвежда ред и справедливост в държавата. Вярно е, че масово, институциите в държавата се чешат, където не ги сърби и не се занимават с различните случаи, но ми е смешно човек, приличащ на малко по - млада версия на Киро Брейка да ми се прави на лидер на Ред, Законност и Справедливост. Това е първо. Второ, тези хора, дори и да съществуват, са някаква джобърска версия на Анонимните. Писна ми на кура от такива "организации" и от такива "будни граждани", които взимат нещата в свои ръце. Да, държавата ни е кенеф, но не са те хората, които ще раздават правосъдие. Като цяло, обаче, Цанов не ме дразни чак толкова много. Мисля, че слаФката и педемил гейрад все още си оспорват титлата "най - дразнещ български ютубър". 

Определено ми бият на джабронита, тор +впн+ виртиаулна машина = непроследими. Малко филм ми е определено, само да не ги налазят гдбоп, че влизат тежко, от познати знам :D

4 hours ago, prenti said:

тор +впн+ виртиаулна машина = непроследими

Такова нещо няма. Т.е зависи колко ресурси е готов някой да похаби по теб, пример. В България също имаме прилично ниво специалисти и техника в занимаващите се с киберпрестъпност служби. Ако искате да пишете на бившата какъв курволяк е - ок, ама иначе не ви съветвам да тествате родните служби с истински дебели и опасни неща от наивитет, че "бе то полицията и прокуратурата не бачкат реално, чуек".

Понеже темата с киберсигурността ми е интересна, изгледах го. Всичко до края е ок, може да се приеме за вярно, макар че спиране на достъпа до сайт не е нещо нечувано, а спиране на "интернет доставчик" може да значи и просто DDoS-ване на wifi-a на комшията, което е от първите уроци по всички Kali/BlackArch и т.н. tutorial-и с индийски акцент в YouTube и което се води за мишкарско и тъпо поведение. Но обратно към клипа - загуби ме с "погледнахме в генетичния код на Ковид" и "войната на световно ниво продължава".

Да, цитираната в края атака, дето удари федерални агенции на САЩ, Майкрософт и редица други (подробности) наистина беше огромна, но зад нея не стоят някакви обикновени пичове, които са решили да свалят правителството или да раздават на бедните, а друга държава, съответно APT-та, работещи и заплатени с държавни ресурси. Такива групи сред големите държави като САЩ (TAO), Русия (всичко де що има "bear" в името си), Иран (всичко с "kitten" в името си), Израел (подразделение 8200), Северна Корея, Китай (всичко с "dragon" или "panda" в името, APT31, APT41 и т.н.) наистина има и те не са някаква тайна, просто са съвременни войскови части един вид. И да, тези "подразделения" на съответните държавни служби/армии наистина си "воюват", и да - темата е супер интересна, но не се отразява много в медиите. За който иска да научи повече, МНОГО препоръчвам подкаста Darknet Diaries. В сайта има и транскрипции на епизодите, ако ви се чете, а не слуша. Всичко от Stuxnet и NotPetya до операция Аврора и най-известния кибер обир на банка са вътре и описани по интересен и увлекателен начин.

Ако не ми вярвате и сте на кантар дали си заслужава препоръката ми да слушате/четете този подкаст за времето, което губите по българските YouTuber-и, дайте шанс примерно на ей този епизод. Не вярвам на някой да му е скучно да чуе точно как в наши дни големите воюват не с въргаляне в калта, ами с акъл и технология.

Тази легенда не се нуждае от представияне. 

Трезвеничето заклето бейбеее. Бах тес сини очи. Всяка жена е негова. 

FB_IMG_1618349565472.thumb.jpg.674345011653811e6ef036e58bb54d25.jpg

Edited by BAITO6O

Чудех се дали този линк не е за нормалните видео теми, ама май си е най-подходящо за тук. :D

Топ 10 МРЪСНИ ТАЙНИ на WWE, които НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЕТЕ

В една от най-желаните ‘Айде БГ класации ще разберете колко получават кечистите. Кои звезди на WWE са били хванати с допинг. Каква е ролята на съдията в кеча. Ще видите и някои от най-забавните гафове в Първична сила и Разбиване. Вижте мръсните тайни на кеча и научете нещо ново.

Плюс този водещ коментар под видеото.

n.png

• Wank 1

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

https://www.vbox7.com/article:9b93111265

Леле, какво напрегнато ежедневие има лапачката на пръсти. Как се справя с тези тежки ангажименти, не знам :(

Тая не стига, че е ултра проста, ами е и нереално ГРОЗНА. Не трябва ли тия "инфлоенсари" да имат поне някакъв приличен външен вид бе деба?

35izpu1.jpg

1 hour ago, Radox said:

https://www.vbox7.com/article:9b93111265

Леле, какво напрегнато ежедневие има лапачката на пръсти. Как се справя с тези тежки ангажименти, не знам :(

Тая не стига, че е ултра проста, ами е и нереално ГРОЗНА. Не трябва ли тия "инфлоенсари" да имат поне някакъв приличен външен вид бе деба?

Ти само по-хубави ли ебеш?

2 hours ago, hacky said:

Ти само по-хубави ли ебеш?

Ма ти сериозно ли си мислиш, че Ради някога е ибал ве, лек???

Rise of Thunder

Алекс Путканова никой нямаше да я знае, ако не беше тоя дебил, мъжа ѝ. Смърт за такива мастии, жадни за внимание. 

• Upvote 2