Jump to content

"ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ" - Сезон 1

Bobotsi

Recommended Posts

Posted

Честито на победителя 🙂 Играта беше интересна. :):)

Posted

Супер интересна игра, особено и със страничните загадки и всичко останало. Самата презентация беше на ниво, дори като страничен наблюдател след отпадането ми, беше интересно да се следи. Поздравления на двамата водещи за добре свършената работа и честито на дамтихам за победата. :beer:

Иначе аз също по-скоро бих заложил на Сосиедад вместо Милан, най-вече защото вторите напоследък май имаха доста лоша серия. 

Posted
5 hours ago, kabakov said:

Честито на победителя. Да почерпи.

Малко в повече ще ми дойде да почерпя 30 човека. :D

Posted

Честито, поне на един човек Милан да му донесат радост в живота.

natopor4en
Posted

Честито на победителят  @damtiham. Показа и доказа на разните псевдоразбирачи и измислени вайлюбетърджии как се прави. Само така. Напълно заслужил победител, а не разни анонимници дека още не знаят дали топката се топка, или топката се тупка. :)

Топора вдига тежка наздравица на обсипаната с дарове трапеза. :beer:   

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

Чакам Ви в Bedroom за тежки наздравици, г-н @natopor4en:beer:

Posted
1 hour ago, damtiham said:

Малко в повече ще ми дойде да почерпя 30 човека. :D

Айде айде :) Недей да скромничиш :):)

Posted

Честито на победителя, напълно заслужено ни обруга на финала. Поздравления и за водещите, вложиха много старание.

Posted

Поздравления на @damtiham за победата! Поздравления и на всички други участници които допринесоха за продължителността на играта и за нейната оспрованост. С колегата @ЧОТУДЕ нито в един момент не се бяхме притеснили дали ще свършим навреме с кръговете и не е като да сме се молели последния кръг да отпаднете за да излъчим победител. :D

Смятам, че се получи забавна, ненатоварваща игра и си имаше своите моменти. Например моят приятелски облог с @dexim който той спечели, или как дузина участници изгърмяха още първия кръг с Челси. Интересно е, че доста потребители с репутация на Бетинг Машини отпаднаха много рано, но другият сезон ще имат своят шанс за реванш. Добре се представиха @gboy и @The Best които бяха на крачка от победата, въпреки че не следят футбола от години. За шампиона не съм наясно колко е в час, но това няма значение след като разгроми всички.

Благодаря и на хората, които взимаха участие в загадките. Постарахме се да са интересни и разнообразни, за да има нещо с което да се разчупи играта. Като говорим за загадки, отговорът на последната е, че и четиримата са били гонени в Шампионската Лига повече от веднъж. :)

Бруталния се показа като истинска фурия в гатанките и познаваше повечето за броени минути.

Благодаря на колегата ЧОТУДЕ за провеждането на играта, както и на всички 31 участници които участваха. Не съм 100% сигурен, но мисля че това е рекорден брой на участници в игра на нашия форум. :beer:

БЪДЕТЕ НАЩРЕК, ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ СЪВСЕМ СКОРО! :wank:

Posted

Поздравления за Дамтихам, справи се отлично! Аз в последните кръгове се пуснах по течението, а накрая дори не си направих труда да видя кои са мачовете от програмата(иначе щях да забележа, че Атлетико Мадрид имат лесен мач с Осасуна, но се преебах). Среброто не е лошо постижение все пак. Ще надграждам в следващия сезон(подписал съм договор с ЧОТУДЕ за участие в първите три сезона на играта, по-нататък ще водим отново преговори:D)! Поздравления за всички останали участници, както и за водещите, които се справиха добре със задълженията си.

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Posted

Аз па видех последния кръг сложих ей така за Милан. Въобще не бях сигурен. Не ми се и занимаваше, но вярвайте ми Фарест можеше да спечели дори и като не е официален участник. 

ЧОТУДЕ
Posted

Време е почетем ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ както подобава, макар и със закъснение от една седмица.

On 5/16/2021 at 11:39 PM, damtiham said:

Ако ще има втора титла да пращам офис на Еконт?

Титлата ти е виртуална и тя е ето тази красива обърната пирамида:

1641958258_BWCLMS-Season1.thumb.png.ce98eeb9baf8a6d9a592ec628ba5956d.png

Реших да направя таблицата на изображение, защото ме дразнеше как изглежда като се влиза от телефон, а и за да може @damtiham да я преснима на цветен принтер и си я сложи в рамка. Все пак това е една наистина ПРЕСТИЖНА награда, която се получава веднъж в живота. Позволих си да добавя резултатите на @Farest след като стана outlaw, за да няма никакво съмнение в едноличната победа.

Нека и да поправя колегата @Bobotsi - както се вижда по-горе в сезона взеха участие 32-ма играча, което е абсолютен рекорд за BWC и едва ли някога ще бъде подобрен (единствено бъдещ сезон на ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ има шанс). А такъв ще има съвсем скоро, с още по-интересни правила. Благодарим на всички за участието и се надяваме да ви видим и следващия път. :beer:

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Posted

Забавна игрица. Може да се включа и аз ако има другия сезон. Но сложете и Германия, да са си Топ 4 всичките първенства.

35izpu1.jpg

HEIDENREICH
Posted

Хубава идея. Този сезон, шибаният, малоумен КАРЪК ме еба, + още 7 човека. 

Следващият сезон ще участвам пак, само дано тоя пак не залага на моите отбори че ще си скъсам фиша . :( 

natopor4en
Posted

Аз пак ще участваме. Само че този път ще подходиме по-сериозно. Че в края вече Топора писа отбор, колкото да има. :D  

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

И аз пак ще участвам. И няма за залагам на Билбао повече 😆

• 2 months later...
Posted

Ще има ли игра този сезон?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...