Jump to content

UFC Fight Night "Edwards vs. Muhammad" - 13 март 2021


neshev

Recommended Posts

Кард към който имам нулев интерес, освен към МЕ, даже не съм сигурен и че ще го дърпам, най-вероятно ще видя после резултатите или хайлайтите. НА Едуардс сега му е момента да покаже че е истинския №1 претендент, с доминантно представяне. Ако мнагала вземе че бие или мача е скучен, със сигурност ще гледаме пак Усман-Масвидал.

Misha Cirkunov преди няколко години го говореха че ще е следващото голямо нещо в 205 ама май рязко залезе след няколко загуби.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Баси, корема ми се преобърна ... много зачестиха тия eye poke-ове, трябва верно да направят вече нещо. :wacko:

 

Иначе беше доста добът кард-а. Разочарование яко за Манел Капе (или както се чете там) - уж трябваше да е някаква класа, ама се видя пак, че си е посредствен боец и нищо повече. Вярно, че можеха и да му дадат победата, ама все тая - за тия претенции, които имаше, трябваше да изрине клетката с опонент като Николау. Ако взима по-голяма заплатка, нищо чудно Дайната да го върне обратно в RIZIIN. 

 

 

Link to comment

Дизайнът на ръкавиците им е доста архаичен. Доколкото са споделяли бойците, чисто физически е трудно постоянно ръката им да е юмрук.

 

Има и по-добри дизайни, но отново става въпрос за пари и UFC искат да са собственици на патента. Но вече и самият процес е тегав, има си конкретни изисквания и това, че дадена ръкавица намалява риска от бъркане в очите, не значи, че няма да афектира граплинга например. Ще го измислят предполагам, но ще мине още доста време.

Link to comment

За мен един от основните проблеми е, че съдиите неглижират бъркането в очите. Айде да почнат да взимат точки, да видим дали няма да намалее драстично. 

Специално тоя път си беше сакатлък и "имАло да става", но в 90 на 100 от случаите боиците си вървят съвсем нарочно напред с разперени пръсти. Джон Джоунс цялата акриера си я изкара така и нито беше несъзнателно, нито беше маловажно. На човек с дълъг рейндж е много трудно да му се влезе на размени, когато си е насочил пръстите директно в очите ти. Почнат ли съдиите да вимат мерки, много бързо ще им стане удобен класическият гард със свитите юмруци. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...