BAITO6O Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 (edited) Ае май е дошло времето да се направи отделна обща тема за всички такива youtube глупендери и идиотщините дето качват. BWC е мястото където всеки от тях ще получи обективно мнение. Даже често съм си мислил ей така да направя канал дето да ги храня и хлеба всички подред за глупостите дето качват. Но феновете им ще ме нападнати ще избие на простотия. Просто 90% от тия си го просят. Просто 90% от нещта в тубата са булшит и тъпият youtube ти ги предалга искаш или не искаш. АМа тия уроди бият тъпометъра. Как аджеба тия дИбили са събрали почти 500К събове и правят гледания и печелят никак не малко пари от това си е загатка. Нивото е паднало било Edited March 14, 2021 by BAITO6O prenti and Adolf Jivkov 2 Quote
Rise of Thunder Posted March 14, 2021 Author Posted March 14, 2021 Пуская я, Тошка! Не се чуди, не се май! BAITO6O 1 Quote
BAITO6O Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 (edited) Е дойде и да има и такава тема в BWC. Нека спамът в " Какво мразите днес" бъде насочен в тази нова тема. Нека на всеки дето си разцъква из Youtube и му направи впечатление някаква глупендерщина да я постне тук, че всички да се чуд и маем на кретеноинщината. Може и глупостите от ТВ да биват пренасочвани към тука. Храчков, Славчо и тнк си го просят. Ето аз давам старт с този уникален дИбил с израстък на главата. Да правиш реакции на Съдби на Кръстопът УАУ. БЕЛЕНЕ КАВАЛ. Но само за един КАРБОВСКИ е правил филм. ЗАКЛЕТИЯТ ТРЕЗВЕНИК Edited March 14, 2021 by BAITO6O prenti and Chicky Ricky 1 1 Quote
BAITO6O Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Ако може някои от админите да премести последните ддз 20 мнения в новородиалта се тема за БГ тубирте. Просто темата "Какво мразите днес" не заслужават в нея да фигурират тия дИбили. Chicky Ricky and PUNK_THE_BEST 2 Quote
Radox Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Ами то като цяло някой може ли да ми обясни кой дебил измисли тая тотална идиотщина ВИДЕО С РЕАКЦИИ НА ДРУГО ВИДЕО! Да си пусна аз да гледам как някакъв пубер охка и ахка като че ли го поема докато гледа ДРУГ клип, вместо да си пусна оригиналния клип. Или като дебила Славчо - пуска супер-зле скалъпен клип за някакви духове в забутано село и после пуска клип с РЕАКЦИИТЕ СИ на собствения си клип! Наглост до безумие. Chicky Ricky 1 Quote
ShiningWizard Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Просто като гледам какви са популярни в българската среда в Ютуб, осъзнавам колко е нечестна системата. Quote
Radox Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 ТОЯ ПЕДЕРАС ЛИ Е ВЕ?!?!?! Chicky Ricky, PUNK_THE_BEST and yaripim 1 1 1 Quote
Chicky Ricky Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Wow, колко оригинално. Това беше тренд за около няколко седмици преди няколко години в САЩ, но тези трендове винаги закъсняват в България. Пълен аутизъм, препоръчвам permaban на такива канали, които правят такъв "quality контент". Just now, Radox said: ТОЯ ПЕДЕРАС ЛИ Е ВЕ?!?!?! Да PUNK_THE_BEST 1 Quote
Radox Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ИСКАШ ДА СИ НАПРАВИШ ТАТУИРОВКА И ДАЛИ ДАВАШ ОТЗАДЕ НА СВОЯ ПРИЯЧИЛ МА, МЯКАЩА ДРИСЛО !!!!!!!!!!!!!!!! BAITO6O and PUNK_THE_BEST 1 1 Quote
Rise of Thunder Posted March 14, 2021 Author Posted March 14, 2021 Мерсаж на Икипа, че създадоха новата тема. Иначе, тоя Мъци е абсолютен ретард. Само като му видя смешната прическа и умирам вътрешно. А тоя дебил е крайно време някой да му дръпне шалтера, защото вече става не само банален, а направо дразнещ. Quote
BAITO6O Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 (edited) Единственото по-лошо нещо от реакцииите са това да правиш реакция на реакция. Това тоя дето го е измислил трябва бъде пратен не в Белене, а в Гулаг. Иначе понеже сме BWC и се интересуваме от женско. Ето една женска тубарка, която в интерес на истина прави сравнително добри неща спрямо масата. А си е контент криейтъра не "краде", влага доста усилия. Иначе дИвойчето може да има цица, но поне не парадира толкова много с това. Което си е похвално вече. Добра другарка социалистка хаха. Ако искате да загубите надежда в човечеството то гледай тази комбинация. Edited March 14, 2021 by BAITO6O nick, prenti and Chicky Ricky 1 1 1 Quote
Rise of Thunder Posted March 14, 2021 Author Posted March 14, 2021 Тва в ляво да не е Lil Pimp oт алиекспрес? Quote
BAITO6O Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 1 minute ago, Rise of Thunder said: Тва в ляво да не е Lil Pimp oт алиекспрес? Да де. Именно за това го пуснах. Понеже се коментирашо дЕанчо раперо от колцентъра и после се постна и тоя дИбил пИдал пИдиряст Quote
prenti Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 53 minutes ago, BAITO6O said: Малиииииии, флорчето голяма цомба вади ве. Иначе мъцито е голям тигър, гледах му помийте преди две-три години, но се изтърка. 1 hour ago, Rise of Thunder said: Мерсаж на Икипа, че създадоха новата тема. Иначе, тоя Мъци е абсолютен ретард. Само като му видя смешната прическа и умирам вътрешно. А тоя дебил е крайно време някой да му дръпне шалтера, защото вече става не само банален, а направо дразнещ. Тоя ПЕНДЕЛ му е време да се пенсионира, води се един от първите бг ютубъри с цуро и кавала танев, имаше и още един, някъв дебел беше, ама не помня как се казваше. Емилчо обаче беше скуошнат в мача за 300к абоната и издигна слави клошаря, който от години е в МЕ на бг ютуба. Quote
Rise of Thunder Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 Пренти, кво не му харесваш на чарлЕто? Той поне няма някакво фейк държание като емката конрад, славката и лил пъмп от алиекспрес. Неговите клипове са ми най - малко натоварващи. Quote
Chicky Ricky Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) 6 hours ago, Rise of Thunder said: Пренти, кво не му харесваш на чарлЕто? Той поне няма някакво фейк държание като емката конрад, славката и лил пъмп от алиекспрес. Неговите клипове са ми най - малко натоварващи. и най-важното за него - Крис Танев има харизма и чуство за хумор за разлика от другите ютубери явно тези австралопитеци правят ''пародии'' на известни чалкга песни, но не им се получава много, много...като цяло са cringe и не са забавни, а то е пародия. смятайй Edited March 15, 2021 by Chicky Ricky prenti 1 Quote
BAITO6O Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Има вече материали и за тия двамата. То не беше песни пранкове и кво ли не. Но бат Любо ги минава всички по домовата книга. prenti 1 Quote
jobber91 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 ^ Едно интервю с ютюб рапъри, изявявали се и в Бг търси талант 🤣 бонус: реакцията на К. Танев Spoiler Quote
Radox Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Абе, тоя дето ги интервюира със синдрома на Даун ли е бе??? prenti, nick, ShwN and 1 other 4 Quote
Chicky Ricky Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 колко е креативен българският Ютуб от към content на клиповете си. Защо не направите ''24 часа правя опит за самоубийство и на 25-тия се получи'' BAITO6O 1 Quote
StoneColdFaN Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Тоя клип си го пуснах и на 2-рата минута го спрях, щото получих рак от най-висша степен. Тя като ми кажела "няма нищо" и " няма проблем" - аз трябвало съм да знам какво, аджеба, искала да ми каже. Сам да съм бил разбрал, щото не била длъжна да ми казва к'во не е наред. Трябвало да й чета мислите. Аз да не съм вълшебната катерица Беатрис ма, сарма? gopeto, prenti and PUNK_THE_BEST 1 2 Quote
BAITO6O Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 24 minutes ago, StoneColdFaN said: Аз да не съм вълшебната катерица Беатрис ма, сарм Златни времена бяха с вълшебник Илиян и катерицата Беатрис. Как минаха 7-8г. от тогава е. И песен има prenti 1 Quote
Rise of Thunder Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 39 minutes ago, StoneColdFaN said: Тоя клип си го пуснах и на 2-рата минута го спрях, щото получих рак от най-висша степен. Тя като ми кажела "няма нищо" и " няма проблем" - аз трябвало съм да знам какво, аджеба, искала да ми каже. Сам да съм бил разбрал, щото не била длъжна да ми казва к'во не е наред. Трябвало да й чета мислите. Аз да не съм вълшебната катерица Беатрис ма, сарма? А да, това забравих да го спомена. Трябвало аз да знам какво не ѝ е наред. Как ли не! Баси простата путка, чоек. Ти двамцата са си лика - прилика - двойка аутяги. Quote
prenti Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 14 hours ago, Rise of Thunder said: Пренти, кво не му харесваш на чарлЕто? Той поне няма някакво фейк държание като емката конрад, славката и лил пъмп от алиекспрес. Неговите клипове са ми най - малко натоварващи. Гледах го преди 2 години някъде, но сегашната помия с детето и жена му ми идва малко в повече. 5 hours ago, Chicky Ricky said: Хахахахаха, тоя шушлек. Сещам се че преди време, може би пак година-две, пишех един и същ коментар под всеки негов клип - "майка ти е много яко парче", или нещо такова. Иначе темата е култова, сцепвам се от смях с тея дебили. BAITO6O 1 Quote
BAITO6O Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Стоянката Колев - Транспортера си е класика. Quote
Recommended Posts