BAITO6O Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) Ае май е дошло времето да се направи отделна обща тема за всички такива youtube глупендери и идиотщините дето качват. BWC е мястото където всеки от тях ще получи обективно мнение. Даже често съм си мислил ей така да направя канал дето да ги храня и хлеба всички подред за глупостите дето качват. Но феновете им ще ме нападнати ще избие на простотия. Просто 90% от тия си го просят. Просто 90% от нещта в тубата са булшит и тъпият youtube ти ги предалга искаш или не искаш. АМа тия уроди бият тъпометъра. Как аджеба тия дИбили са събрали почти 500К събове и правят гледания и печелят никак не малко пари от това си е загатка. Нивото е паднало било Edited March 14, 2021 by BAITO6O Adolf Jivkov and prenti 2 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 Пуская я, Тошка! Не се чуди, не се май! BAITO6O 1 Quote Link to comment
BAITO6O Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) Е дойде и да има и такава тема в BWC. Нека спамът в " Какво мразите днес" бъде насочен в тази нова тема. Нека на всеки дето си разцъква из Youtube и му направи впечатление някаква глупендерщина да я постне тук, че всички да се чуд и маем на кретеноинщината. Може и глупостите от ТВ да биват пренасочвани към тука. Храчков, Славчо и тнк си го просят. Ето аз давам старт с този уникален дИбил с израстък на главата. Да правиш реакции на Съдби на Кръстопът УАУ. БЕЛЕНЕ КАВАЛ. Но само за един КАРБОВСКИ е правил филм. ЗАКЛЕТИЯТ ТРЕЗВЕНИК Edited March 14, 2021 by BAITO6O Chicky Ricky and prenti 1 1 Quote Link to comment
BAITO6O Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Ако може някои от админите да премести последните ддз 20 мнения в новородиалта се тема за БГ тубирте. Просто темата "Какво мразите днес" не заслужават в нея да фигурират тия дИбили. PUNK_THE_BEST and Chicky Ricky 2 Quote Link to comment
Radox Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Ами то като цяло някой може ли да ми обясни кой дебил измисли тая тотална идиотщина ВИДЕО С РЕАКЦИИ НА ДРУГО ВИДЕО! Да си пусна аз да гледам как някакъв пубер охка и ахка като че ли го поема докато гледа ДРУГ клип, вместо да си пусна оригиналния клип. Или като дебила Славчо - пуска супер-зле скалъпен клип за някакви духове в забутано село и после пуска клип с РЕАКЦИИТЕ СИ на собствения си клип! Наглост до безумие. Chicky Ricky 1 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Просто като гледам какви са популярни в българската среда в Ютуб, осъзнавам колко е нечестна системата. Quote Link to comment
Radox Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 ТОЯ ПЕДЕРАС ЛИ Е ВЕ?!?!?! PUNK_THE_BEST, Chicky Ricky and yaripim 1 1 1 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Wow, колко оригинално. Това беше тренд за около няколко седмици преди няколко години в САЩ, но тези трендове винаги закъсняват в България. Пълен аутизъм, препоръчвам permaban на такива канали, които правят такъв "quality контент". Just now, Radox said: ТОЯ ПЕДЕРАС ЛИ Е ВЕ?!?!?! Да PUNK_THE_BEST 1 Quote Link to comment
Radox Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ИСКАШ ДА СИ НАПРАВИШ ТАТУИРОВКА И ДАЛИ ДАВАШ ОТЗАДЕ НА СВОЯ ПРИЯЧИЛ МА, МЯКАЩА ДРИСЛО !!!!!!!!!!!!!!!! BAITO6O and PUNK_THE_BEST 1 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 Мерсаж на Икипа, че създадоха новата тема. Иначе, тоя Мъци е абсолютен ретард. Само като му видя смешната прическа и умирам вътрешно. А тоя дебил е крайно време някой да му дръпне шалтера, защото вече става не само банален, а направо дразнещ. Quote Link to comment
BAITO6O Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) Единственото по-лошо нещо от реакцииите са това да правиш реакция на реакция. Това тоя дето го е измислил трябва бъде пратен не в Белене, а в Гулаг. Иначе понеже сме BWC и се интересуваме от женско. Ето една женска тубарка, която в интерес на истина прави сравнително добри неща спрямо масата. А си е контент криейтъра не "краде", влага доста усилия. Иначе дИвойчето може да има цица, но поне не парадира толкова много с това. Което си е похвално вече. Добра другарка социалистка хаха. Ако искате да загубите надежда в човечеството то гледай тази комбинация. Edited March 14, 2021 by BAITO6O prenti, Chicky Ricky and nick 1 1 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 Тва в ляво да не е Lil Pimp oт алиекспрес? Quote Link to comment
BAITO6O Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 1 minute ago, Rise of Thunder said: Тва в ляво да не е Lil Pimp oт алиекспрес? Да де. Именно за това го пуснах. Понеже се коментирашо дЕанчо раперо от колцентъра и после се постна и тоя дИбил пИдал пИдиряст Quote Link to comment
prenti Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 53 minutes ago, BAITO6O said: Малиииииии, флорчето голяма цомба вади ве. Иначе мъцито е голям тигър, гледах му помийте преди две-три години, но се изтърка. 1 hour ago, Rise of Thunder said: Мерсаж на Икипа, че създадоха новата тема. Иначе, тоя Мъци е абсолютен ретард. Само като му видя смешната прическа и умирам вътрешно. А тоя дебил е крайно време някой да му дръпне шалтера, защото вече става не само банален, а направо дразнещ. Тоя ПЕНДЕЛ му е време да се пенсионира, води се един от първите бг ютубъри с цуро и кавала танев, имаше и още един, някъв дебел беше, ама не помня как се казваше. Емилчо обаче беше скуошнат в мача за 300к абоната и издигна слави клошаря, който от години е в МЕ на бг ютуба. Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 15, 2021 Author Share Posted March 15, 2021 Пренти, кво не му харесваш на чарлЕто? Той поне няма някакво фейк държание като емката конрад, славката и лил пъмп от алиекспрес. Неговите клипове са ми най - малко натоварващи. Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 (edited) 6 hours ago, Rise of Thunder said: Пренти, кво не му харесваш на чарлЕто? Той поне няма някакво фейк държание като емката конрад, славката и лил пъмп от алиекспрес. Неговите клипове са ми най - малко натоварващи. и най-важното за него - Крис Танев има харизма и чуство за хумор за разлика от другите ютубери явно тези австралопитеци правят ''пародии'' на известни чалкга песни, но не им се получава много, много...като цяло са cringe и не са забавни, а то е пародия. смятайй Edited March 15, 2021 by Chicky Ricky prenti 1 Quote Link to comment
BAITO6O Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Има вече материали и за тия двамата. То не беше песни пранкове и кво ли не. Но бат Любо ги минава всички по домовата книга. prenti 1 Quote Link to comment
jobber91 Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 ^ Едно интервю с ютюб рапъри, изявявали се и в Бг търси талант 🤣 бонус: реакцията на К. Танев Spoiler Quote Link to comment
Radox Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Абе, тоя дето ги интервюира със синдрома на Даун ли е бе??? PUNK_THE_BEST, ShwN, nick and 1 other 4 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 колко е креативен българският Ютуб от към content на клиповете си. Защо не направите ''24 часа правя опит за самоубийство и на 25-тия се получи'' BAITO6O 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Тоя клип си го пуснах и на 2-рата минута го спрях, щото получих рак от най-висша степен. Тя като ми кажела "няма нищо" и " няма проблем" - аз трябвало съм да знам какво, аджеба, искала да ми каже. Сам да съм бил разбрал, щото не била длъжна да ми казва к'во не е наред. Трябвало да й чета мислите. Аз да не съм вълшебната катерица Беатрис ма, сарма? gopeto, PUNK_THE_BEST and prenti 1 2 Quote Link to comment
BAITO6O Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 24 minutes ago, StoneColdFaN said: Аз да не съм вълшебната катерица Беатрис ма, сарм Златни времена бяха с вълшебник Илиян и катерицата Беатрис. Как минаха 7-8г. от тогава е. И песен има prenti 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 15, 2021 Author Share Posted March 15, 2021 39 minutes ago, StoneColdFaN said: Тоя клип си го пуснах и на 2-рата минута го спрях, щото получих рак от най-висша степен. Тя като ми кажела "няма нищо" и " няма проблем" - аз трябвало съм да знам какво, аджеба, искала да ми каже. Сам да съм бил разбрал, щото не била длъжна да ми казва к'во не е наред. Трябвало да й чета мислите. Аз да не съм вълшебната катерица Беатрис ма, сарма? А да, това забравих да го спомена. Трябвало аз да знам какво не ѝ е наред. Как ли не! Баси простата путка, чоек. Ти двамцата са си лика - прилика - двойка аутяги. Quote Link to comment
prenti Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 14 hours ago, Rise of Thunder said: Пренти, кво не му харесваш на чарлЕто? Той поне няма някакво фейк държание като емката конрад, славката и лил пъмп от алиекспрес. Неговите клипове са ми най - малко натоварващи. Гледах го преди 2 години някъде, но сегашната помия с детето и жена му ми идва малко в повече. 5 hours ago, Chicky Ricky said: Хахахахаха, тоя шушлек. Сещам се че преди време, може би пак година-две, пишех един и същ коментар под всеки негов клип - "майка ти е много яко парче", или нещо такова. Иначе темата е култова, сцепвам се от смях с тея дебили. BAITO6O 1 Quote Link to comment
BAITO6O Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Стоянката Колев - Транспортера си е класика. Quote Link to comment
Recommended Posts