Jump to content

"ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ" - Сезон 1

Bobotsi

Recommended Posts

Posted

Нека не забравяме, че играта не е спринт, а маратон. Или поне така се надявам, ако не се спъна още на първите 10 метра. КАРТАТА е разчертана.

Започваме с Челси.

Posted

Италия
Наполи – Кротоне

Наполи да бие. 

Posted

Общото между футболистите от снимките е, че всички са носили капитанската лента на националния им отбор на световно първенство.

Едит: Пропуснал съм разбира се снимката на Кощиня, щото бях от телефон. За 1 бройка греда ...

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Posted

И аз ще играя в полза на Наполи този кръг. Не толкова заради този отбор, колкото заради противника му - опашкарят Кротоне, срещу когото смятам да играя често и в следващите кръгове на играта, ако успея да продължа.

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

ЧОТУДЕ
Posted

Едно пояснение, тъй като единият от футболистите (или по-скоро фланелката му) е в спойлер таг - той също участва в загадката. Така и така пиша пост - Алан Шиърър няма полуфинал в ШЛ.

1 hour ago, LONE WOLF said:

Реал М да бие опашкаря Ейбар ,като домакин

On 3/13/2021 at 6:11 PM, ЧОТУДЕ said:

Всички играчи ще трябва да имат ТОЧНО ЕДИН пост, в който те дават своя избор. Абсолютно е забранено този пост да бъде редактиран! Все пак участниците ще имат правото да сменят избора си, но това ще става като собственоръчно изтрият стария пост и напишат нов такъв. Водещите си запазват правото да дисквалифицират играчи, чиито постове с тяхното финално решение са редактирани или ако те са повече от един!

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

HEIDENREICH
Posted

Време е за осиране кат НЯКОЙ ПУТИ и отпадане в първия кръг. След това водещите ги чака йебан от мене. 

Челси – Уест Бромич

Тухел, педерасино проклет, ще те еба ако се издъня още на старта. 

Posted

Астън Вила Фулъм

Posted

Барселона

Posted

Барселона

Posted

Челси боклуците

Posted

Наполи 

Posted

Барселона

Posted
4 hours ago, Brutalnia said:

Общото между футболистите от снимките е, че всички са носили капитанската лента на националния им отбор на световно първенство.

И аз щях да пиша това, но казаха че говорим за клубен футбол.

Posted

Избирам ЛАЦИО .

spacer.png

ЧОТУДЕ
Posted

Пичове, не ми се спами, но дори и да не ставаше въпрос само за клубен футбол, Неймар кога е бил капитан на Бразилия на Световно първенство? Проверявайте си малко фактите преди да пишете. :D

Posted

Е на световното :D

Posted

Имат поне 200 мача в някоя от топ 5 лигите ?

Posted

Не са записали и мач в дебютния им сезон, когато за пръв път са попаднали в разширения състав на първия професионален тим в кариерата им?

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Posted

Търси се постижение ;)

Posted

Всички са направили своят професионален дебют, преди да са навършили 19 години ? 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

Нека избера най-великия клуб в историята! Любимия ми клуб! 

Реал Мадрид

Posted

Лийдс Юнайтед

Амин 

ЧОТУДЕ
Posted

Избирам Real Madrid и им пожелавам загуба няколко дни след това.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...