Jump to content

"ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ" - Сезон 1

Bobotsi

Recommended Posts

ЧОТУДЕ
Posted
12 minutes ago, baikiro said:

XAXAXAXAXA. Какво стана г-н "неравностоен залог", "трудна програма", "дерби" и "мач от ШЛ"? Ако беше приел предизвикателството ми, сега аз щях да съм с лузарпулски аватар. :D

Нищо, другият сезон, ако ти пораснат топките и се решиш да заложил на уж "твоя" отбор, аз съм насреща. Дотогава си фейк фен до втора инстанция... 

Аз не приех ли, когато предложи ти да играеш Арсенал, а аз Ливърпул, г-н Оцапани Гащи?

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Posted
2 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Аз не приех ли, когато предложи ти да играеш Арсенал, а аз Ливърпул, г-н Оцапани Гащи?

През цялото време те гаврих как насра, г-н "коефициент". :D

Имай малко чест и достойнство и си признай, че само тролиш и всъщност не си никакъв фен на лузарите. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

ЧОТУДЕ
Posted

Като те знам какъв си посерко, нямаше да си смениш аватара, така че не ме е яд. Все пак аз приех едното ти предложение, а ти не прие нито едно от моите (едното включваше да изберем любимите си отбори задължително). Това говори достатъчно. :)

Posted
7 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Като те знам какъв си посерко, нямаше да си смениш аватара, така че не ме е яд. Все пак аз приех едното ти предложение, а ти не прие нито едно от моите (едното включваше да изберем любимите си отбори задължително). Това говори достатъчно. :)

Ако беше отказал да смени аватара, някои от модераторите с радост щяха да се отзоват на помощ. ;) 

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Posted

Това, което направи беше посиране на годината. Оправданията ти бяха повече от на циклопа. Забрави само вятъра и тревата да споменеш. :D

Но най-важното е, че те разкрих като ментак фен. Аз от друга страна си отпаднах с горно вдигната глава, избрал отбора на сърцето си! FORZA MILAN! 

Жалко и за тия клетници избраха отбори, които мразят само заради едната игра. :D

3 minutes ago, Brutalnia said:

Ако беше отказал да смени аватара, някои от модераторите с радост щяха да се отзоват на помощ. ;) 

А ето обажда се другото менте, което също се прави на лузарски фен, но всъщност му пука повече за някаква си игра. ;)

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Posted
3 minutes ago, baikiro said:

А ето обажда се другото менте, което също се прави на лузарски фен, но всъщност му пука повече за някаква си игра. ;)

Казва " истинският ФЕН (МЕНТЕ)", който е гледал по-малко от 5 мача на любимия си отбор през последните 2, та дори и 3,4 години. :D 

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Posted
Just now, Brutalnia said:

Казва " истинският ФЕН (МЕНТЕ)", който е гледал по-малко от 5 мача на любимия си отбор през последните 2, та дори и 3,4 години. :D 

Казва го човека, който вярва в своя отбор. Ти като си гледал 1000 мача на "твоя" отбор, защо насра и не ги избра? Дай да видим дали ще биеш ЧОТУДЕТО по брой оправдания. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Posted
55 minutes ago, baikiro said:

XAXAXAXAXA. Какво стана г-н "неравностоен залог", "трудна програма", "дерби" и "мач от ШЛ"? Ако беше приел предизвикателството ми, сега аз щях да съм с лузарпулски аватар. :D

Нищо, другият сезон, ако ти пораснат топките и се решиш да заложил на уж "твоя" отбор, аз съм насреща. Дотогава си фейк фен до втора инстанция... 

И аз съм фен на Милан,но сме пълни ПУТКИ. Играем на Сан Сиро като пълни изчадия. Доказани аутисти като Крунич, Кастейехо, Калулу, мизерници като Чалханоглу, Ребич. Ако Пуул ни хванаъ анала ни ще цъфне като майска роза.

ЧОТУДЕ
Posted

Истината е, че Кирячето видя, че в първия кръг Ливърпул има на хартия труден съперник, а Милан сравнително лесен и бе готов да се обзалага само в него. Сега ще го извърти, че е по-добре да избереш отбора си и той да не спечели отколкото обратното. :D Нека ти кажа нещо, и не е оправдание, просто си пишем. Има стотици хиляди фенове, които не залагат на любимите си отбори и това за тях е нещо като закон. Аз също съм суеверен на тема футбол и не обичам да казвам, че отборът ми ще победи преди мач. Това няма нищо общо с това колко си фен. А аз дори бях готов да пренебрегна това и да заложа на него, ако и ти си застанеш зад думите и избереш Арсенал. На твоята свирка няма как да играя. Предложих и компромисен вариант, който да обедини двете идеи, но не бях отразен. Ще те чакам във втори сезон, дано до тогава пораснат тестиси в омазаните гащури. :)

Posted
34 minutes ago, baikiro said:

Казва го човека, който вярва в своя отбор. Ти като си гледал 1000 мача на "твоя" отбор, защо насра и не ги избра? Дай да видим дали ще биеш ЧОТУДЕТО по брой оправдания. :D

И двамата ви уважавам много и не бих искал да се карате взаимно.

Posted

Е какво ще ме чакаш като твърдиш, че от суеверие няма да залагаш на любимия отбор и никога няма да казваш, че ще победят? Признавам те наистина. Това оправдание е final bossa на всички оправдания досега. Няма какво да чакам човек, който е насрал толкова жестоко. :D

Дано във втори сезон има истински фенове на пуля. Тоя пич @dexim изглежда най-точен май. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Posted
5 hours ago, Mmx said:

😎

😎😎

И аз мислех да сложа любимия си италиански отбор, но ми се струваше прекалено лесно, срещу тия джобъри Специя.

Ако утре Вила не ме издънят, от сега казвам Лацио за следващия кръг 🦅🦅🦅🦅🦅🦅

:beer:

ЧОТУДЕ
Posted
10 minutes ago, baikiro said:

Е какво ще ме чакаш като твърдиш, че от суеверие няма да залагаш на любимия отбор и никога няма да казваш, че ще победят? Признавам те наистина. Това оправдание е final bossa на всички оправдания досега. Няма какво да чакам човек, който е насрал толкова жестоко. :D

Дано във втори сезон има истински фенове на пуля. Тоя пич @dexim изглежда най-точен май. 

Казах, че не обичам, а не никога. Нищо, важно е да отпадаме с високо вдигната глава. :D

Posted
1 minute ago, ЧОТУДЕ said:

Казах, че не обичам, а не никога. Нищо, важно е да отпадаме с високо вдигната глава. :D

Не, важно е да насираме от дербитата, програмата, мачовете, коефициентите и най-вече СУЕВЕРИЯТА! Забравям ли нещо? Както казва Томето - "Прокобо, върви на майната си!" :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Posted
35 minutes ago, jobber91 said:

И аз мислех да сложа любимия си италиански отбор, но ми се струваше прекалено лесно, срещу тия джобъри Специя.

Ако утре Вила не ме издънят, от сега казвам Лацио за следващия кръг 🦅🦅🦅🦅🦅🦅

:beer:

Само преписвате 😅😅😅

ЧОТУДЕ
Posted
7 hours ago, baikiro said:

Не, важно е да насираме от дербитата, програмата, мачовете, коефициентите и най-вече СУЕВЕРИЯТА! Забравям ли нещо? Както казва Томето - "Прокобо, върви на майната си!" :D

Пак питам, как точно съм насрал като бях готов да ги играя, ако ти беше избрал Арсенал? Нещо, което ти сам предложи. Просто не исках да ми се измъкваш като хиена и да избираш лесен мач. Друг е въпроса, че отборът ти се осра. А иначе не бих се навил да пускам и за Сити при гостуване на Арсенал, а ти да ми играеш домакинство на Сампдория. Обикновено мъжките облози са на равни начала, но не и в света на Бай Киро. :D 

Posted
3 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Пак питам, как точно съм насрал като бях готов да ги играя, ако ти беше избрал Арсенал? Нещо, което ти сам предложи. Просто не исках да ми се измъкваш като хиена и да избираш лесен мач. Друг е въпроса, че отборът ти се осра. А иначе не бих се навил да пускам и за Сити при гостуване на Арсенал, а ти да ми играеш домакинство на Сампдория. Обикновено мъжките облози са на равни начала, но не и в света на Бай Киро. :D 

Да еба тия Арсенал, чак такова насиране от тия не съм очаквал. Ще кажеш, че са непобедимите на Венгер от 2004. Стегни се, ЧОТУДЕ. :D

Мачовете бяха абсолютно равностойни. И двата съперника бяха средняци в средата на класирането. Но не се очудвам, че човек, който "подкрепя" лузарите на думи поне, се страхува от сегашния Арсенал и живее в миналото. Но още веднъж ти благодаря, че насра. Ако имаше топки в момента с щях да съм с аватар на отбор, който мразя изключително много. Съдбата те наказа затова, че се посра от страх от Арсенал и се отрече от отбора си. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Posted

Абе Ливърпул си върнаха формата,каквото и да си говорим. С програмата до края ще са минимум трети,а може би и втори. Очаквам вторник да разкрият и Реал Мадрид. Тогава какво ще викаме - Това да не са Реал от "Ел Галактико" периода им ли? 😂

ЧОТУДЕ
Posted
17 minutes ago, baikiro said:

Да еба тия Арсенал, чак такова насиране от тия не съм очаквал. Ще кажеш, че са непобедимите на Венгер от 2004. Стегни се, ЧОТУДЕ. :D

Мачовете бяха абсолютно равностойни. И двата съперника бяха средняци в средата на класирането. Но не се очудвам, че човек, който "подкрепя" лузарите на думи поне, се страхува от сегашния Арсенал и живее в миналото. Но още веднъж ти благодаря, че насра. Ако имаше топки в момента с щях да съм с аватар на отбор, който мразя изключително много. Съдбата те наказа затова, че се посра от страх от Арсенал и се отрече от отбора си. :D

Бай хуй, стига си повтарял едно и също като некой шизофреник. Казах ти, че и срещу Сити не бих заложил на такъв хлъзгав мач, ти пак ми говориш за отричания. Ти си от тези специалистите, които винаги се появяват само след мачовете. Кой насра го има черно на бяло назад в темата. А сега остави коментарите на неотпадналите участници. :) 

HEIDENREICH
Posted

байкиро, ЧОТУДКА - айде спрете се  вече. 5 страници чета за вашия малоумен спор , вместо хората да псуват Олимпик дето ни еба половината участници. 

The Olimpic Hero
Posted
4 minutes ago, HEIDENREICH said:

вместо хората да псуват Олимпик дето ни еба половината участници. 

Пак ли аз съм ти виновен, кавал!? 

Да, прокълнат съм , но какво от това.

HEIDENREICH
Posted
13 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Пак ли аз съм ти виновен, кавал!? 

Да, прокълнат съм , но какво от това.

Еми плати си на маговете-експерти от  "Шесто чувство" да да ти развалят ШИБАНАТА КОПАНАРСКА МАГИЯ. Виж кой е специалист по копанарски магии-дали маг Сара или маг Зенгин с яйцевидната глава, обади се и на Фидан-човекът Чудо който говори с Господ и той да каже некой лаф за тебе , че не се търпи.

Ако требва ние тука във форума  да съберем пари , то ни се еба мамата покрай тебе, деба шибания карък деба и каканарин да еба.

Posted

Ах ах ах ах. Знаех си, че донякъде е по-добре да се избере Пул с абонатите им Арсенал, НО НЕ. Челси та Челси.
Иначе след мачовете на националните отбори винаги има някои неизвестни неща и винаги има такива изненади. Донякъде си мислих, еее ротацията на отбора дето прави Тухел може да ни измъкне в тоя мач и да минем между капките. Е ДА АМА НЕ. Още началото на мача почнаха зле и колебливо. Изнасянето на топката беше рискове и пасовете не вървяха, което беше доста странно, защото от идването на Сари отбора играе  и  владее добре с топката.

Но има и такива дни, то процента на точност на подаванията беше ужасен, май бяха по едно време под 10-12% под стандартите си.

Тиаго Силва ОК има вина, но се получи едно ТОТАЛНО рухване. С човек по-малко и с гол аванс пак отбора имаше голям  шанс 3т да бъдат взети. 

Червеният картон не трябва да е оправдание за случилото се. Следващият мач е по-важен, дано там всичко е наред и Порто да паднат с 0:2.

Иначе преди мача на Челси гледах Милан. ЛЕЛЕ МАМА МИА. Милан първото полувреме бяха меко казано зле. Самп играеха много добре, но по едно време силичките им намаляха и пауъра го нямаше. 

Posted

Надяваме се да изгърмят хората с “Каталунците”, повече са...

Posted

Да ако се издънят утре, ще отпадне половината форум, след Челси имат най-много прогнози.

Иначе днес има и вот за дяволите.

Кой ще избереш следващия кръг?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...