ЧОТУДЕ Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 И тъй като 8 е специално число, ви представям днешната изненада. Roster-ът на играта вече има повече star power от WCW през 90-те. 8 букви, от които ще треперите: Spoiler Ч И Ч О Р А Й Х IS COMING TO ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ!!! @Socki, @Radox, @hacky имате ли топките да го последвате?
Radox Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Сори момчета, пенсионирах се от играта, докато бях на върха - нямам какво повече да доказвам в Последния оцелял -
ЧОТУДЕ Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 дни до началото на играта Събрахме се 25 чуляка засега. Щяхме да сме 26, но baikiro беше изгонен, защото не разбира от футбол и беше пратен да гледа измисления американски дето носят топката с ръце. А то даже не е и топка... Напомням, че записването все още е отворено. Можем ли да станем 30? #posledniyatocelyal #25chulyaka #kevinkeegan #7
ЧОТУДЕ Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 дни до началото на играта Моля някой от Икипа да окачи темата в рекламите, които се въртят в горната част на форума, за да достигнем 30 чуляка. Spoiler Напомням, че записването е отворено. Не изпускайте този шанс, както казах имате само още дни Какво чакате? #posledniyatocelyal #ikipa #suareznaobratno #costinha #6
ЧОТУДЕ Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 дни до началото на играта Малко ни остава до 30 чуляка. Make it happen! 🏴🇪🇸🇮🇹 #posledniyatocelyal #alanshearer #5
kabakov Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Абе то няма лошо, ама тая седмица нали има пауза за националните отбори и следващите клубни мачове, ще са чак на 2 април, най-рано. Или просто ще имаме 1 седмица за прогнози?
BAITO6O Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Кокоштуде е баш това ли за петица е. Внимавай, че пиле на грил звучи добре. Това е истинска номер 5
ЧОТУДЕ Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 7 minutes ago, kabakov said: Абе то няма лошо, ама тая седмица нали има пауза за националните отбори и следващите клубни мачове, ще са чак на 2 април, най-рано. Или просто ще имаме 1 седмица за прогнози? Ще имате 1 седмица за прогнози. 6 minutes ago, BAITO6O said: Кокоштуде е баш това ли за петица е. Внимавай, че пиле на грил звучи добре. Може да има нещо общо между всички футболисти, които пускам и да ви задам загадка след номер 1. Но не е сигурно.
Bobotsi Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 ДНИ ДО НАЧАЛОТО НА ИГРАТА On 3/20/2021 at 8:57 PM, ЧОТУДЕ said: Събрахме се 25 чуляка засега. Щяхме да сме 26, но baikiro беше изгонен, защото не разбира от футбол и беше пратен да гледа измисления американски дето носят топката с ръце. А то даже не е и топка... Колега, гледам че бързаш да се отървеш от @baikiro, но няма никакво основание да бъде отстранен. #4 #posledniqocelql #kirotheliverpoolhunter #kirothetruthspeaker
ЧОТУДЕ Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 2 hours ago, Mmx said: Станахме ли 30? @ЧОТУДЕ, @Bobotsi, @THE ENEMY, @HEIDENREICH, @The Olimpic Hero, @hacky, @The Best, @MJ23, @neshev, @Brutalnia, @Mariyan01, @Price, @Bastian, @Farest, @NiaJax>2kantara, @BAITO6O, @damtiham, @BiZkiT, @Dudley, @gboy, @kabakov, @dexim, @HereComesTheBoom, @Mmx, @LONE WOLF, @baikiro, @Just a fan, @Rock, @natopor4en, @Himler My Movie.mp4 А baikiro щом ще играе, му отправям едно предизвикателство. Ако оцелееш по-напред от мен в играта, ще сложа аватар на Милан за една седмица, но ако стане обратното ти ще носиш гордо емблемата на Ливърпул на своя за същия период. Какво ще кажеш? До другите - чувствайте се свободни да отправяте подобни предизвикателства към останалите участници. Нека играта бъде епична!
BAITO6O Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 16 minutes ago, LONE WOLF said: baikiro-BaiTo6o Uefa Champions League Final Ataturk Stadium БайТошо отпада около средата на играта, защото ще му писне.
baikiro Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 37 minutes ago, ЧОТУДЕ said: @ЧОТУДЕ, @Bobotsi, @THE ENEMY, @HEIDENREICH, @The Olimpic Hero, @hacky, @The Best, @MJ23, @neshev, @Brutalnia, @Mariyan01, @Price, @Bastian, @Farest, @NiaJax>2kantara, @BAITO6O, @damtiham, @BiZkiT, @Dudley, @gboy, @kabakov, @dexim, @HereComesTheBoom, @Mmx, @LONE WOLF, @baikiro, @Just a fan, @Rock, @natopor4en, @Himler My Movie.mp4 780.39 kB · 0 downloads А baikiro щом ще играе, му отправям едно предизвикателство. Ако оцелееш по-напред от мен в играта, ще сложа аватар на Милан за една седмица, но ако стане обратното ти ще носиш гордо емблемата на Ливърпул на своя за същия период. Какво ще кажеш? До другите - чувствайте се свободни да отправяте подобни предизвикателства към останалите участници. Нека играта бъде епична! Предлагам малко по-различни условия. Двамата трябва задължително да изберем любимите си отбори още в първия кръг на играта. Стиска ли ти, ЧОТУДЕ? Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
gboy Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 ЧОТУДЕ, давай смело, човек - New England Patriots няма как да бият на сокър !
ЧОТУДЕ Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 4 hours ago, baikiro said: Предлагам малко по-различни условия. Двамата трябва задължително да изберем любимите си отбори още в първия кръг на играта. Стиска ли ти, ЧОТУДЕ? Arsenal - Liverpool Milan - Sampdoria Другият път поне предложи равни условия. Примерно да имат един и същ коефициент или ПОНЕ и двата да са домакини или гости. Хитра хиена си ти, Кире... Но насрана.
baikiro Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 2 hours ago, ЧОТУДЕ said: Arsenal - Liverpool Milan - Sampdoria Другият път поне предложи равни условия. Примерно да имат един и същ коефициент или ПОНЕ и двата да са домакини или гости. Хитра хиена си ти, Кире... Но насрана. Арсенал са 9-ти с мачове повече от другите, а Сампдория са 10ти в класирането... Чакай малко за какви равни условия говорим? Единия отбор е "най-добрия в света", спечелил титла и ШЛ през последните 2 сезона, а другия отбор е в криза от 10 години и непомирисвал ШЛ от много време. Та отново питам, за какви равни условия говорим? За разлика от теб, аз не съм посерко и винаги подкрепям отбора си. Щом насра от Арсенал, които са 9ти в класирането, вече ми е ясно какъв фен си всъщност. Shame... Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
ЧОТУДЕ Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 1 hour ago, baikiro said: Арсенал са 9-ти с мачове повече от другите, а Сампдория са 10ти в класирането... Чакай малко за какви равни условия говорим? Единия отбор е "най-добрия в света", спечелил титла и ШЛ през последните 2 сезона, а другия отбор е в криза от 10 години и непомирисвал ШЛ от много време. Та отново питам, за какви равни условия говорим? За разлика от теб, аз не съм посерко и винаги подкрепям отбора си. Щом насра от Арсенал, които са 9ти в класирането, вече ми е ясно какъв фен си всъщност. Shame... Ти чакай малко ве. Кой е казал, че не ги подкрепям? И не съм насрал от никой. Едното е гостуване и дерби, без значение в какво състояние е другия отбор, тези мачове винаги са тройни. Освен това е три дни преди четвъртфинала с Реал. Другото е домакинство на някакъв средняк. Пък и къде сравняваш английското първенство с италианското, където Интер ще става шампион с reject-ите на Юнайтед? Деветият от първото се равнява може би с четвъртия на второто. Щом гледаш само суха статистика е ясно колко следиш футбола... Но все пак може да направим комбинация от двете предизвикателства - условието ще е, когато единият отпадне, другият да трябва е използвал любимия си отбор, за да влезе в сила наказанието.
baikiro Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 1 hour ago, ЧОТУДЕ said: Ти чакай малко ве. Кой е казал, че не ги подкрепям? И не съм насрал от никой. Едното е гостуване и дерби, без значение в какво състояние е другия отбор, тези мачове винаги са тройни. Освен това е три дни преди четвъртфинала с Реал. Другото е домакинство на някакъв средняк. Пък и къде сравняваш английското първенство с италианското, където Интер ще става шампион с reject-ите на Юнайтед? Деветият от първото се равнява може би с четвъртия на второто. Щом гледаш само суха статистика е ясно колко следиш футбола... Но все пак може да направим комбинация от двете предизвикателства - условието ще е, когато единият отпадне, другият да трябва е използвал любимия си отбор, за да влезе в сила наказанието. Самият факт, че се обясняваш толкова показва, че си насрал. Истинският фен винаги подкрепя своя отбор, без значение срещу кого играе и в каква форма е. Да разбирам ли, че ще избереш Ливърпул само ако играят срещу последния, не е дерби и нямат мачове от ШЛ? Момчета, ето нагледно как се разкрива един фейк фен. Стане ли време за действия и залагане на "неговия" отбор, той насира и се оправдава с дербита и програми. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.