Rise of Thunder Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Момчета, май чистя лоша карма и тая помия ми излезе в препоръчани. IQ-то ми падна с 90 точки от тоя клип. Тоз паляк, освен рапър, се оказа и ютубър. Ебаси всестранно развитата личност, чуек. Тая мацка е гаджето му, предполагам. Това момиче дрънка такива невероятни глупости, че просто по едно време ми стана тъжно. Ей такива мърли, дето си мислят, че света трябва да е в краката им, ме дразнят адски много. Тоя е бавняр, това го разбрах, обаче мацката е някакъв next level cringe. ShiningWizard, HBK_forever, Farest and 2 others 1 2 1 1 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Като чуя диалект или говорен дефект в българско видео, веднага го спирам. ОПРАВЕТЕ СИ РЕЧТА, КАВАЛИ! MJ23, HBK_forever, Brock_Lesnar and 2 others 3 1 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 1 hour ago, ShiningWizard said: Като чуя диалект или говорен дефект в българско видео, веднага го спирам. ОПРАВЕТЕ СИ РЕЧТА, КАВАЛИ! Ако това беше най - страшното тук - здраве да е. Ти не ги ли виждаш, че и двамата са абсолютни неадекватници и говорят някакви заучени фразички? Все съм казвал, че за всеки влак си има пътници, ама сериозно - кой се кефи на тия двамата? Колко малоумен трябва да си, за да се кефиш на момче, което повтаря изтъркани лафчета като това за ключа и ключалките (баща ми го е чул в казармата през 85та за сефте) и момиче, което въобще няма връзка с реалността? Много ми е тъжно какви хора стават инфлуенсъри (повръща ми се от тази дума) и хлапетиите ги мислят за много готини и оригинални. Chicky Ricky, ShiningWizard, Момчил and 1 other 4 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 3 minutes ago, Rise of Thunder said: Ако това беше най - страшното тук - здраве да е. Ти не ги ли виждаш, че и двамата са абсолютни неадекватници и говорят някакви заучени фразички? Все съм казвал, че за всеки влак си има пътници, ама сериозно - кой се кефи на тия двамата? Колко малоумен трябва да си, за да се кефиш на момче, което повтаря изтъркани лафчета като това за ключа и ключалките (баща ми го е чул в казармата през 85та за сефте) и момиче, което въобще няма връзка с реалността? Много ми е тъжно какви хора стават инфлуенсъри (повръща ми се от тази дума) и хлапетиите ги мислят за много готини и оригинални. Хлапетиите са голямото демо в българския ютуб и тренда зависи от техните интереси за съжаление. Не ги интересува от качество, обработка и добра структура. Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) 14 hours ago, Rise of Thunder said: Момчета, май чистя лоша карма и тая помия ми излезе в препоръчани. IQ-то ми падна с 90 точки от тоя клип. Тоз паляк, освен рапър, се оказа и ютубър. Ебаси всестранно развитата личност, чуек. Тая мацка е гаджето му, предполагам. Това момиче дрънка такива невероятни глупости, че просто по едно време ми стана тъжно. Ей такива мърли, дето си мислят, че света трябва да е в краката им, ме дразнят адски много. Тоя е бавняр, това го разбрах, обаче мацката е някакъв next level cringe. Е тоз Деян (май така се казва) преди 2 години стигна 100K абонати в Ютуб и още стои на толкоз. Смятай какъв content creator е Edited March 14, 2021 by Chicky Ricky Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 3 hours ago, Chicky Ricky said: Е тоз Деян (май така се казва) преди 2 години стигна 100K абонати в Ютуб и още стой на толкоз. Смятай какъв content creator е Сериозно ли 100 000 човека са се кефили на тоя олигофрен? Баси, даже Славката от Дъ Клашърс изглежда по - адекватен от тоя. Момчил and HBK_forever 2 Quote Link to comment
Radox Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 1 hour ago, Rise of Thunder said: Баси, даже Славката от Дъ Клашърс изглежда по - адекватен от тоя. На мене ми е по-интересно тоя отвратителен, изкуствен, алчен дебил Славката откъде има 1 милион абоната, като клиповете му са само на български, а в Булгаристан няма толкова хора, които да ползват интернет? HBK_forever, Lemmon-714, MJ23 and 1 other 1 3 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 https://youtubemarket.net/en/buy-youtube-subscribers Razor-Ramon 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 5 minutes ago, Radox said: На мене ми е по-интересно тоя отвратителен, изкуствен, алчен дебил Славката откъде има 1 милион абоната, като клиповете му са само на български, а в Булгаристан няма толкова хора, които да ползват интернет? Тук малко преувеличаваш. Ти направо сложи България в каменната ера. Ама и при него не мога да я разбера тая популярност. Ще кажеш, че като преведеш клип от английски на български и си мега оригинален. Бях попаднал на някакъв негов клип (не знам точно кой), който беше 1:1 с клип, който бях гледал предната седмица. Славката просто е превел клипа и има наглостта да разправя как правил сума ти време проучване за клиповете си. 🤣🤣🤣 Висша форма на наглост! Отделно, това изкуствено държание в клиповете му ми вдига кръвното от раз. За алчен....що да е алчен? Пише книги, има балъци, които ги купуват - всичко е точно. Кой е казал, че от тъпотията на хората не може да се печели? Това, което е постнал ShiningWizard също е вярно. Масово, ютубърите си купуват гледания и последователи и после разправят "Вижте колко популярен е канала ми". HBK_forever and ShiningWizard 2 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) Ако следите socialblade статовете за някои канали, много ясно може да видите манипулация в броя събове. Някои дори получават тях без пари. YouTube понякога ги маха, но не винаги. Edited March 14, 2021 by ShiningWizard Quote Link to comment
Radox Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Бях му пускал 3-4 клипа преди време на тоя аутист. Освен, че до еди бяха преведени английски клипове, през 3 минути повтаря с изкуствен, забързан тон "напишете какво мислите долу в коментарите". Буквално щях да повърна. THE ENEMY, HBK_forever, Chicky Ricky and 2 others 2 3 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Имам познати, които не знаят много добре английски и предпочитат да гледат озвучени на български клипове, не виждам нищо лошо, и мен ме дразни тоя Славчо, но поднася информация по начин достъпен за много хора. Плагиатор ли е - да, прави ли нещо супер лошо - не. Мен лично ме издразни много заради простотията, където опита да организира 1000 души да катерят групово връх Мусала, и след като държавата искаше да го глоби молеше събовете си да му платят глобата... HBK_forever 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Rise of Thunder Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 Най - лошото е, че когато му напишеш долу в коментарите, че е аутист и да престане просто да превежда клиповете от чуждестранни ютубъри дума по дума, идва чаве армията му, която е средно на около 10-12 години, и почва да ти обяснява, че ти му завиждаш и че той е постигнал много повече отколкото ти ще постигнеш за цял живот. Това просто показва какъв изкусен манипулатор е Славката. Chicky Ricky, jobber91, ShiningWizard and 4 others 2 5 Quote Link to comment
Bobotsi Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Славунчо постоянно се дъни. Преди 2г беше карал децата да залагат в някакъв фалшив сайт за залагания. Похода му към Мусала и последвалата глоба също показаха какъв мизерник е. Razor-Ramon, jobber91, prenti and 2 others 5 Quote Link to comment
jobber91 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 youtube стана много токсично място, влезнеш там и веднага започва да ти се повръща. С това разкарвам цялата помия, и гледам само каквото аз потърся, но има много опции, с които да се настрои какво да се скрива, и какво не. Началната страница ми изглежда така: Bobotsi, ShiningWizard and Lemmon-714 3 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) 1 hour ago, Bobotsi said: Славунчо постоянно се дъни. Преди 2г беше карал децата да залагат в някакъв фалшив сайт за залагания. Похода му към Мусала и последвалата глоба също показаха какъв мизерник е. то каналът на Славчо не е негов. Първоначално един мангал Юмит го е създал под първоначалната идея да играят мобилни игри. После дойде един DarkClasher и така 3мата правеха по отделно геймплей на мобилни игри, докато на Славчо не му хрумна да прави вече Топ класации. Май се скара с двамата в период от няколко месеца и набързо ги изгони,но не знам поради каква причина е била Edited March 14, 2021 by Chicky Ricky prenti 1 Quote Link to comment
Radox Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Разкажете повече за това как е карал чаветата да залагат в тоя менте сайт ве 😂 HBK_forever and MJ23 1 1 Quote Link to comment
BAITO6O Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) А за Славчо Клашъра е ясно. Бате ли Любо е казал и показал. А за горняит идивид Деян Иванов. То той правеше преди коренно различни неща. Името на канела му беше ThisisDean. И правеше някакви дейливлогове как бачка в колцентър как кани путки в баничаракта и апартамента дето са на родителите му. То майка му и баща му са паралиите. Тоя са го пратили да учи в Англия, но тоя нещо не му харесало и станал фотограф в дискотеките и се върнал в България. Като тоя набра популярност заради venom the doctor, Боби Веним си снима клипове още от преди 2010г. И сега май качва хардуер клипове което е ОК. Веним май ми е набор, докато ДиАнчо май е 97-98 там некъде. По-малък е, но си плаче за бой заради канцерогените дето вече качва. Ама така е. Тоя дето ти даде пуша и те направи нещо. После бой бой. Преди беше това Spoiler Edited March 14, 2021 by BAITO6O prenti 1 Quote Link to comment
TripleSix Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 та5ите сме навсякъде BulletClub, Rise of Thunder, Bobotsi and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 39 minutes ago, TripleSix said: та5ите сме навсякъде ХАХААХХХАХАХАХАХАХ, КВО Е ТВА БЕ???!! 🤣🤣🤣🤣🤣 Тоя явно от преди е бил някакъв high-level аутяга. Quote Link to comment
BAITO6O Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) ААА това е още по-лошо. Сигурно 40% от тая публика нема лични карти още хахаха. Публиката на Планетата е къде къде по-добре. Но и тия след време ще минат на чалгия, както 80% от феновете им. АМа да имат над 500 000 гледания, а това са реални гледания ЛОШО. Никва надежда нема за българският ютуб. Edited March 14, 2021 by BAITO6O dexim 1 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) 3 hours ago, BAITO6O said: А за Славчо Клашъра е ясно. Бате ли Любо е казал и показал. А за горняит идивид Деян Иванов. То той правеше преди коренно различни неща. Името на канела му беше ThisisDean. И правеше някакви дейливлогове как бачка в колцентър как кани путки в баничаракта и апартамента дето са на родителите му. То майка му и баща му са паралиите. Тоя са го пратили да учи в Англия, но тоя нещо не му харесало и станал фотограф в дискотеките и се върнал в България. Като тоя набра популярност заради venom the doctor, Боби Веним си снима клипове още от преди 2010г. И сега май качва хардуер клипове което е ОК. Веним май ми е набор, докато ДиАнчо май е 97-98 там некъде. По-малък е, но си плаче за бой заради канцерогените дето вече качва. Ама така е. Тоя дето ти даде пуша и те направи нещо. После бой бой. Преди беше това Hide contents а ся прави реклами и спонсорства на някви скъпи дрешки....пълен паляк.. За Деян ThisIsDean/DeanFraiser Edited March 14, 2021 by Chicky Ricky Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 3 hours ago, Radox said: Разкажете повече за това как е карал чаветата да залагат в тоя менте сайт ве 😂 един хазартен тип сайт Drake Mall му бяха писали да направи клип как уж ''печели'' PS4 Pro. Те там са му платили $50. Клашъра снима клипа, ''печели'' ПС4-ката в клипа, но след тва много други ютубъри го обвиняват как това е било нагласено и скам. На другият ден Славчо казва на клип как уж щяла наградата да дойде и да я раздаде на giveaway. Плейстейшъна пристига (Славчо купува ПС4 про) и направи отделен клип за това. Мисля, че оригиналното клипче го е изтрил, но за късмет е re-upload-нато от друг човек. MJ23 and Rise of Thunder 2 Quote Link to comment
jobber91 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Spoiler Бахти помярите! Това го виждам за 1 път. БГ трапърите явно изостават с около 15 години от щатските си колеги, много от тях покойници. Как може да облъчват малките със 'сироп'... Кодеина е много голямо лайно, самият аз съм пробвал такива неща, преди тия грешки на природата да са си направили първата чекия. Да не говорим че в повечето страни из Европа въпросния сироп не може да се намери, най-вероятно пият спрайт с паракофдал. Ебахти гнусните лекета човек, заслужават много бой! Да се друсат с каквото си искат, но да не облъчват тийнейджърите по тоя начин 😡 Razor-Ramon 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 Винаги съм мислил, че Славката е с поведение на лелка, ама това е топ помиярщина. HBK_forever, BAITO6O and MJ23 1 2 Quote Link to comment
Recommended Posts