jobber91 Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 6 hours ago, LONE WOLF said: Човека с Вила дали ще изгърми довечера и човека с Бетис Човека с Вила продължава напред А Вила минаха Арсенал в класирането и вече са 9-ти
ЧОТУДЕ Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 5 minutes ago, jobber91 said: А Вила минаха Арсенал в класирането и вече са 9-ти
Bobotsi Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 И @THE ENEMY отпадна безславно. Защо не избра всемогъщия Зидан и отбора му?
THE ENEMY Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 54 minutes ago, Bobotsi said: Защо не избра всемогъщия Зидан и отбора му? Трябваше. И мен ме е яд, мислех да си ги запазя за следващите кръгове. Сам съм си виновен, че разчитам на андалусийските цигани да ми свършат работата. И дузпа им дадоха срещу тези джобери, но просто са си жалкари.
ЧОТУДЕ Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Участник Ползвани отбори ЧОТУДЕ Real Madrid Farest Real Madrid LONE WOLF Real Madrid Brutalnia Atalanta Mmx Lazio NiaJax>2kantara Lazio The Best Napoli natopor4en Napoli gboy Napoli Just a fan Napoli damtiham Napoli dexim Leeds Mariyan01 Leeds Price Leeds neshev Barcelona Bobotsi Barcelona Bastian Barcelona kabakov Barcelona HereComesTheBoom Barcelona OyeaH Manchester United jobber91 Aston Villa THE ENEMY Betis HEIDENREICH Chelsea The Olimpic Hero Chelsea MJ23 Chelsea BAITO6O Chelsea Dudley Chelseа BiZkiT Chelsea Rock Chelsea Himler Chelsea hacky Milan baikiro Milan Зачертаните играчи напускат екстраваганцата. Благодарим им за участието и се надяваме да ги видим във втори сезон, който ще е много по-интересен и още отсега имаме идеи как да стане това. Останалите продължават напред, но нямат право да избират отбора срещу името си нататък в играта. Тъй като допълнителната загадка беше такава, че можеше да се намерят и други прилики между футболистите, то двамата водещи решихме първоначално обявената награда за нея да бъде получена от крайния победител. Той ще бъде човекът, който ще избере кое първенство да бъде добавено във втори сезон. Колкото до отговора от загадката - ще го дадем след края на играта, в случай че още някой иска да се пробва. Утре колегата Bobotsi ще обяви началото на втори кръг. Ще можете да дадете своите прогнози след поста му. Аз междувременно ще ви дам допълнителна загадка и за втори кръг. Този път няма да намерите повече от един отговор на въпроса. А той е следния - кой е този футболист, който се назоба като жуотно: И тъй като господин @Mmx пак ще поиска награда, тя е: Spoiler УСПЕХ!
ЧОТУДЕ Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Искам само да кажа, че @baikiro отговори правилно на загадката (на лично съобщение), но той вече не е част от играта. Това е към останалите: Наградата за Бай Киро е: Spoiler правото да участва във втори сезон Тези, които не са отпаднали все още могат да пишат своите предположения.
ЧОТУДЕ Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 1 minute ago, LONE WOLF said: За старата или новата е отговорил той ? Е, новата. Старата няма кой да я познае.
ЧОТУДЕ Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 16 minutes ago, LONE WOLF said: Фернандо Торес казвам тогава за новата. Можеш да се свържеш с "Престиж" на този email, за да си получиш наградата: office@prestige96.bg Хубава вечер!
Bobotsi Posted April 6, 2021 Author Posted April 6, 2021 Програма за втори кръг (30/31) Spoiler La Liga 09.04. Уеска – Елче 10.04. Хетафе – Кадис Атлетик Билбао – Алавес Ейбар – Леванте Реал М – Барселона 11.04. Виляреал – Осасуна Валенсия – Реал Сосиедад Валядолид – Гранада Бетис – Атлетико М 12.04. Селта – Севиля Serie A 10.04. Специя – Кротоне Парма – Милан Удинезе – Торино 11.04. Рома – Болония Интер – Каляри Верона – Лацио Ювентус – Дженоа Сампдория – Наполи Фиорентина – Аталантa 12.04. Беневенто – Сасуоло Premier League 09.04. Фулъм – Улвърхемптън 10.04. Ман Сити – Лийдс Ливърпул – Астън Вила Кристъл Палас – Челси 11.04. Бърнли – Нюкасъл Уест Хем – Лестър Тотнъм – Ман Юнайтед Шефилд Ю. – Арсенал 12.04. Уест Бромич – Саутхемптън Брайтън – Евъртън Участници в играта: @ЧОТУДЕ @Farest @LONE WOLF @Brutalnia @Mmx @NiaJax>2kantara @The Best @natopor4en @gboy @Just a fan @damtiham @dexim @Mariyan01 @Price @neshev @Bobotsi @Bastian @kabakov @HereComesTheBoom @OyeaH @jobber91 Времето ви за избор на отбор е до 08.04.
ЧОТУДЕ Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 29 minutes ago, LONE WOLF said: Добра шега честит ми 1 април 2.0 Ти да не им писа?
ЧОТУДЕ Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 1 minute ago, LONE WOLF said: Мани некаква Полина взе,че отговори Хахахахахахахахахахахахаха! Ебаваш ме, нали? Ако не, това е велико! Можем да кандидатстваме за събитие на годината във форума. Ако наистина си се хванал се извинявам. Мислех, че е очевидно, че се шегувам с Mmx, който искаше награди в другата тема. Ако си повярвал и си им писал чак ще ми стане жал, та може наистина да ти пратя някакви лакомства. Можеш ли да пратиш какво точно писа и какво ти отговориха?
ЧОТУДЕ Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Just now, LONE WOLF said: Да остави брат ми без сладко да го черпа,като ми дойде на гости .Мен иначе много, не ми дреме аз не обичам толко сладко да ям предпочитам солените храни ,но както казах той щеше да се изкефи много Човек, моля те качи скрийншот и обещавам пред всички, че ще ти пратя нещо. Искам да ти повярвам за кака Поли.
ЧОТУДЕ Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 5 minutes ago, LONE WOLF said: Няма нужда да пращаш нищо,не съм му споделил за тва да го разочаровам предварително Ама аз съм сериозен, даже намерих един сайт с поръчки на продукти "Престиж". Само, че мисля, че и ти ме бъзикаш. Ако не ме будалкаш съвсем наистина ще поръчам, ама ми трябва доказателство все пак.
ЧОТУДЕ Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 2 minutes ago, LONE WOLF said: Мани,ако с 1% шанса влезе в бвц и види постовете ще му купа вафли престиж да не се сърди Няма да преживея това, че няма да видя имейла на изненаданата кака Поли.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.