Jump to content

Мафия 14 - Записване

neshev

Recommended Posts

По неволя ще водя втори пореден (редовен :ph34r: ) сезон. Пускам първо темата за записване, за да видим колко хора ще се запишат. Минимумът да проведа сезон е 13 човека, максимумът е 16. Всички сте добре дошли. Само StoneColdFaN няма да бъде допуснат, защото си позволи да отсъства в предишния сезон и не даде никакво обяснение за това. :D Когато се съберат всички желаещи, ще пусна ролите и в нова тема да си изтеглите номерче за роля. :happy:

Надявам се да почнем понеделник или ВТОРНИК. 

Давайте!

The Olimpic Hero

Мятам се, че имам остра нужда да се разсея с нещо.

@OyeaH - ИБАЧО на мафията, чувтвай се предизвикан от ИБАЧА на граждани Jack Bauer. Включи се в сезона за да разберем кой е ултимативния ИБАЧ.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

5 hours ago, Jack Bauer said:

@OyeaH - ИБАЧО на мафията, чувтвай се предизвикан от ИБАЧА на граждани Jack Bauer. Включи се в сезона за да разберем кой е ултимативния ИБАЧ.

За съжаление съм с Ковид и по медицински причини ще трябва да остана пенсиониран :(

Но ще следя с интерес, късмет на всички.

Ако отложиш малко до април месец съм вътре, по-рано не мога. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Фарест се записва! След този сезон ще си даде малко почивка от Мафия, но сега е тук за да ибе. 

The Olimpic Hero

Айде ве, елате да си спретнем един сезон поне от 12 човека. Трябват 5 имена.

56 minutes ago, Himler said:

Вече се пенсионирах на върха.

пак насра кат путка.

Записвам се. 

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Докарахме с някаква клизма до 9 човека. 

Решавайте, дали сте навити да играете с 9 човека или да отложим сезона колкото е нужно. 

The Olimpic Hero

Играеше ми се по-класически сезон, това ми се вижда дропец сякаш. 

9 човека ще е повърня, дай да изчакаме десетина дни да се навият още 4-5 от тия правещите се на много заети/пенсионирали се, не бързаме за никъде.

35izpu1.jpg

34 minutes ago, Radox said:

9 човека ще е повърня, дай да изчакаме десетина дни да се навият още 4-5 от тия правещите се на много заети/пенсионирали се, не бързаме за никъде.

И байкиро да спре да насира :( 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...