Jump to content

"ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ" - Сезон 1

Bobotsi

Recommended Posts

Posted

Джабаронита,а защо не добавите и Бундеслигата??

HEIDENREICH
Posted
51 minutes ago, MJ23 said:

+1000 . И без това само нея я гледам по Евроспорта , макар че с коментатор Мигача и от това ще се откажа. :(

ЧОТУДЕ
Posted
2 hours ago, baikiro said:

Самият факт, че се обясняваш толкова показва, че си насрал. Истинският фен винаги подкрепя своя отбор, без значение срещу кого играе и в каква форма е. Да разбирам ли, че ще избереш Ливърпул само ако играят срещу последния, не е дерби и нямат мачове от ШЛ? :D

Момчета, ето нагледно как се разкрива един фейк фен. Стане ли време за действия и залагане на "неговия" отбор, той насира и се оправдава с дербита и програми. 

Трол гаден, какво общо има подкрепянето с неравен облог? Ще ти го обясня по прост начин - аз ще залагам на коефициент 2.20, а ти на 1.50. Ти баш ме взе за балък. Все едно да играят Рома - Милан и Ливърпул - Кристал Палас, но при такъв вариант май нямаше да го предложиш? Ето и с компромисен вариант пробвах, да заложа в някой от следващите кръгове на Ливърпул, а ти на Милан, но ти си държиш само на следващия кръг, така че е ясно кой насира. :)

1 hour ago, MJ23 said:

Вече обясних и в другата тема, няма много кръгове до края на сезона, а с по-голям избор на отбори може да се окаже така, че играта да не свърши и да чакаме до следващия. То и сега е възможно де, ако сте гурута. :D

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Posted

Посрал си се до ушите от страх, ЧОТУДКА. Вижда се колко вярваш в "твоя" отбор. Последното ми предложение е следното: Залагаш на Ливърпул, а аз на Арсенал. Не ги знам какви са коефициентите и изобщо не ме ебе. Интересно ми е какво ще измислиш този път за да се измъкнеш. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

ЧОТУДЕ
Posted
17 minutes ago, baikiro said:

Посрал си се до ушите от страх, ЧОТУДКА. Вижда се колко вярваш в "твоя" отбор. Последното ми предложение е следното: Залагаш на Ливърпул, а аз на Арсенал. Не ги знам какви са коефициентите и изобщо не ме ебе. Интересно ми е какво ще измислиш този път за да се измъкнеш. 

Един човек влиза в заведение. Отива на бара, а там вместо барман зад плота стои робот и го пита:
- Колко е Вашето IQ?
- 150 – казва посетителят.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за квантова механика, нанотехнологии, нелинейни диференциални уравнения и т.н. Човекът останал много впечатлен от вечерта и затова на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ, той казва 90. Роботът му сервира бира и го заговаря за футбол, любими ястия, карти, жени и пр. Все така заинтригуван, човекът на следващата вечер отново пристига, влиза и на обичайния въпрос отговаря: нула.
Роботът веднага налива двойна ракия, две кебабчета и с намигване му прошепва:
- Бай Киро, кой отбор ши избереш в първия кръг на Последният оцелял?

Spoiler

Ако това е начина да отърва играта от такъв трол, така да бъде.

Posted
2 minutes ago, ЧОТУДЕ said:
Един човек влиза в заведение. Отива на бара, а там вместо барман зад плота стои робот и го пита:
- Колко е Вашето IQ?
- 150 – казва посетителят.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за квантова механика, нанотехнологии, нелинейни диференциални уравнения и т.н. Човекът останал много впечатлен от вечерта и затова на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ, той казва 90. Роботът му сервира бира и го заговаря за футбол, любими ястия, карти, жени и пр. Все така заинтригуван, човекът на следващата вечер отново пристига, влиза и на обичайния въпрос отговаря: нула.
Роботът веднага налива двойна ракия, две кебабчета и с намигване му прошепва:
- Бай Киро, кой отбор ши избереш в първия кръг на Последният оцелял?

Reveal hidden contents

Ако това е начина да се отърва от такъв трол, така да бъде.

Хубаво, но сега погледнах КОЕФИЦИЕНТА на Арсенал и е 3.30. Съжалявам, но НЕРАВНОСТОЙНИ облози  с фейк фенове не правя. :)

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

ЧОТУДЕ
Posted

02-dmpezgi.jpg.de6d3989811fa4f473dedf2985875625.jpg

дни

до началото на играта :wank:

#posledniyatocelyal

Posted

Приятеле, призовавам ви да спзвате добрият и благ тон на Форума.

И да не се карате повече.

Нека това малко неразбирателство помежду ви, не посрамва добрата идея на играта.

Играта трябва да е за забавление и да стане един истински форумен празник във Форума. :)

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

Ае яяяяяяяяя

124970552_3611137022242914_6682913629924332747_n.jpg.738f268a39ea3d0d8d0454a64a291f84.jpg.ea3166bee2888d4b19e1d5bff2c436d5.jpg

Че да няма тежки нокаути после

hqdefault.jpg.99e7cf200165c049b3aa6401fa9f75fc.jpg

Тая игра ще свърши на 9.05.2021г. Ден на победа, ден в който някой ще спечели велика победа в BWC и ще остане в историята.

Всичко е изчислено до точност с математиците дето дават прогнози за развитието на коронакиса.

Posted

@dexim

Декстъре, отправям ти предизвикателство сходно с това на ЧОТУДЕ и baikiro. Ако оцелееш по-дълго от мен, ще нося аватар на Пула 3 седмици, но ако аз се задържа повече те очаква красивото лого на Сити! 

СТИСКА ЛИ ТИ!? :wank:

Posted
1 hour ago, Bobotsi said:

@dexim

Декстъре, отправям ти предизвикателство сходно с това на ЧОТУДЕ и baikiro. Ако оцелееш по-дълго от мен, ще нося аватар на Пула 3 седмици, но ако аз се задържа повече те очаква красивото лого на Сити! 

СТИСКА ЛИ ТИ!? :wank:

Мисля си, че и за двама ни по-голямо наказание би било лого на Юнайтед, ама ок. :D Съгласен съм!

ЧОТУДЕ
Posted

Хубаво е, че все още има мъже във форума, които не цапат килотите като некой путарак. 👏

Напомням, че до началото на играта остават

gaymar.jpg.0880967264ce9697eb67a0d9b51783a9.jpg

дни

:wank:

#posledniyatocelyal

Posted

Ако не е късно, влизам

ЧОТУДЕ
Posted

1d.jpg.b7f0227aa1f7c46bfc1d571f81f664cc.jpg

ден

до началото на играта :wank:

Последен шанс да се включите във футболната мега екстраваганца! 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇪🇸🇮🇹

#posledniyatocelyal

#lastchance

Posted

Записвам се и хвърлям ръкавица към всички жалки джобъри, които се навъдиха в БВЦ и насраха хубавите спортни теми с елементарните си коментарчета и шегички. Да бъде смърт за вас, няма да позволя евтините ви гъзове да спечелят играта.

Posted

Програма за първи кръг (29/30):

Spoiler

La Liga

02.04.

Леванте – Уеска

03.04

Гранада – Виляреал

Реал М – Ейбар

Осасуна – Хетафе

04.04.

Алавес – Селта

Елче – Бетис

Кадис – Валенсия

Севиля – Атлетико М

05.04.

Барселона – Валядолид

07.04.

Реал Сосиедад – Атлетик Билбао

Serie A

03.04.

Милан – Сампдория

Аталанта – Удинезе

Наполи – Кротоне

Беневенто – Парма

Сасуоло – Рома

Дженоа – Фиорентина

Каляри – Верона

Лацио – Специя

Торино – Ювентус

Болония – Интер

Premier League

03.04.

Челси – Уест Бромич

Лийдс – Шефилд Ю.

Лестър – Ман Сити

Арсенал – Ливърпул

04.04.

Саутхемптън – Бърнли

Нюкасъл – Тотнъм

Астън Вила – Фулъм

Ман Юнайтед – Брайтън

05.04.

Евъртън – Кристал Палас

Улвърхемптън – Уест Хем

Участници в играта: @Bobotsi @ЧОТУДЕ @baikiro @HEIDENREICH @neshev @The Olimpic Hero @hacky @The Best @MJ23 @Dudley @BiZkiT @THE ENEMY @dexim @Brutalnia @Just a fan @Mariyan01 @LONE WOLF @Bastian @Price @Farest @BAITO6O @damtiham @NiaJax>2kantara @kabakov @Mmx @OyeaH @jobber91 @Rock @HereComesTheBoom @natopor4en @Himler @gboy

Времето ви за избор на отбор е до 01.04. Резултатите очаквайте на 06.04.

ЧОТУДЕ
Posted

ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ ФУТБОЛНАТА МЕГА ЕКСТРАВАГАНЦА!!!

:wank::wank::wank:

За нас е удоволствие да съобщим, че броят на участниците в ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ е 32, което е абсолютен рекорд за форумна игра в BWC! Благодарим на всички за това. :beer: Тъй като за всички нас, ВИЛИКИТИ разбирачи на тема футбол във форума, първият кръг би трябвало да е протоколен, то ще има и една бонус игра. Да, сигурно разбрахте от спойлера каква е тя. Има нещо общо между футболистите, които аз и Bobotsi пуснахме в темата. Може ли някой да го посочи? Господин @Mmx искаше символични награди в другата тема и ние няма да разочароваме! Първият, който даде правилен отговор на бонус въпроса ще получи правото да избере едно първенство, което да бъде добавено към следващото издание на играта. Това, разбира се, означава, че този играч собственоръчно може да се постави във фаворитите за победата във втори сезон като селектира лигата, в която се чувства най-силен при правене на прогнози. Участието в бонус играта е по желание. Резултатът от нея ще бъде съобщен след края на кръга.

ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

Posted
13 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Разплака ме, батенце... Носталгията ме удари. Само един Краси Минев липсва. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Posted

Никой от тях не е бил световен шампион?

Posted

Желателно е да болдвате отбора когато го избирате.

ЧОТУДЕ
Posted
22 minutes ago, Himler said:

Никой от тях не е бил световен шампион?

Това е така, но става въпрос за клубно ниво. Освен това въпросът е какво са направили, а не какво не са. Грешката е моя, трябваше да съм по-обезателен. Другият водещ също предварително знае отговора, ако случайно има и други прилики.

Posted

Всички са достигали най-малко полуфинал на Шампионска Лига?

ЧОТУДЕ
Posted

Само да добавя към горното. Все пак сред тях има световни шампиони. Разбира се, клубни такива. Също така да поясня, че от сега нататък ще отговоря само при верен отговор или за пояснение, за да не се разводнява прекалено темата.

ЧОТУДЕ
Posted
1 minute ago, LONE WOLF said:

Отговори на следното последно аз участвам ли или,не че не си видях ника сред другите : )

Добър ден,

Да, участваш. @Bobotsi е отбелязал 2 пъти dexim и те е забравил. Моля го да поправи грешката. Извиняваме се за причиненото неудобство. Хубав и успешен ден.

Поздрави,

ЧОТУДЕ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...